Lördag 27 December

Jeanette och jag sitter och spelar super mario. Man måste vara lite kult ibland.
Ikväll blir det lite cider och öl på BS. Alltid lika kul.
Jeanette ska med och då blir det extra kul.
Så nu har jag knäckt första ölen, eftersom klockan är över sex.
Varför känns det så konstigt att dricka innan klockan sex?
Imorrn ska jag jobba kväll, 16.30-21.30, ett helt lagom pass.


26 December

Nu är julen äntligen över. Och skönt va väl det.
Har jobbat har jag gjort hela julhelgen och tjänat en massa pengar.
Ikväll ska jag gå på brandstationen med Simone och Amy. Spela lite rockbands.:D
Ja det va väl inte så mycket mer.

22 december

Två dagar kvar till jul. Och inte den minsta julkänslan har jag.
Jag ska jobba hela julhelgen och tjäna skit mycket pengar!
Imorrn ska jag åka in till stan med Camilla och Simone och kolla om jag hittar nå julklappar till mina nära och kära.
Får ju en rätt skaplig lön den här månaden iaf.
Nu sitter jag hemma med Simone, hon ska sova här inatt. Mattias är inte hemma så då ska jag beskydda henne mot allt ont som finns här i Tandsbyn.
Är fortfarande förkyld. Men är på bättringsvägen. Äntligen, har varit förkyld i en vecka nu, och det är inte kul kan jag lova.
Ja annars så har det inte hänt så mycket för min del.
Imorrn kommer även Janeth hem. ÄNTLIGEN!!! så som jag har längtat.
Imorrn ska vi även sitta hos dom på 4:an och mysa lite med julpysel och lite starkare grejor. Simone ska så klart vara med och Jeanette med nu när hon är hemma.:)
På nyår lutar det mot att vara på BS och äta middag och dricka lite gotta. Men vi får se hur det blir på den fronten det kan ju hinna ändra sig många gånger än.

Halsont

Det är inge kul det. Men hellre det än magsjuka.
Jag kan inte prata riktigt låter som en hel karl, eller en hes skata beror på hur man ser det där.
Idag har jag jobba 7-16, i hemtjänsten, när man är där så går tiden mycket fortare än när man är inne och jobbar.
Jag och Anita va i Tandsbyn och jobbade på eftermiddagen. det gick allt annat än bra. mellan oss gick det bra men inte med vårat jobb. Glömde en massa saker hela tiden. Men det är sånt som händer. ingen skada skedd.
Ikväll kommer Simone och Anita hit vi ska julbaka lite. Det ska bli trevligt.
Imorrn är jag ledig. Då ska jag kurera mig och så får vi se om Bettina och Alexandra och kanske Monika kommer förbi en sväng. Det skulle ju vara trevligt. Kanske ska kuta ner och kolla om det finns nån tvättid imorrn eftermiddag oxå.
I helgen ska det bakas tunnbröd som bara fan. Annars vet jag inte så mycket mer om vad som händer.
Det är prick en vecka kvar till jul och jag har inte det minsta julkänsla. har desutom inte köpt klart julklapparna heller. Den enda jag har till det är mamma. Ska väl köpa nått till mina syskon oxå hade jag tänkt. Får åka in dagen innan jul och kolla om man hittar nått eftersom man inte har nå pengar nu.
Och om mindre än en vecka kommer Jeanette hem. Jag längtar som bara den efter henne. Jag tycker du kan flytta hem nu. och ta med dig pojken. han är på det vet jag.:)

Underbara systrar

Det är vad jag har. Iaf just nu.
Anita sov här inatt efter en kväll på brandstationen.
Lämnade nyckeln till henne eftersom jag började jobba klockan 13 och då hade hon inte klivit ur soffan än.
När jag kom hem för bara en liten stund sen lite irriterad över att man måste hämte nyckeln hemma hos mamma och pappa. (trodde att mamma skulle stå utanför och vänta på att få lämna över den) öppnar dörren in till lägenheten och möts av att skorna står prydligt i hallen. tittar in i köket där har dom  plockat ihop på bordet, dom har även diskat och bytt till julgardiner. I vardagsrummet har dom oxå plockat ihop och fixat. Jag blir alldeles varm i hjärtat. Har verkligen inte haft ork att göra allt det där själv.
 Tack Anita och Petra för det.<3

Ibland är det underbart med syskon.

Grattis Pappa på 47årsdagen oxå.

Imorrn ska jag oxå jobba. sen är jag förhoppnings vis lite ledig igen. men det vet man ju aldrig.
När nu ska jag ta och krypa ner så man inte är så trött imorrn.

Fredag är det fest.

Kom och tänka på den gamla reklamen om kyckling. Jag kan den låten utantill.
Ikväll är det iaf sexparty hos störstalillasyster. Jag hoppas att det blir en trevlig kväll. Dom andra ska tydligen ut på news sen efteråt men det blir inget för mig på den fronten är alldeles för fattig för att gå ut och slösa mer pengar som jag inte har. Om det är nån som bjuder så kan jag följa med men det händr inte så.
Annars i veckan har det inte hänt så mycket, jag har jobbat. i tisdags va jag ledig och då va jag och hälsade på Bettina och Alexandra. Vi fikade lite va upp på affären, tänkte gå och hälsa på Monika men hon va som vanligt inte hemma när jag för engångs skull är i brunflo. Så vi gick hem till Bettina igen.
Jag kommer nog få en bra lön i Januari, då ska jag köpa mig en ny soffa som jag har suktat efter länge, kanske till och med köper den nu i december får se hur mycket lön man får då. sen så vill jag köpa en ny telefon oxå, och en ny tv. men det kan ju lika gärna vänta. Vi får se hur det blir.  Men önska sig kan man ju.
Är ledig imorrn oxå. Och då fyller Jonas år. 12år, fan va tiden går fort. tyckte nyss att dom flyttade in och jonas va jätte liten.
På söndag fyller min kära far år. han blir 47år. han fyller snart 50. och det har han ångest för. haha.

Måndag

Låter inte som en bra dag eftersom man alltid brukar vara på lite sämre humör just den dagen!
Inte för att jag är på dåligt humör så ofta men jag brukar inte ligga på topp på måndagar.
Fick nämligen ett sms av en viss person idag, där det stog att han bad om ursäkt för hur han hade betett sig.
Jag blev väldans glad för det smset faktiskt. Har föreställt mig dagen du skulle säga det till mig i huvudet jag vet inte hur många ggr. och jag har inte föreställt mig att jag skulle bli så glad som jag blev. Det kändes helt enkelt nästan underbart inte helt underbart men näst in till. Låter kanske fel men det va helt okey.:)
Jobbade 7-14 idag en helt okey lång tur. Tog mig inte hem förän klockan 16 men det viktiga är ju att man tar sig till jobbet i tid tycker jag. Åkte iaf med Chatrine och hämtade upp Saga på dagis, medans Chatrine sprang in och hämtade Saga så sprang jag upp till Bettina och sa grattis en snabb sväng. Hon blev lite förvånad att det va jag som knackade på dörren men hon blev iaf glad och det är det som räknas.:)
Ska åka och hälsa på henne imorrn en sväng.
När Chatrine hade hämtat klart Saga så åkte vi vidare hem till mig och åt middag, sen va vi ute en sväng och gick. Saga va jätte farsinerad(vet inte riktigt hur det stavas) av traktorn som höll på att skotta. Sen gick vi hem igen och kollade på Svanprinsessan jag blir fan aldrig less på den filmen. Kan typ alla repliker och sånger utan till (det vet alla som har tittat på den med mig nångång) me jag lessnar fortfarande inte. Johan och Kicken har lovat mig att titta på den med mig idag men dom bangade. fegisarna dom hade tydligen vädgit mycket att göra precis idag. men nu har iaf Johan lovat att titta på den på torsdag. Och det ska jag och Chatrine se till att han håller.

Sen har jag ett litet klagomål:
Varför kan jag inte skriva nånting här om "fel" person/er utan att det ska bli nå skit av det.
Jag tycker ni ska lägga ner du allihopa. annars lägger jag ner det här.
Vill inte att några av mina vänner ska få en massa skit för att jag skriver vad jag och mina vänner gör och fel personer läser det. Ta och väx upp nu och sätt inte mig i skiten
.

Helgen

Den har varit den roligaste på länge.
I fredags va det som sagt bowling.
Igår (lördag) vart det inte så mycket annat än att vi satt på brandsationen.
Fattar inte att man kan ha så kul på bara 4 personer. Vi satt och pratade sex mest hela dagen.
Haha Chatrine verkade vara skapligt less på det efter några timmar men det stoppade inte oss andra.
Det är konstigt att när man verkligen försöker sluta prata om ett ämne så vad man än pratar om så kommer man in på det iaf. Inte för att sex är tråkigt att prata om men ändå.
Idag så har jag oxå varit på branstationen, har oxå varit hos Linda binda och druckit kaffe med Chatrine. och även idag så har vi pratat mycket om sex. Kanske är vi sextokiga, men vad gör det om hundra år. kul har vi iaf. Har även varit hemma hos mamma och pappa och städat åt min lilla Ester, undrar när hon ska flytta hem igen då. Kom nyss hem från Fredrik och Anna. vi satt och pratade lite strunt tills jag blev trött och skulle gå hem och lägga mig. men nu är jag pigg igen.
Imorrn blir det jobba av. 7-14 ser inte direkt fram emot det eftersom det är vinterkräksjuka igen. men men man måste ju för att få pengar.
Jeanette fyllde även år i helgen oxå närmare bestämmt i lördag. Grattis till henne. hade varit kul att åka ner men har man lite pengar så funkar inte det. fan va pengar styr livet.
Imorrn fyller även Bettina år Grattis till henne oxå. får se om man pallrar sitt feta arsele till brunflo och grattar henne.
Jaja nu ska jag försöka sova lite.

brandstationen

Ja den sitter jag på just nu. Alla är jätte tråkiga just nu. Chatrine sover. Jim sover, Kicken är nere i garaget och håller på med nån bil. tror jag ska gå ner dit istället för att sitta här uppe och ha tråkigt för mig själv. då kan ma ju titta på när han mekar iaf och ha nånting att göra.
Igår va det bowling och jag vann inte den här gången men lika kul va det för det.
Ikväll blir det väl lite dricka av igen.
Det är skönt med en helt ledig helg.

Jobb, jobb, jobb.

Ja just nu känns det som om man bor på jobbet.
Jobbade 13-21.30 igår, va hem och sov sen upp 6 för att jobba 7-16. Höll på att försöka få in nån till natten inatt men fick inte tag på nån. så nu ska jag jobba natt inatt oxå. Blir ju iaf fina pengar. tur att man är ledig i helgen så man kan vila upp sig lite.
Ligger i sängen och väntar på att söt Monika ska ringa, jag har ju köpt en längre nätverkskabel så nu kan jag sitter överallt i min lägenhet. tur att man har en liten.
Imorrn så kommer Monika och Chatrine hit och ska äta middag. sen ska jag och chatrine in och bowla.
Vi ska försöka smöra in oss hos killarna så vi kan gå in på krogen sen oxå. man vet ju aldrig.
Nej nu ska jag vila lite sen upp och jobba igen.

Tisdag

Nu va det ett tag sen jag skrev.
Har inte hänt så mycket.
I måndags låg jag och va vinterkräksjuk vilket betyder att jag va tvungen att vara isolerad i 72 timmar.
Inte det roligaste man kan vara om man känner sig pigg och kry igen redan andra dagen.
Simone va iaf här och gjorde mina dagar lite roligare. Men hon fick göra det på egen risk, jag tvingade henne inte.
Jennie va hit förra veckan oxå med Bina, Bina och Doris kommer inte överens så bra specielt inte om Amy är i närheten.
I Torsdag så va jag och Simone och skällde ut halva stan som det kändes. Först ÖSB på alla fel det va i Simone och Mattias lgh, sen klagade jag lite på ett fel i min lgh och frågade när jag skulle få min hyresreducering. Sen va vi ner på telia och skällde på dom eller Simone, men det va fel så då gick vi på expert och fortsatte där. men vi fick inget för det heller. Vidare på AF och gnällde lite. Ja sen vidare på länsstyrelsen men då had eju dom så klart luchstängt, ja köpte lite penor åt mamma och åkte med dom till henne på willys, då kom vi så precis så hon skulle ha lunch så vi fickade med henne på kupan. Berättade då för min mamma att jag och simone hade suttit och gjort julkort från åtta till halv tre på natten på tisdagen, då kom det en tjej och satte sig med oss, och hon frågade om inte jag skulle vilja göra tio julkort till henne för betalning. så nu ska jag göra julkort åt annat folk än mig själv oxå. Jaja jag tycker ju att det är kul.
Ja men iaf sen när vi hade fikat klart med mamma åkte jag och simone vidare på lärcentrum och pratade lite om utbildning till simone, sen åkte vi tillbaka till länstyrelsen och skällde på dom. Och SANDRA QVIST hade rätt. så jag ska ut och köra som bara fan den här veckan. Ja och dom som inte hängde med nu jag har fått tillbaka mitt körkortstillstånd som länsstyrelsen avvisade mig i juli. så nu jävlarns här ska det köras. Ja i helgen då så vart det lite fest i fredags, Sandra gjorde bort sig men det är ju inte nått ovanligt. I lördags va det ljusparty hos kattis, men jag hade inte råd att handla nånting eftersom jag är så jävla fattig.
I söndags va det avslutning på linedancen. Igår va jag till brunflo och hälsade på Bettina och Alexandra och Stefan. Tänkte hälsa på Monika oxå men hon fastnade hos magnus och emma, så hon kanske kommer hit idag istället och lika glad är jag för det. Amy är här nu oxå jag är hundvakt, hon har precis slutat gnällt efter att Simone gick härifrån klockan tio i tio. Men hon är väl orolig för matte och husse så jag kan inte klandra henne.
Näe nu ska jag ta och resa mig ur sängen och äta lite frukost.
Kanske ska ta tag i disken som väntar på mig i köket och kläderna som väntar på att bli inhängda i garderoben igen istället för att ligga i soffan och skräpa. jaja vi får se hur dagen ger sig.None

RSS 2.0