Tisdag!

Japp! Idag vart vi iPad ägare. Det värst av det värsta drog vi till med när vi ändå var på g. Nångång ska man väl få vara värst? ;)
Så idag har vi nördat sen vi kom hem. Introducerat Kicken i Apple världen. Han är inte den snabbast när det gäller teknik, så då får jag känna mig duktig för engångsskull. Men Kicken är duktig på så mycket annat. Som jag ärligt talat suger på. Så nu sitter vi här i soffan med en varsin Apple grej. Jag med iphonen och Kicken MWs ipaden.
Lyckades iaf slita mig hemifrån i några timmar och gå på bingo. Lyckades kamma hem 200 riksdaler, det jag spelade för i princip. Men bättre än inget iaf.

Imorgon väntar en förmiddag på öppnaförskolan. Med Anita Elsa och Maggie och kanske Simone och Ian. Efter det ska jag hälsa på hos Ellinor. Var inte igår man träffade henne så det ska bli skoj!:)
Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen.


..

Vart inte bara en hemma dag, vi åkte hela vägen ut till stugan och grillade kolbulle. Det vart våran middag. Gott som alltid.

Jag tror lillan håller på att få tänder. Hon skiter tamejfan hela tiden. Idag har hon börjat grina så fort hon ska bajsa, det är väl inte så konstigt när man bajsar säkert tio ggr om dagen och löst. Tycker så synd om henne. Sen så fort hon får en leksak i handen så åker den till munnen och hon bara tuggar och tuggar. Det kan hon lika gärna göra på mina fingrar eller händer eller vad det nu är som kommer i vägen för hennes mun. Och sen dreglet. Ojojoj vad hon dreglar! Förstår inte att dom små liven ska behöva gå igenom det där. Fast kanske hellre det än att hon ska få feber. Pest eller kolera?

Nej nu blir det natta, tidig morgon imorgon.


Måndag!

Helgen förlöpte fint. Fredagen bestod av lite vin och spel hemma hos Anita. Lördagen bestod av att springa runt i pyjamas hemma. Och nej jag var inte bakis. Men det var så jävla skönt att inte behöva göra någonting och bara vara hemma. Söndagen bestod av ÖB söndag med inslag av dollar, rusta och Elgiganten. Petra vart äntligen med tv så nu har hon lite sällskap hemma. Jag kanske får tillbaka min dator snart oxå.

Idag ska jag inte heller göra någonting. Sotarn har nyss varit här. Gick galant.
Imorgon ska jag skjutsa in pappa till stan och då tänkte jag och Kicken passa på att förhoppningsvis (mest troligt) köpa en iPad. Vi har pratat om det länge men inte riktigt kommit till skott. Men nu så. :)
Alma har börjat sovit hela nätterna igen. Men vaknar då istället klockan sju. Okey jag ska väl egentligen inte klaga. Men man har ju blivit bortskämd med att hon har sovit till iaf nio. Imorse gick vi till soffan och tittade på tv och då kunde jag sova en stund till.:) Ja Alma somnade oxå om tillslut. Det går ju inte att få nån riktig sömn om inte hon oxå somnar.

Nu ska jag hämta posten och fortsätta med min slappdag.


Onsdag

Idag packade jag in lilla familjen i bilen och for till Brunflo för ett besök på öppnaförskolan. Kicken brukar inte följa men idag gjorde han det.:) Alma spanade på barnen och jag surrade med några mammor och drack kaffe. Några timmar rusade förbi innan vi for hemöver. Jag fattar inte att jag tycker det är så mysigt där på öppna. Men jag trivs där.

Igår fyllde lillebror år. Hela 20 bast. Fattar inte tyckte inte det va så länge sen han fyllde 7. Men det är ju tydligen 13 år sen! Usch vad gammal jag börjar bli!
Jag Anita och Petra tog och slog slag i saken att flytta upp mamma och pappas sovrum på Petras gamla rum och vardagsrummet till deras gamla sovrum igår oxå. Dom har pratat om det länge iaf mamma, pappa säger inte så mycket om såna saker. Men det han var mest bekymrad över när han kom hem igår, efter att han tackar oss, var att han inte kunde titta på sitt gold rusch in Alaska, eftersom vi inte hade tänkt på att vi behövde en längre nätverkskabel. Men det ordnade vi så jag hoppas han blev nöjdare då.:) Mamma vart super glad av att komma hem till lagad mat och omflyttat hem. Hon har nog inte riktigt smällt den än kan jag tro.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt. För 8:40 ska jag befinna mig inne på sjukhuset för en MRT. Dom ska kolla om det ligger några gallstenar i gallgångarna. Det jag bävar mig mest för är att jag inte får äta innan. Jag som är så hungrig på morgonen. Men det ordnar sig nog det är ju inte på eftermiddagen iaf. Då hade jag nig hunnit svält ihjäl innan jag hann dit.

Alma vart även fyra månader igår. Och i måndags var vi på BVC. Hon vägde då 6795 och var 62 lång. Så än har hon inte passerat 7 kilos strecket. Min stora lilla tjej. Växer så det knakar. Satt och kollade på bilder när hon var nyfödd härom dagen, jag kan inte fatta att hon varit så liten nu. Sjukt!

Nu ska jag fortsätta måla mina naglar och försöka få till nått fint.


Söndag

Idag är det söndag och det betyder Ö&B, en sväng på dollar store och kanske rusta söndag med familjen Qvist!

Igår var jag och Anita fyllechaffis. Men vi fick bara två körningar. Måste ha berott på att det är januari och sista helgen innan löning.
Blev stoppad av polisen två gånger på tio minuter. Flest följde dom efter mig på rådhusgatan till Statoil, körkort och nykterhetskontroll. Jaja inte hela världen förutom att jag blir så jävla nervös. Så jag får ju för mig att jag kanske ha druckit eller gjort nått olagligt. Fjantigt? Ja men det är så jag blir. Så när vi har tankar klart svänger vi in på storsjöbadet parkeringen och röker för att lugna mina nerver en aning, och när vi ska åka därifrån kommer det en polisbil till men vi fortsatte köra eftersom vi redan var på väg att göra det. Svänger upp mot travet och hinner inte ens förbi travetparkeringen innan dom slår på blåljusen och signalerar att jag ska stanna. Körkort och nykterhetskontroll. Igen säger jag, räcker det inte med den ni gjorde för 5 minuter sen. Men tydligen inte. Jag vart inte lika nervös dem gången, hade väl inte lugnat ner mig helt sen gången innan heller. Sen när vi åker hem så höll jag på att köra på två rådjur en hjort och såg ett rådjur till. Och till saken hör att jag nästan aldrig ser djur när jag är ute och kör. Kan nästan räkna dom på en hand så få gånger är det. Men vi tar allt på en kväll kvällen var det igår tydligen.
Allt gick ju bra. Jag kom hem och fick sova i min egen säng efter att ha fått titta på mitt underbara barn när hon sov.

Mitt kära barn bestämde sig dessutom för att sova hela natten (tack för det) och istället vakna strax efter åtta. Lite tidigt tyckte jag men lyckades få henne att somna om efter en stunds tv-tittande och fick sova till strax efter elva. Varför inte Kicken tog hand om Alma när jag har varit ute och kört på natten? Det gör han, men bara det att han vaknar inte på en gång och jag orkar inte med att hon börjar skriker direkt på morgonen om jag kan undgå det. Därför tog jag henne. Hade jag väckt Kicken hade han tagit henne.

Och Alma hon blir fyra månader på tisdag helt sjukt vad tiden går fort. Imorgon ska vi på BVC på fyra månaders kontroll och se hur mycket strumpan har växt och gått upp. Tror hon har passerat sju kilos strecket nu faktiskt. Längden kanske är 62. Vi för se imorgon hur rätt jag har.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/382116/images/2013/pic_50fbdff5ddf2b30b2f935ba3.jpg" class="image">


Torsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev men har inte haft nån inspiration alls.

Igår firade vi Ian som fyllde ett år! Herre Gud! Tyckte det var nyss han föddes och jag kissade på stickan och fick veta att Alma låg inne i magen och plaskade. Och nu är hon snart fyra månader! Jösses! Innan jag och Alma firade Ian så var vi på öppnaförskolan med Elsa och Anita. Men det var ganska dött där igår, det var vi och fyra eller fem till.

Idag tänker jag inte åka från byn. Om jag absolut inte måste. Ska pyssla lite och försöka bli klar med det där j*vla pusslet. Man blir ju blind av mindre. Alla bitar ser likadana ut! Aja klar blir jag nog så småningom. Förr eller senare.
Ikväll ska jag dricka kaffe med min pappa på verkstan. Det är mysig. Ähh känner ingen lust att fortsätta skriva.

Hörs!


Lördag!

Kallt som attan är det ute så jag tror vi håller oss inne så mycket som möjligt idag. -23 känns lite väl kallt. Men myggfritt är det iaf.

Lite senare så kommer mina systrar hit, vi ska vara kaffemommas.

Igår var jag&Alma, Anita&Elsa, Simone&Ian, Linda&Lennox och Petra på djungelhuset. Trodde det skulle vara större än vad det var men det var kul ändå. Elsa och Alma kanske inte uppskattade det här besöket så värst, men vi var ju där för Ian och Lennox skull. Men Alma och Elsa fick iaf åka lite rutchkana.:) Ian vart en utslagen hjälte efter några timmar och jag hoppas att Simone fick sova hela natten.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dax för frukost.:)


Onsdag.

Idag har jag och Almis varit på öppnaförskolan. Sällskap hade vi av Elsa och Anita, Simone och Ian. Träffade även en hel del andra där. Tror faktiskt idag var en av dom trevligaste dagarna jag haft på öppna.:) Tiden liksom bara flög iväg.
Var även upp till chefen och pratade lite om helgjobb. Och att jag eventuellt funderar på att börja jobba. Kicken är ju endå hemma och eftersom jag inte ammar så gör vi ju lika stor nytta med Alma båda två så då kan han vara pappaledig istället. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Men det lutar åt pappaledigheten.

Imorgon har vi en fullspäckad dag som väntar. Klockan tio ska vi vara på familjecentralen. Klockan tolv ska vi vara på läkarhuset och halv två ska kicken vara på AF. Och så ska vi ombesiktiga BMWn oxå. Dagen kommer nog gå fort iaf.:)

Nu är klocka tio så nu får jag gå och lägga mig utan att bli kallad tant. ;)
Natti!


Tisdag

Inget planerat idag. Fick ett sug av att gå på stan stan, men det suger att man inte har något överflöd av pening så då är det inge roligt att gå på stan, med andra ord så klarade jag mig den här gången oxå.:)

Igår var Lennart här och släckte airbag lampan på BMWn. Så nu ska vi ombesiktiga den innan vi ställer av den. Han släckte även servicelampan eftersom vi servar bilen själv. Lennart är en snäll prick han. Fick betala endast 250kr för felsökningar och att han bytte den där mackapären som gjorde att lampan lös. Helt okey pris med tanke på att bara en felsökning hos Ivarsbil skulle gå på 1100kr. Jag är glad ju billigare man kommer undan, och jag tror inte man kommer så mycket billigare undan än 250kr.

Hela dagen igår spenderades även med Monika. Hon behövde ut ur lägenheten en sväng tyckte jag.:) Så drog med henne på affären och sen vidare hit. Tror hon fick lite annat att tänka på iaf så mitt uppdrag lyckades. :)

Några fler bitar har trillat dit på pusslet, men som jag tidigare sagt, det tar tid nu. Och jag som vill börja på det andra som jag har. Men det är iofs "bara" 500 bitar.

Kaffetåren den bästa är och just nu håller jag på med morgonkaffet. Hejda!


Söndag

Vart ingen Sundsvalls tur igår. Kom upp i en olycka utanför Jämtkrogen och stod i bilkö läääänge. Så vi vart less och vände. Tog en fika på stavre bagerit och åkte sen hem. Fick dagen att gå iaf.

Har precis kommit hem från en tur till Brunflo. Inte kul att köra idag. Glashalt och regn. Jag körde som en gammal kärring idag och det Hör inte till vanligheterna. Pernilla hakade på in till brunbyn en sväng oxå. Stannade sen hos henne och drack en kopp kaffe och fick lite kläder. Tackar och bockar! Alltid kul med lite nytt. Står nu och lagar mat. Idag blir det pärbullan, bacon och lingonsylt. Skulle ha haft lite keso oxå. Men är man senil så är man.

Försöker få ihop det där förbannade pusslet och. Men det är inte det lättaste när alla bitar är blå och ser i princip likadana ut. Men sakta men säkert så börjar det bli helt. Men orkar inte så många minuter åt gången nu innan man blir galen.

Nu ska jag äta. Ha det gött!


Lördag.

Sitter i bilen på väg till Sundsvall. Anita och Magnus ska kolla på bil. Jag och Kicken bestämde oss för att följa med. Lär ju bli en sväng på Ikea oxå antar jag.:)

Lördag betyder unnarlördag nu mer. Förutom nästa vecka då jag ska ta min unnardag på söndagen då Kicken fyller år. Så jag kan äta mängder av smörgåstårta och kakor.;)

Man blir lite dagavild av helgerna som varit mitt i veckorna. Igår hade jag inte fredag utan snarare tisdag. Och så är det helt plötsligt lördag. Men nu är det inte några storhelger på ett tag så nu kan man komma in i vardagen igen.

Det funkar iaf bra med att inte äta en massa godis och sånt på vardagarna. Än så länge iaf. Har blivit en långpromenad om dagen oxå hittills. Lär ju inte bli nån idag men som sagt unnarlördag.:P

Ja men hejda!


Nyårsdagen

Har varit sjukt trött hela dagen, kan beror på att man inte tänkte på vad klockan var inatt och inte kom i säng förrän vid halv fem fem. Lillan vaknade vid sju och var hungrig men somnade tack och lov om igen och sov till nästan elva. Tackar! Tog mig en halvtimmes promenad med Arnold och vart lite piggare, middag och sen kaffe på tvåan. Mer har inte hänt idag men det är skönt med såna dagar ibland oxå. Nu väntar jag på att filmen phone boot ska börja titta på den en stund iaf och doppa lite grönsaker. Är sjukt sugen på en fettig pizza men som sagt i tidigare inlägg så är det tävlingsstart idag och det vore ju jävligt dåligt av mig att fuska redan första dagen.

Hej!


RSS 2.0