Stan

Har varit in till stan en sväng idag. Dagmar den jäveln gjorde ju så jag fick punka på ett däck och hon snodde även min vindrutetorkare, det var en jävla biatch den där Dagmar. Men nu är set fixat. Tur man har kontakter.:)
Jag och Petra åkte sen vidare till ÖB och handlade lite nödvändigheter. En tandbirstmugg tex. Rosa och fin. Synd vara att tvålpumparna i samma färg var slut. Trodde iaf att det skulle bli livat här hemma men Kicken sa att det vart bra, tur säger jag.:) Köpte även en födelsedagspresent till Lennox som fyllde 1år igår. Tider går fort. Sen åkte vi vidare upp på Lillänge. Gick på Apoteket, bytte mina skor på skopunkten, Lindex och bolaget. Sen åkte vi och grattade Lennox en snabbis innan Petra skulle vidare på jobbet. Har haft en trevlig dag med lillasyster. Nu ska jag slappa här i soffan en stund innan det blir en promenad med Arnold. Ska hämta Petra på jobbet halv tio efter det ska jag sova. Om det går. Men det har gått bra dom två sista dagarna.

Morfar du saknas oss!<3


<3

Julen kunde ju ha varit bättre. Vi fick tyvärr säga hejdå till våran älskade morfar på julafton. Bättre tillfälle hade ju oxå kunna valts, men döden tittar in när han själv vill. Här har man ingenting att säga till om.
Mamma och pappa har åkt med mormor till hallstahammar idag på förmiddagen. Hoppas det går bra för henne där hemma alldeles själv. Huvva. Känns fortfarande som en overklig dröm. Det går bra på dagarna när man har massa annat som man kan tänka på. Men på kvällarna när jag lägger mig då kommer tankarna. Vilket har resulterat i två i princip sömnlösa nätter. Inatt vart det ju kanske inte bättre av att Dagmar kom på en blixtvisit heller. Men jag stannade hemma från jobbet. Känner att jag inte gör nått bra jobb när jag är jättttte trött. Jag tror nog oxå att mina kära arbetskollegor förstår mig.
Hoppas på bättre sömn inatt. Hoppas kan man ju alltid.

Sov gott älskade morfar! Du är saknad i massor!<3


Dan före dopparedan.

Idag är det alltså dagen för julafton. Jag och hjärtat åkte in till stan tidigt för att hinna före alla galningar på affärn. Vi lyckades. Och kom ut med massa mat inte bara massa onödigt som vi är ganska bra på att stoppa i vagenen. Sen bar det av till frissan för min del. Ingen större förändring bara det att det är rött igen. Ska spara ut håret nu så Kicken får se att jag inte passar i långt hår. Och för att han ska klippa sig.:P Man får ha sina knep.:) Ikväll är det dricka som gäller på fyran. Som vanligt. Hoppas på en trevlig kväll, men det är ju klart det blir. Jag är ju där.:) Och imorrn är det julafton. Vi ska först vara hos Anita, sen ska jag och Kicken fara vidare till Daniel, Kickens bror, med familj. Sen blir det risalamalta på fyran. MUMS! Nej nu ska jag göra mig iordning för att traska bortöver. GOD JUL PÅ ER mina ynka men trofasta läsare.:)

Värme!

Äntligen har jag värme i min bil igen. Ett jävla tönt fel när man vet vad set car som orsakade kylan. Det var luft i kylarsystemet. Men det var ändå konstigt tyckte dom eftersom det oftast brukar höja temperaturen i motorn oxå när det är luft där. Men icke på min bil. Ja det var ju tur att det var ett enkelt fel iaf så det inte var hela jävla klimatanläggningen. Då hade det blivit dyrt.

Idag är det endast fyra dagar kvar till jul och nu har jag lite julkänslor. När jag skriver julkänslor så vill min telefon skriva jyllänskor. Vad är det? Jag vet inte alls jag.

Imorrn är det jobb igen 7-17 och på torsdag 7-16. Sen är jag ledig tills på söndag då jag har bytt med Maria så hon jobbar för mig på nyårsdagen. Tack och bock säger jag till det.:) Och säkert hon med.:)

Har varit och hälsar på min kära vän Bettina ikväll. Vi gick bort till Ellinor och Matti. Där tittade vi på en sjukare film. Han som har gjort den måste ju ha varit helt psyko i huvudet. Tänker inte ens tala om vad den handlar om så sjuk var den. Har ändock haft en trevlig kväll. Vi bestämde att vi ska ha glöggkväll å tisdag. MYS!

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon!

Ha det bra!


5

Fem dagar kvar till jul. Ja va roligt för den som tycker om julen och har julkänslor. Det har inte jag. Nen jag tror ändå att det kommer bli en bra jul. Är ju ledig den här julaftonen. Har inte varit ledig på julen på sex år. Vad gör man egentligen en hel julafton. Jag ska ära och bli ännu fetare. Me like! Ska vara hos Anita och Kickens bror. Och på kvällen blir det risalamalta på fyran, som varje jul.:)
Vi har lite udda traditioner på bastuvägen. Dagen före pysslar vi och dricker lite starkt och på julafton äter tvåan och sexan risalamalta på fyran. Men vi gillar det och det är ju det som är huvudsaken.

Har bokat tid för felsökning på min bil den andra januari i Brunflo. Så jag går veta vad det är för fel på värnen i bilen. Jag har en sommarbil på vintern och vinterbil på sommaren. Ja som ni förstår så är värmen inte vad den borde vara i min bil just nu. Men iaf. Kollade här i Fåker vad dom tog för en felsökning (man måste ju kolla) och då bjöd dom på det. Tack sa jag och kom på att jag inte ens körde min bil idag. Försöker få tag på gubben så han kan åka med den hit och fixa det. Hoppas han svarar snart.:)

Idag är det grötlunch här på jobbet. Mums tycker jag men inte mun mage då hon skulle bjuda på risgrynsgröt som innehåller mängder av mjölk. Men är huvudet dumt får kroppen lida. Lätt vört det ibland.
Vart ett ganska svamligt inlägg känns det som. Men ni som läser har hu fått en liten uppdate iaf.:)


50år

Idag fyller min pappa 50år. Herre jösses vad gammal han är. Fast egentligen inte, om man tänker på hur gammal jag är.:)
Han har ju förövrigt rymt för att slippa festligheterna. Men han kommer hem till helgen och då har han och mamma med sig mormor och morfar. Så vi har lite att stå i innan dom kommer hem. Men det går nog bra. Skönt för både mormor och morfar att komma iväg trots tråkigheterna. Mormor behöver nån att prata med och så blir det lite miljöombyte för båda.

Ligger på soffan på jobbet och förslappar mig lite innan det är dax att jobba igen. Har förövrigt skrivit över bilen på mig nu. Så nu äger jag äntligen en bil på riktigt.:) Skönt!
Nått mer? Näe tror inte det.
Ha det gott!


Mjauo

Cha cha bloggheeeen. Hur är det med alla sär ute? Själv har jag nyss avnjutit en finare lunch på stans bästa (dyraste) resturang!! Ni får ha det så bra, är på väg till min manikyr just nu så hinner bara göra ett kort inlägg! Puss och kram, love ya all!!! <3


Underbara vänner!

Det är tur jag har såna underbara vänner! Som alltid får mig att le och må bra. Tur att jag har rensat bort mina energitjyvar och sånna som bara tar och inte ger tillbaka. Även fast några av mina bästa vänner inte bor nära så får dom mig att le genom nån kommentar här eller nån annanstans. Och jag blir alltid lika glad när jag kommer på mig själv att sitta och små le som nån annan nykär fjortis eller nått. Men det ör ju positivt vore ju förjävligt om jag aldrig log åt mina vänner och bara tyckte det var piss och blä. Näe ni är för underbara och jag är er evig tacksamma för att nu finns i mitt liv. Även fast jag är sämst på att höra av mig och visa min uppskattning. Och tack för att ni står ut med mig! Jag älskar er! Ni vet vilka ni är!


Bebis

Har varit hos Helena och snusat och burit på Hugo. Åhh vad det rycker i mamma nerven. Jag vill oxå ha en bebis att bära och snusa på. Ja det blir väl nångång.
Eftersom jag ska jobba ikväll så tyckte jag inte det var nån mening att åka hem igen utan åkte direkt på jobbet. Tog med mig en matlåda och har nu suttit och avnjutit den. Känns liite fel att vara på jobbet så här mycket för tidigt. Men men. Är man snål så är man.;)
Kommer nog bli en lugn kväll om man tittar på listan. Men man ska aldrig vara så säker. Det visar sig när kvällen är slut.

Idag fyller min äldsta och bästa kompis år! Jeanette alltså. Det är tråkigt att man inte bor närmare varann såna här gånger. Som jag önskar det många gånger. Men nu är det som det är och det är bara att gilla läget. Hon kommer ju hem till jul iaf.:)

På torsdag fyller Bettina år. Då ska vi vara hemma hos mig och spela spel och kanske göra lite julkort. Nyktert blir det eftersom Bettina inte får dricka nått just nu pga hennes dumma hjärta som ska slå för fort. Men det kommer bli bra iaf. Man kan ha roligt nykter det vet jag och speciellt med det sällskapet som blir.:)

Nu ska jag ta mig en liten tupplur innan jag börjar jobba. Och nu hann du inte gnälla på långsam uppdatering igen Simone.:P


RSS 2.0