Torsdag

Idag var jag och Alma på djungelhuset tillsammans med Anita, Magnus och Elsa. Alma var mammig så det var mest mitt knä som dög. Tur det inte kostar nånting för dom under ett.

Var iväg på bastuvägen en sväng och samlade in lire kläder jag fått. Alltid fint med nya kläder.:)

Imorgon åker min älskade till Sthlm tillsammans med Maggie. Dom ska på motormässa. Hoppas dom får trevlig och att dom kommer hem med någon fint till mig och Anita på söndag. Det är ju ändå våran första riktiga Morsdag.:)

På lördag är det tioårsjubileum för min del. Alma ska vara hos mormor och morfar. Han ska oxå få äran att vara min privatchaufför. Men det vet han inte om än.:p

Nu ska jag titta lite mer på tv innan det blir sängen. Är trött efter förra nattens halva vak. Fick jobba lite så där hastigt och lustigt.

Hörs!


Onsdag.

Gissa vad vi ska göra idag? Japp vi ska på öppna förskolan.:)

Igår var jag och Alma på studiebesök på dagis här i byn. Känns skönt att fått kolla lite och frågat lite dumma frågor. Känns ändå bra. "Känner" ju fröknarna seniga själv gick där och sen jag jobbade där. Hade nog varit mer nojig om det hade varit till helt främmande människor jag skulle lämna henne.

Alma gick gunga för första gången igår oxå. Det var en hitt. Att se henne så lycklig och höra hennes underbara skratt gör det så jävla värt att vara mamma! Och så glömmer man bort att ungen varit grinig mest hela dagen oxå.;)

Preggo tvingade mig att göra ytterligare en paj igår. Så hon kom och åt av den innan gungningen.

Nu somnade Alma om så jag passar på att hoppa in i duschen.


Måndag

Idag ska jag och Alma åka till Fåker och kolla på kossor med öppna förskolan.
Efter det åker vi vidare till stora staden och hälsar på Simone och Ian en sväng.

Gjorde det jag alltid gör igår. Brände mig i solen. Så nu är det gjort för i år. (Kan ju hoppas iaf)
Va även iväg på bingo igår. Japp gick tuta och hade en helt korrekt två radare och vann.... Wait for it..... 70kr. Yeeee! Fick dela med ett gäng! Jäla skit fan! Men man ska inte klaga. Fick ju vinna iaf.:)

Nej kliva upp ur den här sköna sängen i det alldeles för varma sovrummet och göra oss i ordning för en bra dag. Alma sover än så jag kanske hinner göra mig iordning först.:)


Fredag

Snart har ännu en vecka passerat.
Tiden är väl egentligen en bra nig meningslös sak. Ändå är vi så bundna till den.

Har åkt på nån förkylning, gissar på att Alma smittade mig. Huvudsaken hon är frisk igen. Är iaf inte så sjuk så jag är sängliggandes.

Vägde och mätte Alma i onsdags, åtta månaders kontroll, tösabiten väger nu 8380g och är 66,5cm lång. Nu ligger hon mitt på alla sträck på diagrammen så nu är hon ett exemplar barn.;) Fast det är hon så klart alltid för mig.:)
Och på onsdag blir hon hela åtta månader. Stora tjejen!
Hade sista föräldragruppsträffen igår. Så alla våra barn börjar bli stora nu.

Hade velat spela bingo ikväll, men Kicken skulle jobba över så han kommer inte hem förrän sent ikväll.

Imorgon är det spring meet i stan. Jag och Kicken ska vara chaufför åt en varsin, så Alma ska få vara med momma och moffa under kvällen. Det är inte dom ledsna för för fem öre kan jag säga.
Även nästa helg ska hon få vara där då Kicken ska på motormässa med Maggie och jag ska på klassåterträff, tio år sen man gick ut nian. Say what!? Är jag så gammal?!
Ska iaf bli spännande att träffa en del av klassen och skolan. Vet att alla inte vill/kan/ska dit så. Men hoppas det är många. :)

Nu ska jag försöka komma ur sängen. Eller ska mysa lite mer med Alma medans hon är nöjd.;)

Ha en bra dag!


Söndag

Sitter och lyssnar på regnet. Kom lite åska medans vi var i stugan. Det är så mysigt.

Har varit ner till mormor åkte i måndags och kom hem igår. Alltid skönt att komma ifrån lite men det är ändå alltid skönast att komma hem igen. Fick sova på en luftmadrass dom första nätterna som luften åkte ut ur. Inte så skönt vill jag lova, så det var skönt när Petra Anita Elsa och pappa åkte hem så jag fick sova i en riktig säng. Men inget slår ens egna säng. Den är bäst!

Lillans rum är så gott som klart nu. Bara lite småfix kvar som kommer göra stor skillnad om det blir som jag har tänkt det. Och det hoppas jag det blir.:)

Imorgon ska jag på sjukhuset på återbesök med gallan. Förhoppnings vis få höra om operation. Vi får se imorgon va läkarn säger.

Var iväg en sväng på loppis idag och fyndade lite smått och gott. Me lööööve loppisar!

Har inte så mycket mer att förtälja!

Hörs!

https://cdn1.cdnme.se/382116/6-3/pic_518faec3ddf2b3201cb3a3ac.jpg" class="image">


Lördag

Allt blir fel när det är helg mitt i veckan. Känns nästan som att det är onsdag idag.

På måndag åker jag och Alma, Anita och Elsa ner till mormor och hälsar på, så hon får träffa Alma och Elsa. Måste nog ta en tur förbi farfar oxå även fast han inte lär komma ihåg det men då har iaf vi ryggen fri.

Jag saknar min bästa vän och högra hand. Hon som vet allt om mig. Hon som jag kan ringa mitt i natten om jag vill. (Det har bara hänt en gång och det var när jag skulle tala om att Alma hade kommit till världen.) :) Hon jag tror har sett mig i alla sinnestillstånd. Hon som jag inte behöver säga att saker är fin till för hon köpt dom om jag inte tycker det. Hon vet att vi har olika smak.
Hon som kan ringa mig mitt i natten.
Sara Jeanette Slättman! Du måste flytta närmare!
Jag saknar dig! Alma saknar dig!

Vi ska snart åka till Brunflo och köpa Shell-kaffe och ska ta ut lite pengar. Sen vad resten av dagen erbjuder visar sig.


RSS 2.0