Helg.

Och den består av endast jobb.
Ovanligt eller hur. Nej.
Hade ju velat varit på stråket i helgen men jag får vänta med det tills på tisdag då ska jag kanske dit med Elin.
Fick värsta ledsna känslan imorse precis innan jag skulle åka hem från jobbet. bara för att det va ett år sen sist stråket va. Jag fattar inte riktigt varför det skulle vara så ledsamt. Jaja jag ahr grubblat lite på det och kommit fram till att jag itne vet varför det är det så nu skiter jag i det och är glad istället.
Ja har betalat lite räkningar nu här hemma nu ska jag gå ut i värmen igen. det är ju fan varmare här inne. huvva. jag håller på att smälta bort. snart finns det ingen Sandra mer för jag svettas så jävla mycket.
Lön igår oxå den va väldigt välkommen.
Tror jag ska åka till brunflo och hälsa på lite nu i veckan när jag är ledig några dgar. kolla hur bettina har dte i nya lyan och hur monika har det. har inte pratat med henne på jätte länge.

Natt

Ja sitter här på mitt natt jobb igen.
Som tur är är det lungt. peppar peppar.
Har annars inte så mycket för mig på dagarna då jag sover för det mesta när jag ahr jobbat annars så får man stöka på med det som finns att göra hemma när man bor själv. Boka tvättstuga, diska, städa åt mig själv och Ester, laga mat, handla osv osv. Men det är rätt skönt att bo själv oxå få pyssla som man vill ah det som amn själv vill orkar jag inte sika så gör jag det inte förän jag inte har nånting att äta på, då är amn så illa tvungen.
Räkningarna har börjat trilla in oxå men det tillhör ju oxå bo själv grejjen. mamma och pappa kan ju inte direkt betala dom åt mig. även fast dom gärna skulle få göra det mo dom ville.
Har haft inflyttnings middag oxå det va hel mys. Tack alla som va dit för en trevlig kväll..:)
Är det någon som har vägarna föbi så sväng gärna in på en kopp kaffe eller nått.. är faktiskt rätt ensamt oxå.
Jag saknar Monika det va hur länge sen som helst jag träffade henne. skulle vilja prata av mig lite med henne som bara vi kan. så saknar jag Jeanette men hon kommer upp snart så då stillas min hunger efter henne lite grann en stund iaf. Så saknar jag Jennie oxå, vill spela spel med henne och skratta åt alla töntiga saker som bara vi brukar skratta åt. som lika skor tex. haha det av kul då iaf. nu fattar jag inte riktigt varför det va så kul men det va då det räknades.
Snart är det dax för stråket oxå det måste man ju på.. nån som har lust att hänka någon dag när jag inte jobbar? hör gärna av er isf. Yran ska jag inte gå på vad jag ahr planerat iaf. är så huskut jävla dyrt va. men förra året skulle jag inte heller gå och då blev det två dagar så man vet ju aldrig.
Senare idag på morgonen så åker mormor och mrfar hem igen efter ungefär en och en halv vecka i stugan. har inte blivit till att umgås så mycket med dom eftersom jag ahr jobbat som jag har. emn dom ahr varit och tittat på min lägenhet iaf och jag fick två lakan. vilket va behövligt eftersom jag inte hade några som passade till min säng.
Ja nu har jag nog skrivit av mig för en stund. blir ju inte så många uppdateringar eftersom jag inte har någon data hemma hos mig.

äntligen

Nu har jag flyttat klart. alla saker är på sin plats.
eller dom flesta väntar bara på sängen som ska komma på tisdag.
Jag trivs tokbra i min lilla lya med endast mig själv att ta hand om för tillfället innan Ester kommer dit.
Har börjat på mitt nattschema nu oxå. och nu är jag bjuden på mat hemma hos mamma och pappa.

RSS 2.0