Long time no seen.

Ja var ju ett bra tag sen jag skrev här nu. 

Vad händer då. Ja magen den växer och växer, om typ en månad är det tänkt att storken ska komma med ett paket. Om två månader är den garanterat här.:) 

Om jag hade fått önskat så hade jag gärna haft en lika smärtfri och bra graviditet som jag hade med Alma men det fick jag inte bestämma. 
Foglossningar har gjort sig påminda sen i mars. Alltså före mitten av graviditeten, vilket resulterade i att jag var halvtidssjukskriven från dess till nu när jag gick på havandeskapspenning. Varnju inte direkt min plan men man får som sagt inte alltid som man vill. 

Alma hon utvecklas och är en väldigt bestämd liten fröken. Vet precis vad hon vill. Orädd och nyfiken och väldigt klantig. Världens finaste så klart och är spänd över att bli storasyster. Bebisen i magen får kramar och pussar och klappar (ibland slag) på kvällarna innan läggdags. 

På lördag är det dags för den årliga brännbollen. Jag är lite sur för att jag inte kan vara med som jag vill. Alltså springa och ha kul. Men jag får ta igen det nästa år. 

Ja en liten uppdate iaf. Garanterar inte att det blir nått inlägg inom en snar framtid. Vill inte lova nått jag inte kan hålla. 



RSS 2.0