Söndag

Har stillat mitt bästa vän behov för en stund. Satt och surrade och drack vin till mitt i natten. Alltid lika trevligt. Är inte så länge tills nästa gång vi ses. Då är det stråket som gäller.:)

Nu är vi på väg till Göteborg och Kickens pappa efter ett snabbt stopp på lagerhause och lite shopping. Gav upp kör Alma vägrade sova i vagnen och bara skrek. Hatar att folk ska titta på en som att man håller på att slå ihjäl ungen.

Imorgon åker vi vidare ner mot Ullared! Woop woop!:)
Då blir det en sjuhelvetes jävla shopping. Ska dricka nån öl med Jörgen som bor där på campingen för tillfället oxå. Men vi tar dagarna lite som dom kommer. Vi har inte bråttom någonstans och stannar lite överallt och tittar. Mycket roligare så än att stressa mot ett mål och ändå inte hinna med nått. Så ska inte en semester vara tycker jag.

Får se när ni får nästa uppdate.


Fredag.

Resfeber delux! Ja det har jag! Har svårt att komma till ro och tänker på vad jag måste ha med mig. Ja egentligen behöver jag inte ha med mig någonting för shoppas ska det göras huuuur mycket som helst. Petra och Kicken packade om väskan. Dom tyckte jag hade packat med alldeles för mycket till mig och Alma, kan hålla med. MEN man vet aldrig vad man är på för humör. Men har jag inte kläder för humör får jag väl handla det då.:)

Alarmet står på klockan 05:00. Men ska hämta morsan som är på 50 års galej i grannbyn Loke och skjutsa hem henne först. Kan aldrig riktigt slappna av när jag är chaufför förrän jag har skjutsat klart. Och ikväll är det ännu svårare tack vare den här jävla resfebern. Men jag kör första biten imorgon så kan jag kanske slumra en stund sen.:) Kicken får i vilket fall som helst köra i Sthlm.

Jaja hur som haver. Var bara tvungen att skriva av mig lite resfeber.


Torsdag

Ett tag till iaf.:P

Typ en dag kvar till semester. Skönt som fan ska det blir och det skönaste är att jag typ inte ska packa med mig någonting. Bara nått ombytt och sen ska jag köpa resten efter vägen. Kicken ska göra likadant och lika så Alma. Fast får msn någonsin för mycket kläder till henne? Jag tror faktiskt inte det. Speciellt inte nu när jag rensade ur hennes garderob här omdagen, och hon nu mer använder storlek 74. Min stors lilla tjej. Ingen bebis längre. 9 månader har hon hunnit blivit oxå. Och imorgon blir Elsa 11 månader, nästa månad blir hon 1år! Herre Gud vad tiden går fort! Tyckte det var nyss jag, mamma och Petra åkte för att träffa Elsa för första gången. Jag med tjockmagen och tyckte "Waldemar" skulle komma ut någongång. Men det är alltså snart ett år sen. Ja tiden går så sjukt fort sen man fick barn!

Längtar som en tok efter min bästa vän! Vin ska vi dricka och surra en massa skit innan vi drar vidare mot Gbg och Kickens pappa med tant.:) Gissar på att Jeanette även kommer krama sönder stackars lilla Alma.;) Men träffas man inte så ofta då blir det lätt så.:) men typ en dag kvar bara.:)

Känner att det mest vart en massa svammel det här inlägget. Men jag tänkte visa att jag lever iaf!:)


Torsdag

Långhelg i helgen, pga midsommarafton. Jag ska tillbringa min midsommar på bingo.;) Har inte bestämt mig om jag ska åka upp till Häggenås på lördag eller om jag ska skita i det. Är ju enda 150 000 man spelar om där uppe. 40 000 på Vitgården inte fy ska det heller.:)

Bara veckan som kommer kvar nu innan det är S E M E S T E R! Innan vi packar våran bil och åker ner till Jeanette! Och sen vidare mot Ullared! Jag längtar så mycket efter att få komma iväg. Men det kommer bli skönt att komma hem igen oxå så klart. Men alltid skönt med lite luftombyte.

Alma håller på och lära sig krypa. Men hon är för feg. Hon ställer sig i krypställning men sen sätter hon sig på rumpan eller lägger sig på mage. Lägger hon sig på mage så ligger och och snurrar runt och kollar vad som finns runt om henne. Hon tar sig fram lite på rumpan men det går inte fort och jag kan inte säga hur hon gör för hon visar det inte. Passar på när man inte tittar på henne.:) Sötproppen! Har även börjat försöka ställa sig mot saker. Men det går inte heller så bra. Men så fort allt släpper så kommer det gå tokfort!

Nej nu ska vi äta frukost och sen ska vi tydligen åka på dollarstore i svenstavik.:)

https://cdn1.cdnme.se/382116/6-3/pic_51c2b2fc9606ee513c05d5ae.jpg" class="image">


Lördag

Vill åka på semester. Komma bort en stund!

Nu håller vi på att bygga kaninbur. Stor som ett as blir den. Men hellre stor ön för liten. Fick en arbetskada oxå när jag höll på. Och då är vi inte klar än. Har ju regnat i två dagar så har ju knappt gått att vara ute.

Lillan sover än. Skönt med sovmorgon ibland.:) Fast hon sover väldigt oroligt på nätterna istället. Och vill ha välling en gång mellan tolv och två. Men hon kanske växer. Vet ju iaf att det bara är en period. Hon är ju ändå världens finaste och bästa bebis!
Och där vaknade hon.:) Fem över halv elva inte dåligt. Det är nytt rekord!

Skulle vilja dricka vin. Har varit sugen på vin i flera dagar nu. Men har man inga pengar att köpa vin för så får man gå och vara sugen. Har oxå varit sugen på glass och varma bär länge så det ska jag äta idag, det är ju ändå lördag.:)

Måste köpa mig ett par löpskor. Var ute och gick en jävla lång promenad i torsdags och mina fötter är inte helt återställda än, öm och jävlig. Men även det får vänta tills lönen kommer.

Längtar som fan till slutet på den här månaden. För då får jag träffa min bästa vän igen. Och Alma får träffa sin gudmor igen! Hatar att vi bor så långt ifrån varann. Och att jag är så jävla dålig på att åka ner!

Nu ska vi kliva upp och börja dagen. (Långt in på förmiddagen)


Måndag

Ny vecka nya tag.
Känns som jag är inne i en svacka. Känns inte riktigt bra, trött och hängig. Hoppas det går över snart. Inge kul att inte känna sig helt hundra.

Har varit en dag på hemmaplan idag. Har inte haft lust att göra nånting. När kicken kommer hem så ska vi laga mat. En promenad till hinner vi nog med.

Fredag och lördag jobbade jag på travet. Det var Jämtlands stora pris. Mycket folk trots att vi stod på stallbacken. På fredagen så kom det en jämn ström med folk så det enda jag åt på hela kvällen var en kall strips. Lördagen hann jag iaf få i mig en hamburgare, iofs kall den oxå men det är iaf nånting. Man står sig lite bättre på en hamburgare än en strips.
Är iallafall roligt att göra nånting annat.

Tre veckor kvar till semester. Vi har bestämt att vi ska hälsa på Jeanette innan vi beger oss till Ullared. Äntligen har jag fått tummen ur! Ska bli kul att se hur hon och Christopher bor. Vara en lattemorsa för en dag.;)

Alma börjar sakta men säkert att ta sig framåt, på rumpan. Hon ställer sig nästan i krypställningen men sätter sig alltid på rumpan igen. Hon vågar inåt riktigt ta steget till att prova krypa. Men jag gnäller inte. Har ju varit ganska skönt när hon suttit där man satt henne oxå. Nu ner har hon alltid flyttat sig en bit.:) det går framåt. Precis som det ska.

Så mycket mer har jag inte att förtälja.


Måndag

Efter en dålig natt för min del har jag gått på halvfart hela dagen. Som tur är har Alma inte varit allt för pigg heller så vi har mest slappat. Det enda vettiga vi gjort är att lagat mat till Kicken tills ha kom hem.
Vet inte om det är blåsten som gjort att jag sovit så kasst eller om det är nått annat.
Har varit iväg till Emelie och Micke och lämnat lite kläder som jag fått låna från Simone. Det kan väl oxå räknas till vettigt? Men sen var det stopp.

Tror jag glömt att tala om hur stor Alma var på 8 månades kontrollen. Hon vägde iaf 8380g och var 66,5cm. Hade inte växt så mycket sen 6 månaders kontrollen. Men det märks att hon börjar bli stor min lilla tjej. Det är inte det lättaste att gå och bära på en längre stund nu mer.:)

Klassåterträffen var lyckad oxå, trotts att det inte var så många från kastal. Hela 25st från hela skolan men så jävla kul hade jag!

Nu ska jag slappa i soffan tills det är "lagligt" att gå och lägga sig. Är trööööött!


RSS 2.0