Fredag

Imorgon är det Great lake rum! Och jag ska köra, om jag inte har fött barn. Men som det verkar så är det långt bort. Så jag kör nog. Vill ju vara med samtidigt som jag vill ha ut knodden oxå. Vilket dilemma. Eller ja. Knodden bestämmer vad som händer ock sker. Jag har inte så mycket att säga till om angående det.

Har varit in till stan en sväng idag och lagat mina pekfingers. Lyckades bryta av båda två när jag skulle dänga Arnold, låter värre än vad det var. Men ni förstår säkert vad jag menar.

Vet fan inte vad jag ska ha på mig imorgon. Är för tjock för allt typ, och skor går det typ inte heller att ha längre då vätskan har valt att komma på besök så här i slutet. Men jag ska inte klaga. Har mått oförskämt bra under princip hela graviditeten så. Nu är det bara 10 dagar kvar till BF. Får se hur många dagar det är egentligen.


Onsdag!

Ingen bebis än. 12 dagar kvar till BF. Ge mig min bebis nu!

Idag blev iaf nya sovrummet klart. Så sängen är flyttad och alla andra saker med. Ska försöka mig på att byta sida av sängen så jag kommer närmare spjälsängen. Vi får se hur det går. Är iaf sjukt jävla nöjd över vårat nya sovrum.
Jag är sjukt jävla nöjd att jag har den händigare mannen i mitt liv! Han fixar allt, fattar inte vart han får allt ifrån men bra brukar det oftast bli i slutändan.:)

Nu ska jag göra mig i ordning för natten. Ska ut och sola i månljuset och hoppas på bebis.:)


Tisdag.

Idag har varit en lugn dag. Har sovit jätte oroligt inatt och vaknade vid fem av att jag hade jätte ont i magen och bak mot ryggen. Kan inte förklara känslan bättre än att det kändes som att jag hade haft magsjuka och spytt upp allt jag hade i magen. Den smärtan man får när det är så. Smärtan fanns där hela tiden. Men kom och gick från starkare till svagare hela tiden. Hade så ont så jag spydde. Kicken vaknade av det och vart orolig. Inte ofta jag blir så ynklig. Han fixade handdukar med varmt vatten och la på ryggen och var en stöttande hand. Frågade ifall bb väskan var färdig packad ifall det var det som var på g. Men han höll sig cool lugn hela tiden. Och precis när jag tänkte att jag skulle klocka vad det nu var och ringa förlossningen och se vad dom sa så gick det över. Vette tusan vad det var. Men kul var det då inte. Somnade en stund. Vaknade åkte och passade Elsa en stund, hem och sov en stund till och var sen ut och gick med Arnold, kicken var iväg medan jag var ute med hunden och hade köpt godis och marängswiss när han kom hem, och nu är jag trött igen. Hoppas jag får sova i natt iaf. Så godnatt!


Måndag!

Har nyss kommit hem från ännu en bingo kväll. Ingen vinst den här gången. Men fick sitta nära några ggr iaf.

Var hos BM idag oxå. Magen hade inte växt så mycket men sjunkit desto mer. Var så svullen i dom nedre regionerna så BM knappt kände blygdbenet så hon var osäker om det ens vart rätt mätt. Huvudet var näst intill fixerat. Så hon trodde inte jag skulle komma tillbaka på måndag när vi har tid igen. Ja man kan ju hoppas att liten vill titta ut så snart som möjligt för nu vill inte jag vänta mer. Är en väldigt obehaglig känsla när liten trycker sitt huvud nedåt mot blygdbenet eller vart dem trycket. Det ilar som i hela puppan och man blir nästan orörlig för det är så obehagligt. Men om som mest en månad så är iaf liten här hos oss. Så det är inte så länge kvar iaf.

Nu ska jag gå och lägga mig för sömn är nått jag får väldigt dåligt av nu mer. Sover oroligt och när jag ska vända mig så vaknar jag varje gång eftersom det gör så ont i ljumsken i min fog där. Och jag kan tala om att man vänder sog ganska mycket på en natt. Var faktiskt inte ens upp och pissade inatt men ändå känns det som man har varit vaken tusen ggr. Men som sagt inte så länge kvar nu.
Natti natti!


<3

Kan inte du komma ut nu? Jag vill det för jag längtar efter dig, det gör även din pappa, mormor och morfar, gudmor och ett helt gäng till.
Jag tycker du kan komma ut nu så din gudmor kommer hit nångång. Jag saknar henne nått så oerhört! Så snälla kom ut nu! Du är ju färdig.

Drömde förövrigt om dig härom natten. Jag drömde att du var kvar i magen men det var ett fönster på magen så man kunde se dig iaf. Och du var så fin. Helt underbar och perfekt. Världens vackraste var du. Snälla kom ut nu så vi får se hur du ser ut, vem du är lik, om du är en Waldemar eller en Alma, eller kanke inte nått av dom. Snälla kom ut nu!!!

Din pappa håller på att snickra för fullt, så det ska vara så gott som klart när du kommer, och det är så gott som klart, lite så fix bara så du kan komma nu. Du behöver inte vänta längre. Vi vill att du ska komma till oss nu, vi har aldrig känt en sån här längtan efter någonting förut. Snälla kom ut!

Fredag

Ännu en helg börjar. Har typ ingen koll på dagarna längre alla är ju lika för mig när man bara går hemma hela tiden.
Som jag berättade förut så fick jag för mycket i lön förra månaden. Jag hörde ju med chefen och hon hörde med löner och löner sa att det var ungefär 2000:- för mycket, vilket jag tyckte inte var så mycket med tanke på att jag hade fått betalt för 9 dagar mer än vad jag skulle, sa dom iaf. Igår ringde chefen igen och talade om att dom drar liite mer än dom sa från början. Jaha hur mycket då? Ja 6700:-. Hur i helvete kan löner säga fel på ungefär 4000:-!? Jag hade haft mer förståelse för en tusenlapp hit eller dit men 4 jävla tusen! KUL! Speciellt den här månaden när jag bara får från FK och det lär ju inte bli så jävla hävert med pengar har jag em svag aning om.
Ja det är bara att bita i det sura äpplet och betala annars blir det liv i luckan! Men jag blir så less när det handlar om så mycket pengar.

Hade ju ljusparty här i förrgår oxå, det kom några stucken och det var jätte trevligt. Blev några ljus och ljusstakar rikare.:)

Idag ska jag och hjärtat in till stan en sväng, han är äntligen börjar med sovrummet, så nu kanske det hinner bli klart tills bebben kommer.:) Vore ju toppen om så blev fallet. Nej nog med surr! Ha en bra dag!


Katsching!

Måndag i all ära, betyder bingo kväll. Var i valet och kvalet om jag skulle åka. Men frågade Petra och hon sa ja så vi for. Och tur var väl det för på första storvinsten på blad nummer 3 lyckades jag pricka in alla 15 nummer i en ruta och vinna 7000 riksdaler! TACKAR! Satt helt rätt i plånkan så här i slutet på månaden. Speciellt när jag behöver fixa till både håret och naglarna. Ja bilen vill ha sig lite mat oxå.:)

Imorgon fyller muttvard år oxå. Han blir oxå halvvägs till 50. Vi är gamla nu, eller äldre iaf vi kan inte förneka det längre. Så imorgon tar jag med mig mitt bihang och åker och grattar den gamle mannen.

Och om 20 dagar är det beräknat att föda barn. Jag kan göra det nu. Är faktiskt less på att vara tjock nu! Visst, jag lär nog sakna tjockmagen när bebis är här. Men jag tror hellre jag har bebisen utanför magen än inuti. Allt känns så jobbigt nu mer.

Nej nu ska jag ta och krypa ner i sängen och drömma om barn.


Min dag!

Idag är det min dag, det var nästan så jag hade glömt bort det faktiskt. Halvvägs till 50 är jag nu, men kände mig genast mycket yngre när kicken sa att han var halvvägs till 60.:)
Det kommer inte bli som vanligt idag iaf, eftersom dom flesta som brukar komma och fira mig ska ivög på en massa olika bröllop och dop och andra saker, me jag får göra det bästa av situationen, familjen kommer iaf. Ska köra på lat varianten idag oxå. tänker åka och köpa mig en tårta, orkar fan inte baka nånting. Men man får vara lat när man fyller år, och är gravid. Eller?:P

Ikväll vankas det både surströmming på verkstan och kräftskiva i Hållsta, så vi har ett fullspäckat schema hela dagen. Men det är inte mig emot.:)
Nu ska jag ta och bege mig och min mage till brunflo.:)

Jordgubbar

Sitter på kupan och väntar på att mamma ska sluta jobba. Då ska vi åka till Ope och plocka jordgubbar. Jag har en hink som jag ska fylla, lär nog bli jobbigare än jag tror med tanke på min mages storlek. Men en hink ska jag tamejfan ha! Bra att ha jordgubbar i frysen om inte annat.

Förövrigt har det varit varmt idag oxå. Vilket är en plåga. Jag och Arnold befinner oss i skuggan sådana här varma dagar. Jag hade gärna befunnit mig i vatten om det inte vore för att jag är en sån badkruka för tillfället. Skyller det på graviditeten oxå som man kan göra med så mycket annat.:p

Funderar på om jag ska åka och fiska lite sen. Bara uppe i handsjön. Längre orkar jag inte åka och det är inte så svårframkomligt för en havande kvinna heller. Ja en massa torr prat vart det i detta inlägg men vad gör man inte för att fördriva tiden. :)


Hicka

Hicka är nånting den lilla krabaten i magen har lagt till med nu. Helst när jag ska till och sova. Känns som hela magen hoppar, vilket resulterar i att det inte är så lätt att sova just då. Tror inte bebis gillar att ha hicka för när den jag det så bökar den runt som tusan där inne. Vilket resulterar ännu mer i att det inte är så lätt att sova. Som tur är så är det inte så långvarigt varje gång. Iaf inte en halvtimme åt gången som Simone talade om att Ian hade när han låg i hennes mage. Och det är jag väldigt glad för, för då skulle min trötthet hunnit gått över. Och det känns ju att den lille lever när den har hicka och det är bra.

Idag är det bara 26 dagar kvar till BF. Den kan gärna få komma imorgon för min del. Men om senast fem veckor är underverket här. Och som jag längtar! Ja inte bara jag heller för den delen. Vi är många som väntar med spänning vad som kommer.

Nej nu blir det sova. Hickan är över. :)


V 37

Igår gick vi in i vecka 37, och ett ebsök hos BM stod på schemat, allt såg som vanligt bra ut, och hon tyckte jag hade vuxit sen sist hon såg mig. Mått bandet visade att hon hade så rätt då magen va 37cm nu. Och sist hon mätte var den 34. Magen har sjunkigt men bebisen är inte fixerad. Men det kan ju hända dom sista timmarna innan förlossningen oxå så. Tänk att det kan komma en bebis när som helst nu. Helt sjukt! Den får gärna komma nu oxå för min del. BB väskan är äntligen färdigpackad (tror jag) och alla saker finns,(tror jag) Är så mycket att hålla koll på. Har knappt koll på mig själv ju.
Barnmorskan frågade hur det var att vara hemma med gravidpenning, jag sa att det var rastlöst. Och jag måste hela tiden ha nånting att göra. Kan inte inte göra nått. Jag tror faktiskt att jag skulle ha klarat av att jobb fortfarande. Kanske inte 100% eftersom jag blir tröttare av att göra saker nu mer. Men några timmar om dagen, kanske 50% iaf. Men det är ju sånt man inte vet. Nästa gång om jag mår lika bra så ska jag nog försöka jobba lite längre. Men det vet man ju inte nu heller hur det ser ut.
Nej nu ska jag tömma makaronerna på vatten, sen blir det makaronilåda till middag idag.

Brånan

Hann vara utan simone en dag innan hon hade Sandra abstinens och ville att jag skulle komma till henne.:)
Jag packade in gungställningen (som vi inte fick med oss när jag skjutsade hem henne och Ian) och tog lite annat pick och pack och drog hemifrån. Idag åkte vi och hämtade Petra för lite ytterligare mys. Nu håller Petra och simone på att baka medans jag ligger på golvet med fötterna på en stol och hoppas ryggen sträcks ut lite. Senare ikväll blir det muffins ätning och kortspel. Imorgon tar vi vårat pick och pack och far hem igen.
Ha en fortsatt trevlig lördag mina vänner.


Fem dagar

I dagarna fem har jag haft en vän i mitt hem. Och det har varit mycket trevligt och uppskattat från iaf min sida. Jag har haft väldans trevligt och roligt.:)
En positiv sak att simone åkt hem är att jag äntligen får ha fönstret öppet igen. Jag slipper vakna om nätterna och vara dyngsur av svett.:)
Men man vänjer sig fort vid att ha en människa hos sig. Känns som att hon har varit här längre än fem dagar. Men ändå inte. Och som Elsa det känns som att hon har funnits hos oss jämt nu. Och då är hon snart bara två veckor.:)
Nej nu ska jag gå och mysa ner mig i sängen. Imorgon blir en tidig dag.


V 36.

Idag går vi in i vecka 36. Helt sjukt att vi snart kommer ha en liten knodd här hemma som är våran egen.
Har fått träna lite den här helgen. Ian och Simone är ju här. Han är ju 6 månader men man får träna på att vakna på nätterna och mata honom och lite sånt. Bara bra saker med andra ord.
Arnold han bryr sig inte ett dugg om att det är nån som vaknar mitt i nätterna och ska ha mat, han fortsätter att sova som vanligt.:)
Men det är ju ett gott tecken.:)

Ikväll ska vi spela bingo hade vi tänkt. Får se om vi lyckas pricka in nån vinst. Jocke den jäveln hade ju vunnit 1000kr igår i Fåker. Det är ju tur några har tur i min närhet.

Här om kvällen satt jag, simone och Petra och spelade kort, och fjantade oss. Fan vad länge sen det var jag skrattade så jag grina så där som jag gjorde då. Hur trevligt som helst!
Vi får se hur länge hon blir kvar här innan hon är less på mig.:P
Men hon får stanna hur länge hon vill.:)

torsdag.

Jag är helt daga vild nu mer. Kicken frågade mig igår vad det var för dag. Tisdag svarar jag. Eftersom jag var helt säker på att det var tisdag. Men det visade sig att det var helt fel och att onsdag var dagen som var rätt. Inte lätt när alla dagar går in i varann nu mer. Har ju inget jag behöver passa.
 
Idag kommer Simone hit. Skoj ska det bli. Men vi har ingen aning vad vi ska hitta på. Men det ordnar sig alltid.:)
Vaknade fan 7 idag. Jag börjar bli pensionär.Nu sitter jag här och har redan varit ut med Arnold, ätit frukost och spelat mig less på datorn. Det är inte lätt att vakna tidigt. Och jag kan inte åka nånstans heller för det ´är ingen annan som är vaken. Kanske ska baka nånting då istället. Hoppas jag har jäst. Annars får jag väl åka till brunflo och köpa det. eller kanske till fåker. Ja vi får se vad dagen har att erbjuda.
 
Hej!

RSS 2.0