Bilderna

Bilderna syntes tydligen inte. Så här kommer dom.


Lördag

Idag hände det inte så mycket till en början. Målade naglarna och ansiktet i brist på annat. Är sjukt nöjd över gruppen än så länge. Vet att jag kommer störa mig på luggen snart.
Vid två fick Kicken ett samtal av nån kompis som ville att han skulle komma upp till höglekardalen. Sagt och gjort. Eller flest försökte jag få tag på nån som ville hålla mig sällskap. Tyckte det lät lite väl tråkigt att åka hela vägen hem själv. Jag menar Arnold är inte så jävla pratglad. Fick till slut tag på en lyckligt lottad flicka vid namn Vonka som ville följa med på en raid.:)
Var ju inte igår man surrade med henne så det var inte många tysta minuter i bilen. Har åkt färja fyra gånger idag oxå. När vi väntade på färjan vid norderön så släppte jag ut Arnold så han fick bada. Han slängde sig nästan i. Usch va kallt. Jag och Vonka tyckte det var kallt på torra land så jag vill inte ens veta hur kallt det var i vattnet ned tanke på att isen nyss har släppt.
Släppte av Vonka hemma hos henne på Frösön och börnade hem till mor och fars gata. Där var det tio små valpar ute på gatan och sprang för första gången. Dom är ju så jävla söta. Har knappt nån styrsel på benen och vet inte vad d gör med kroppen. Skulle kunna plocka med mig alla hem. Men han jag bor med tycker det räcker med en hund och en unge på g. Han har väl en viss poäng i det han säger. Ja just ja. Innan kicken kom på att han skulle till höglekardalen så bakade jag även en kaka. Det händer inte så ofta så gör en stjärna i almanackan. Satt iaf hemma hos mamma och pappa och surrade till strax före tio då ögonen började korsa sig. Så for hem och gick kvälls promisen med Arnold och nu ska jag sova.
Imorgon väntar nog en dag hemma på bastuvägen då lillasyster Petra fyller 21år. Lillasyster blir stor.
Natti natti!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/382116/images/2012/pic_200362164.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/382116/images/2012/pic_200362164.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/382116/images/2012/pic_200362168.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/382116/images/2012/pic_200362168.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/382116/images/2012/pic_200362603.jpg" class="image">


Ny klöft!

:)


Helg!

Nu är det helg för min del. Undra som flundra vad man ska hitta på för skoj.
Idag blir det nog bara att dega. Ska åka till Brunflo en sväng och slänga lite skräp på tippen men sen så är det soffan som gäller för min del tror jag. Det är tydligen Ice age 3 på tv:n ikväll.:)

Jag är sugen på vitlöksbröd det ska jag köpa när vi ändå är i B-town.


Åhh

Ge mig andra maj så jag får gå till doktorn. Orkar inte ha ont i huvudet var och varannan dag. Även fast det inte är jätte ont hela tiden så är det jävligt irriterande när den ligger där och gnor hela tiden. Ska även fråga vad det kan vara med min handled. Det vet jag inte är "gravidrelaterat" men man kan ju passa på att fråga när man ändå är hon läkaren. Inte så kul att bara få ont i handleden hit och dit heller. Har fått låna en stödskena av Anita så handleden blir stabil. Ska ha den i några dagar och se om det blir bättre.

Kicken brukar gnälla på att jag aldrig är hemma. Och nu när jag har varit hemma mycket då är han bara nere i garaget med Matti. Jag gnäller inte för det. Men han ska inte gnälla på mig när han inte är så mycket bättre.:) Jag är glad att han har nått att göra innan han kan göra klart nere i köket, eftersom kärringen inte har flyttat än. Hennes tumme måste sitta oerhört långt upp i anus! Min tysthet är snart över. Har varit på väg att knacka på hennes dörr och fråga vad det sitter i i flera dagar nu. (varför ska jag knacka egentligen) Men stoppat mig själv i sista sekund.

Vart ett ganska gnälligt inlägg. Men fet får ni stå ut med.


Heldag

Har haft en heldag med mina kära systrar. Fikat på kupan, tittat in Mimmis nya place, varit på djursjukhuset och lite där till. Skjutsade sen Petra på jobbet och Anita hemma så åkte jag hem. Man orkar inte lika mycket som man gjorde förut. Känner mig helt slut.

Kicken är i garaget med Matti. Dom ska byta motor från en bil till en annan så dom har det dom gör. Jag tror jag lägger mig på soffan en stund. Eller så passar man på att gå ut med Arnold mesans det är sol ute. Perfekt väder är det ju. Men först äta.


Trevligt.

Hade en mycket trevlig kväll igår med brudarna. Elin, Nicole, Marina, Sara, Hanna och två tjejer till. Varför bowlar man inte oftare för? Det kostar faktiskt inte så mycket och det är ju hur kul som helst. Och ban blir ju inte sämre om man håller skillsen uppe istället för att bowla en gång om året och lagom tills tiden är ute så har man fått till det.
Jag och Anita tog ju våra friskvårdspengar på bowlinghallen så det är bäst man sätter igång innan man blir för fejt.:)

Ska ta och kliva upp äta frukost och göra mig iordning innan jag ska gå iväg till Bettina och fira Jennifer.:)

Ha en bra dag!


Tlöthest

Idag är jag trött. Har sovit oroligt hela natten av nån anledning. Jobbar till fem och då är det bara att åka hem och duscha, byta om och göra sig lite snygg för att åka iväg och bowla klockan 19.. Hade helst velat trycka in en powernap där emellan oxå men det hinns inte. Har iaf en relativt lugn eftermiddag på jobbet så jag ska inte klaga. Fast det gör jag så sällan.
Ska iaf bli kul att hänga med älskarinnan och ejlon ikväll. Vilka fler som blir me har jag ingen aning om. Den som lever får se.

Hörs och hajk!


Morning!

Ligger och drar mig i sängen. Ligger och lyssnar på Kicken som fortfarande sover. Har haft morgonmyset med Arnold. Apropå Arnold. Folk brukar säga att han är bortskämd. Men igår såg jag en hund som var mer bortskämd. Vi svängde in på McDonalds för lunch innan ultraljudet igår. Ställde oss på parkeringen och åt våra burgare. Då kliver en gubbe ut ur bilen bredvid går runt och öppna skåpet på skåpbilen. Och där inne sitter det en golden. Hussen delar på hamburgaren åt hunden plus att han har hela skåpet med filtar. Så Arnold han är fan inte bortskämd om man jämför.:) Han får iaf tugga sin mat själv.:p

Idag går man på jobbhelgen oxå. Kväll ikväll och dag imorgon och kväll på söndag och dag på måndag innan man är ledig en dag igen. Imorgon ska jag bowla med Nicole och Elin och några till. På söndag är det barnkalas för Jennifer som blir två på tisdag. Tiden går fort. Så jag tror nog den här helgen kommer gå väldigt fort.

Nej nu är det dax att kliva upp och gå ut med vovven i finvädret.:)


Känsla.

Fan vilken känsla! Är så glad, allt såg bra ut och det är huvudsaken. 10 september är det beräknat för lill*n att komma ut. Åhh jag längtar så jag spricker! Och jag vet att det är fler med mig!<3


Bra dag!

Idag ska bli en bra dag. Trotts att jag vaknade med huvudvärken från helvetet! Känns verkligen inte normalt att ha ont i huvudet var och varannan dag!
Men det ska bli en bra dag trotts allt. Vi ska åka in till stan. Kicken ska fixa glasögon. Ta lite prover och annat spännande.:) Har mycket att se fram emot idag! Berättar mer när jag kommer hem i eftermiddag!:)


Bad

Anita tycker jag är dålig på att uppdatera. Själv tycker jag att jag är väldigt duktig på det nu för tiden. Iaf om man jämnför hur dålig update det va för ett tag sen.

Jag vill spela bingo ikväll. Men det verkar då bara vara jag i min umgänges krets som vill det. Så det ser ut som det blir en hemma kväll trotts allt. Kanske går bort till Bettina och barnen en sväng sen om jag inte har nått bättre för mig.


Helgen

Har mest tagit det lugnt i helgen.
I lördags var jag, Bettina, Anita och Petra till Ellinor och umgicks. Mysipysigt!:)
Igår kväll vart det bingo. Fick iaf vinna 200:- så jag vann ju tillbaka det jag spelade för inte helt fel.
Idag skulle jag egentligen ha jobbat. Men hade totalt glömt bort att jag och Cattis hade bytt så vart ledig idag med. Inte helt fel.:)
Vad dagen har att erbjuda väntas och ses. Vi tar dagen som den kommer.:)

Ha det bra!


IKEA

Vart en spontantripp till IKEA och Birsta idag. Dom resorna som oftast blir roligast.:) Jag och hjärtat för oss själva helt och hållet hela dagen. Mysigt.:)
Köpte lite dekorer till väggarna och annat nödvändigt. En sladd till mobilen så jag slipper frakta sladden emellan bilen och huset varje gång. Åt gjorde vi oxå. Pizza mums! Förutom att dom hade haft nån barngrej där och Dora upptäckarens intro gick om och om igen. Verkligen hatar det programmet sen jag jobbade natt och det började strax innan jag skulle sluta. Usch! Mina barn ska aldrig få se på Dora upptäckaren iaf. Det är en sak som är säker!

Nu ska jag dega i soffan och återhämta mig från dagens bravader.


Akut

Igår fick jag åka in på akuten. Mitt hjärta har slagit konstigt sen i lördags kväll. Oregelbundet. Har varit riktigt obehagligt, mamma vart orolig och tvingade mig att ringa 1177. Sagt och gjort hon tyckte jag kunde komma in och titta för säkerhetens skull. Bättre det än att det skulle vara nått farligt och man inte tittar upp det. Fick komma in ganska snabbt göra EKG och dom tog blodprover. Så nu vet jag hur det känns med EKG ganska läskigt när dom suger fast. Men reagerade på att dom inte drog för rumsavdelaren när dom skulle göra EKG:t så det kunde ju springa folk förbi hela tiden. Som tur var gjorde det inte det. Fick sedan komma in på ett rum och vänta på doktorn. Som aldrig kom. Han skickade sköterskan som sa åt oss att åka hem. Så det var ingen fara med mig. Tur var väl det.

Idag blir det inget jobb för mig. Vaknade med huvudvärk så jag blir hemma och kurerar mig och hoppas den försvinner.
Förövrigt så har jag har väldigt mycket ont i huvudet nu på senaste tiden. Ska iaf kolla upp det på torsdag. Och se om vi kommer fram till vad det kan vara. Hoppas inte det är nån fara iaf.

Hjärtat håller på att måla taket där nere så vi blir så nära som klar tills kärringen flyttar iaf. Som hon inte har gjort än. Börjar bli riktigt less på henne nu och kommer snart inte kunna hålla käften. Och jag vet att när det har gått så långt kommer jag inte vara trevlig. Vi får hoppas jag kan hålla mig eller att hon flyttar snarast!

Ska ta mig en powernap nu och se om huvudvärken släpper.

Ska mysa med min lilla vovve oxå.:)


Glad påsk!

Önskar alla mina miljoner läsare en riktigt glas påsk! Hoppas ni äter mycket gott så ni klarar er till julen.

Jag ska snart gå till mor och far och äta påsklunch/middag. Sen är det dax för jobb igen. Har ju redan hunnit med ett pass idag redan och en sväng till stan. Köpte lite godis och kinderägg. Jag är som ett barn. Jag vill ha alla barba figurerna som är i kinderäggen nu. Så då är det bara att handla innan dom börjar med nått nytt.

Som sagt ha en riktigt glad påsk jag ska ta och bege mig bort mot bastuvägen.


Tråk

Har haft en riktigt tråkig dag idag. Men jag roade mig med att måla mina naglar. Sen tvingade jag mamma att komma hit så målade jag hennes oxå.
Lite roar barnen säger dom ju.

Ikväll kommer äntligen hjärtat hem. Tyvärr så jobbar jag ikväll så jag för vänta några timmar extra innan jag får träffa honom. Men den som väntar på något gott....

Ni ska få bilder på naglarna oxå.:)


Torrt

Har inte så mycket att skriva nu för tiden.
Men igår skjutsade jag hem Monika till torvalla igen. Är ledig idag och jobbar kväll imorrn, imorrn kommer även min efterlängtade pojkvän hem. Inte ofta vi är ifrån varann så här länge. Så det är lite ovant. Men det är viktigt att sakna varann lite och veta vad man har så man inte tar varann för givet. Det är nått man verkligen inte ska göra med någon.

Igår kom Bettina, Alexandra och Jennifer hit och vi gjort köttbullar. Barnen tyckte det var kul och jag med. Och jag trodde ett kilo skulle vara mycket men det vart inte så mycket. Så hade ju lätt kunnat använda hela två kilospaketet som jag vann. Men nu är det gjort och jag är en erfarenhet rikare. Fick bra betyg av mamma. MVG+ Själv tyckte jag att det kunde vara lite mer kryddor i men det går ju att tillsätta i efterhand.:)

Idag skulle oxå Bettina och barnen komma förbi. Vi ska ut i skogen och leta påskris. Och jag ska även sätta lite påskfjädrar i mina buskar här utanför. Varför ska man bara ha sånt inne för.
Men det dröjer några timmar innan dom kommer hem så jag ska försöka fördriva tiden på nått vis innan dess.
Nu ska jag iaf gå ut med Arnold som har fått vänta så länge på sin morgonpromenad att det vart en mitt på dagen promenad.


RSS 2.0