Hemgångsfredag!

Idag får vi åka hem! ÄNTLIGEN! Vi sitter och väntar på läkarna som ska göra en grundlig undersökning på Alma innan vi åker hem. Det kom en tant och gjorde hörselkoll på henne för en stund sen. Hon gick igenom UA. Of course.:)

Skruttan har lagt till med en ovana att vara vaken typ tre timmar mitt i natten och bara små amma. Hon har gjort det nu i två nätter i rad. Jag hoppas inte det är nått ihållande. För jag vill sova så mycket jag kan på natten. Men det är hon som bestämmer. Det är tur hon är så jävla söt så det är värt det.:)

Nu är det matdax!


Torsdag forts

Sköterskan kom in för ett tag sen och berättade att dom hade räknat fel. Den 7 antibiotika dagen blir imorgon. Men hon kunde inte ta något beslut själv men troligtvis så får vi åka hem redan imorgon. Jag håller tummarna. Ska bli skönt att komma hem och få rutinerna där istället. Det positiva med att vara här är att jag slipper köpa blöjor.;) Lite snål får man vara.:) Och att jag får hjälp så fort jag trycker på larmknappen, men det gör jag inte så ofta. Sa till Kicken att jag skulle skaffa en klocka som jag kan plinga i hemma när jag vill ha hjälp.:p

Var ner och åt lunch nere i cafeterian idag. Alma var med så klart, och Anita, Elsa, Lennox, Linda och Petra. Snacka om barnvagnsrace.:) Men det var skönt att kunna sitta ner och äta utan att känna "stressen" att jag måste tillbaka till rummet så fort som möjligt. Även Camilla har varit hit på besök idag och hälsat på skruttan. Det vart lite mycket folk här inne på rummet ett tag, för självklart kommer ju alla typ samtidigt. Ska tillägga att Kicken och hans mamma oxå var här. Så det var ganska trångt. Men kul ändå, jag har ju känt mig ganska ensam här ibland.

Nu ska jag titta på halv åtta hos mig och se vem som vinner kovan. Sen ska jag gå och värma mig lite mat.


Torsdag

Nu var det synd att man inte bodde i stan, för då hade vi fått åkt hem på permis mellan antibiotikakurerna. Det är bara därför vi är kvar här nu. Men idag ska vi iaf få gå ut. Man får låna barnvagn här så det är ju grett. Ska ta mig en liten promenad men lillan trots att det regnar. Har inte varit ut riktigt sen i fredags och det märks. Man blir så trött och slö av att bara vara inne.
Dom har tydligen tagit ett nytt CRP prov inatt, och det såg bra ut. Så nu väntar vi på ronden och ska se vad läkarna säger. Vi slipper och väga före och efter matning nu. Och det är oxå jätte skönt.
Snart får vi åka hem!


Onsdag

Vi sitter där vi sitter. Eller jag sitter och Alma ligger.:) Vi har äntligen kommit igång med amningen så ikväll kanske dom drar sonden. (håller tummarna) Då blir det ännu en sak mindre att hålla koll på när man ska ta upp henne. Hennes sänka är nu nere på 19 och nu ska dom inte ta någon ny förrän på fredag. Hon svara ju bra på antibiotikan. Skönt att det går åt rätt håll.
Igår och idag har Almas farmor varit här och hälsa på tillsammans med hennes pappa. Farmor är väldigt uppihejsan över Alma. Oroar sig lite väl mycket kan jag tycka nu när hon nästan är frisk. Ja det är väl klart jag oxå har oroat mig men hon blir ju friskare och friskare för varje dag så då släpper man det lite. Dom har sagt att vi kanske får åka hem tidigare, men man vågar inte hoppas på för mycket. Huvudsaken gumman är frisk när dom skickar hem oss så är jag nöjd, jag kommer inte tjata hem oss.

Pappa och farmor skulle hem och laga lite mat till mig och sen komma tillbaka hit. Det är skönt när Kicken är här, då kan jag lämna rummet och röra på mig lite. Idag fick jag även träffa Arnold som jag inte träffat sen i fredags. Gud vilken glad hund och matte det var.:) Älskade hund! När jag var ute hos Arnold så kom även moster Anita och kusin Elsa på besök, så vi passade på att ta en kopp kaffe nere i cafeterian, har inte druckit kaffe sen i torsdags. Och jag kan tala om att det var en jävligt god kopp!
Även fast jag vet att kicken är här med Alma medan så är skyndar jag mig. Vet ju att han skulle ringa om hon vart hungrig och jag var ju inte långt bort. Ja det hör väl säkert oxå till mammarollen antar jag.

Nu börjar skruttan vakna igen så dax för mat.:)


Måndag fort.

Ja vi blir kvar hör ett tag till. Snuttans sänka är fortfarande för hög. Men den har sjunkit från 80 till 39 så det är på riktigt god väg åt rätt håll. Bara skruttan blir frisk så är jag nöjd. Men man är ju ganska strandsatt. Fick iaf en korsordstidning av mamma så jag inte ska vara helt göralös när hon sover. Min lilla prinsessa. Helt sjukt vad fin hon är. Kan komma på mig själv med att bara sitta och titta på henne och le fånigt. Men jag antar att det är så det är att bli mamma.:)

Fick en kommentar om att jag kanske hade skrivit fel. Och självklart hade jag gjort det. Cpap är det Alma har haft inte synaps. Vet inte riktigt vart jag fick det ifrån. Men det var ju ingen större skada skedd.
Tackar oxå alla för alla fina kommentarer och gratulationer. Är det föda barn man ska göra för att få upp kommentarerna?;) Man blir mycket mer motiverad att blogga iaf.:)

Det blir en tidig kväll här ikväll. Är trött som bara den redan. Ska vänta på att barnavdelningspersonalen ska komma och presentera sig. Blev överflyttad dit nu då Neologen har för många sjuka barn. Och Alma är friskare än dom. Ännu ett tecken på att det är på väg åt rätt håll.:)


Måndag

Sitter och väntar på att läkaren ska komma och ge oss besked om hur nattens såg ut. Lilla gumman har iaf tagit bröstet riktigt nu två gånger. Jag har pumpat lite så amningen ska komma igång lite fortare. Allt måste ju se bra ut innan dom vill skicka hem oss.

Kicken kom hit tidigt imorse,skönt så jag kunde duscha och så i lugn och ro. Linda kon hit en sväng oxå.:)
Nu har Kicken gått ner på stan för lite ärenden, innan han gjorde det var han ner och köpte lite mat till mig. Han är bra snäll min man!
Han kommer tillbaka sen som tur är. Bli lite långtråkigt att sitta här själv då Alma mest sover. Har iaf fått tv nu så det är ju lite rörelse.:)


Söndag

Idag har vi fått flyttat till en rum på barn. Så nu får vi ta emot lite besök i mån av ork. Hoppas att vi slipper vara här så länge iaf. Skruttan fick vara utan synaps igår kväll i tre timmar. Men sen vart hon tung andad så då fick hon ta på sig masken igen När jag gick ner på bb vid halv elva. Klockan elva hade hon tydligen skitit ett rejält lass och sen hade hon varit utan masken hela natten. Tänk att man kan bli så trög andad av lite bajs.:)
Hon syrsätter sig bra nu iaf men har kvar syremätnadsgrejen så dom har lite koll. Dom gjorde en snabbsänka igår kväll och den var lite förhöjd därför får vi vara kvar minst en natt till, så hon kan fortsätta med antibiotikan. Sen ska dom ta lite mer prover och så så får vi se vad dom säger då. Vi hoppas på nått bra.:)

Moster Anita och kusin Elsa ska komma in och hälsa på oss ikväll. Magge är säkert oxå med misstänker jag. Mimmi som ligger inlagd här på sjukhuset hon oxå ska komma upp och titta in prinsessan.:) Vi behöver nog inte vara uttråkade ikväll när pappan åker hem till Arnold. För lite tråkigt har det ju varit när han åkte hem igår och inte kom tillbaka förrän i morse.

En liten snabb uppdate får ni idag.


Äntligen!

12 dagar över tiden hann det bli. Men nu är hon äntligen här.
4010g tung och 51cm lång. Och självklart världens finaste prinsessa!

Vaknade på morgonen igår av värkar. Klockade dom och ringde förlossningen. Dom tyckte vi skulle vänta tills det var ungefär tre minuter emellan, sagt och gjort. Vid elva var det fyra minuter emellan så Kicken ringde in igen och då tyckte dom vi kunde komma in. Dom gjorde en kurva och sa åt oss att gå en sväng så vi gick ner och åt lite i cafeterian men då började värkarna göra så förbannat ont så vi gick upp på förlossningen igen. Klarade mig med endast syrgas fram till runt 8-9 tiden. Vem har koll på klockan?! Då bad jag om epiduralbedövning. Vilken guda gåva. Halleluja sjuochenhalv! Helt plötsligt kunde jag föra en konversation med kicken och personalen, sitta upp i sängen utan att hålla på att dö. inte långt efter att epiduralen började verka så kände jag hur jag ville krysta. Var då öppen 6cm. Klockan halv elva var jag öppen 10cm tror jag. (klockan igen) Men huvudet var för långt upp. 00:16 kom hon iaf ut. Med en jävla sula. BM hade börjat sett att det var på g så hon höll på att ropa till sig några fler personal och då krystade jag och hon kom ut. BM höll inte på att hänga med alls. Inte jag och inte Kicken heller. Och inte skruttan heller. Hon glömde bort att andas och höll på att skrämma livet ur oss. Det kom personal och tog henne och Kicken följde med henne. Sen åkte dom upp på 109:an jag blev sydd och fick vila och duscha innan jag gick upp. Skruttan låg med syrgas då hon inte syresatte sig ordentligt själv. Hon hade vatten i lungorna och nånting som liknade en infektion. Hon fick antibiotika i förebyggande syfte då jag fick feber strax innan hon föddes. Klockan fem inatt gick jag och kicken ner på förlossningen och la oss. Båda helt slut efter ett helt dygn vakna. Det var de. Här berättelsen i det stora hela.

Nu sitter jag och tittar på världens finaste prinsessa som får vara utan syrgasen nu och verkar klara sig fint utan den oxå. Jag har fått klätt på henne och matat henne hela dagen. Nu längtar jag tills vi får åka hem. Kicken är hemma med Arnold och kommer tillbaka imorgon bitti. Det ska bli kul att se hur Arnold reagerar på bebisen.:)
Nu orkar jag inte skriva nått mer men ni ska få lite bilder.


+ 10 dagar

Andra natten i rad som jag vaknar mest hela tiden. Har lite typ mensvärk. Men inget som ökar eller avtar om vart annat. Man kan ju hoppas det är nått på G. Eller så gör min kropp bara så här för att jävlas med mig.
Ska iaf göra det enda jag inte gjort idag. Ta det lungt och vila. Gå helt på långvarv.

Idag jobbar mamma och Petra så det blir inget morgon kaffe på bastuvägen idag. Men jag ska baka lite jordgubbspaj. För efter klockan tolv kommer Bettina och barnen hit. Petra skulle nog oxå komma för hon slutade oxå tolv. Det är vad jag har planerat idag. Segt att man vaknar och är pigg så förbannat tidigt bara. Har legat och lyssnat på alla som åker på jobbet sen halv sex. Man kan ju ha lite skadeglädje att man iaf slipper det. Man är väl aldrig så trött som när man ska åka på jobbet.

Hej!


+ 9 dagar

Försökte mig på att gå upp och ner för trappen tio gånger igår igen. Det funkade inte den här gången heller. Sen masserade Kicken mig under fotknölarna (när han väl hittade dom) och jag masserade mina öron. Det funkade inte heller. Jag ger upp! Ungen har bosatt sig där inne!

Vi var till veterinären med Arnold igår igen. Har har kliat sig som bara fan på öronen så dom började lika grisöron, alltså inget hår. Och har haft småsår på öronen ett längre tag. Jag misstänkte skabb, och det visade sig att jag hade rätt. Springer ju en skabbräv vid bygdegården och där har ju vi våran runda. Det är ju typiskt att just våran hund ska bli smittad. Ja det är väl tur att det går att bota. Två behandlingar med nått medel för femhundra spänn. En igår kväll och en om fyra veckor. Sen ska han vara frisk igen. Han får inte träffa några andra hundar på två veckor. Tur att det inte smittar till människor iaf. Var tvungen att fråga om det smittade till bebis. Men det var ingen fara så länge det inte var en rävunge. Och det hoppas jag inte det är.
Var till Fåker en sväng på kvällskvisten och och hälsade på Helena och Hugo. Jag, Petra, Anita, Magnus och Elsa. Surrade en stund innan Hugge skulle gå och lägga sig.

Idag händer det väl inte så mycket heller. Vi tar dagen som den kommer. Lär väl bli en kaffe hos mamma i vanlig ordning. Vad annars liksom?! Man kan ju hoppas ungen vill titta ut. Men som sagt börjar ge upp hoppet. Lär väl få gå över tre hela veckor.

Har Förövrigt närmare 30 unika besökare varje dag på min blogg. Måste bara säga att ni är väldigt dåliga på att kommentera.;) Tackar iaf för att ni följer min blogg.:)

Have a nice day!


+ 8 dagar

Det är segt att vänta. Förstår att väntan kommer vara värd sen. Men just nu är det bara drygt! Folk skriver och ringer hela tiden. Det hjälps inte.

Idag händer det inte så mycket. Blir nog på som höjd att dricka kaffe på bastuvägen. Känner mig inte riktigt på topp idag heller. Har en förkylning som ligger och gror. Perfekt tills man ska föda barn. Som att det inte lär vara jobbigt nog som det är.
Känner mig nere. Är väl pga att man är less antar jag.
Nej upp och hoppa. På med mjukisarna orka snygga till sig.


+ 7 dagar

En hel vecka över tiden. Känns som sju. Var till BM nu på morgonen och det blir inga fler besök hos henne. Har jag inte fött barn tills nästa vecka blir det sjukhuset som får ta hand om mig. Jag hoppas så klart jag har fött tills dess. Men skulle samtidigt inte förvåna mig om jag inte har det. Allt så iaf bra ut. Magen var nu 40cm och blodtrycket låg på 125/80 så det var oxå bra. Hon önskade mig lycka till iaf.:)

Igår fick vi dagen att gå iaf. Åkte först ut till stugan och hjälpte mamma och pappa att göra vinter där, klippte gräset en sista gång, plockade in ute möblerna, tömde och plockade isär och in poolen, rensade ur tvättstugan på disk och diverse. Avslutade med kolbulle grillning och ätning så klart innan vi alla åkte hem. Ja Anita Magnus och Elsa kom oxå dit en sväng. Magnus lekte med fyrhjulingen och veden.
La mig och vilade när vi kom hem men han inte mer än lägga mig innan Magnus ringde och frågade om vi inte skulle hänga med på eastern och äta. Tackar man någonsin nej till eastern? Nej väldigt få fall iaf. Gick därifrån lika mätt som alltid.

Är inne i stan nu. Kicken skulle göra nått på läkarhuset. Sen åker vi en sväng till barnenshus och kollar läget. Kanske hittar nått skoj.;)
Tänkte sen ta mig en kopp kaffe hos mamma innan jag åker hem och vilar. Både jag och Kicken går på lågvarv idag. Ingen som är på topp vart ju inte bättre när man såg vädret ute heller. Regn. BLÄ! Sen efter vi har vilat ska Kicken massera mina fötter och jag mina öron. BM sa att det kunde sätta igång det hela. Jag har ju testat typ allt annat så då kan jag testa det oxå. Blir ju bara glatt överraskad om det funkar.:)

Ha nu en bra dag i regnet.


+ 6 dagar

Som ni förstår så har bebisen fortfarande inte tittat ut.

Hade en trevlig kväll igår med pizzabuffe och sen bowling. Anita, Magnus, Elsa, Åsa, Petra, Kicken, Simone, Emma och jag for iväg och slängde klot i två timmar. Var rätt så mör redan efter en timme men höll ut i iaf 45 minuter till. Mina händer pallar inte två timmar bowling men vätskan som är i dom för tillfället. Men nu vet man det till nästa gång.:)

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Men någonting lär det nog bli. Förhoppningsvis blir det föda barn.;)

Här får ni en bild på Elsa som spanar in killar. Det ska börjas i tid.:)


+ 5 dagar

Fortfarande ingen bebis, börjar tro att den vill stanna där inne forever.

Bilen fick inte stå hela dagen igår. Men nästan. Gjorde mig vara en liten tur till Gäle i Fåker. Carro hade såna där glidskydd som man kan ha under mattorna. Perfekt då jag letat såna. Och fick bara betala en tia oxå.:)
Men sen var jag bara hemma. Var till mamma på Morgonkaffe oxå. Petra, Magnus, Anita och Elsa kom hit en sväng på kvällskvisten. Nagelfix och kaffe, en alkoholfri öl för min och Anitas del innan vi avrundade kvällen.

Ikväll står det middag och Anita och Magnus på schema och sedan bowling. Igen. Måste ju passa på att utnyttja våran friskvårdspeng.:)
Kicken är nere i köket och håller på att fixa i ordning lite frukost åt oss. Vi skulle tydligen äta lyxfrukost idag, det säger inte jag nej till iaf.
Det är väl bara att kliva upp och göra sig redo för dagen.

Ha de!


+ 4 dagar

Fyra dagar efter BF. Sovit som en kratta inatt och vaknat varenda timme. Om jag ens har sovit den timmen. Känns som jag bara legat i en dimma inatt. Lär ju vara trött som ett as idag. Har ännu en sak att stryka från "gör-det-här-så-kommer-bebis-listan". Var nämligen ut på en cykeltur igår kväll. Det funkar inte heller som ni förstår.

Har ingenting planerat idag heller. Igår var första dagen på jag vet inte hur länge som jag inte rörde bilen. Den fick stå där den stod hela dagen lång. Tror den ska få göra det idag oxå.
Det enda stället jag var till igår var hem till mamma och pappa. Jag och Petra gick till hockeyrinken och tänkte att Arnold och Pimpim skulle få springa och leka med bollar. Det vart inte som vi tänkt oss när det gick förbi en löptik precis och det första Arnold gör är att hoppa över rinken. Men han stannade kvar när jag rev i åt honom och hoppade över igen. Men bollarna sket ju han i efter det. Gick bara och flåsade. Så vi gav upp ganska fort och gick hem igen.

Kliva upp ta sig en dusch och äta frukost. Ta en promenad med Arnold. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.


+ 3 dagar

Känner fortfarande inget annorlunda.
Hoppas den lill*n vill titta ut snart.

Igår efter att jag hade lunchat med Elin åkte jag till Anita i Brunflo. Blev kvar där ett tag och Chatrine och Saga kom förbi en sväng.
Elsa gillar att sova på min stora mage och även bredvid mig. Tur att moster är en bra sovplats.;) Iaf en stund till.
Tog sen med mig Petra hem hon skulle duscha och göra sig i ordning för att åka till Britt-Marie och dricka grogg och fixa hennes och Sandras naglar. Jag skjutsade dit henne och tänkte inte stanna nå länge alls då jag kände mig dödstrött innan vi for. Men klockan blev ett innan vi hittade oss ut genom dörren hos Britt-Marie. Men trevligt var det och både Britt-Marie och Sandra vart nöjda med sina naglar.:)

Idag har jag inget inplanterat på agendan och jag ska låta det vara så. Ska ta det bara lugnt och hoppas på att bebis vill komma ut. Har blivit lite mycket farande nu sista tiden, får typ dåligt samvete för att kicken får sitta hemma hela tiden. Även fast jag inte ska det.

Nej upp och hoppa. Äta lite frukost och gå morgon promenaden med vovven. :)


+ 2 dagar.

Två dagar över tiden. Ja och inget känns det som det är på G heller.

Idag blir det lunch på stan med Elin. Hon tyckte vi kunde luncha när hon ändå hade tre timmars rast mitt på dagen. Gå lite på stan så bebis kommer någongång. Tror dock inte hon kommer lyckas med en runda på stan, om inte ens bowling hjälper. Men vi får se hur det går.:)
Lär nog vara lagom slut i kroppen efter det iaf så blir nog till att åka hem och vila efter det. Ska hämta upp Petra i Brunflo på hemvägen oxå. Lär väl glömma det innan det är gjort. Det visar sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för dagen!


+ 1 dag.

En dag över BF. Tråkigt men sant.

Fördriver Just nu tiden medan kicken är inne på sjukhuset och tar prover. Sen ska han på AF och sen ska vi ta syn test. En bokad förmiddag som vi avslutar med en fika på kupan, en kycklingochbaconröramacka. Mums!

I eftermiddag ska jag följa med Bea till jobbet och avtacka henne. Och få lite fika. Dom har tydligen p-möte idag.:)

Nej nu ska vi fara vidare.


Dagen B forts

BM sa som som hon sagt dom senaste veckorna. "Vi får se om vi ses nästa vecka". Idag sa jag, att jag hoppas det har kommit en bebis tills dess. För det hoppas jag verkligen. I övrigt såg allt annat bra ut, magen hade växt till 39cm. Inte konstigt den är i vägen.
 
Nu ska jag ta med mig mina systrar och åka och bowla. Kan ju hoppas att det funkar den här gången. Knappast troligt men ändå.
¨Hoppas kan man ju alltid.
 
Hade inte så mycket mer att förtälja.

Dagen B

Idag är det beräknat att den lille ska komma. Men den verkar ha andra planer än mig. Och det är ju inte jag som bestämmer.
Barnmorskan får träffa mig ännu en gång. Får se vad hon säger idag då. Allt lär väl se bra ut som vanligt antar jag.:)

Orkar inte kliva ur sängen riktigt än. Det är så skönt att ligga kvar och mysa ned Arnold en stund. Speciellt när jag vet att jag vaknade före klockan och kan vänta ut den.:) Det finns nog inget bättre än att vakna före klockan när man ställt den. För man brukar aldrig vara så trött som när klockan ringer.

Åter kommer senare!


En

En dag kvar till BF!
Vore ju lite roligt om den lille kom idag på Anita dagen.:) Den 9/9 inte så svårt att komma ihåg heller. Men jag känner ingenting. Och lär ju så inte göra heller.

Igår hände det inte så mycket mer än det jag skrev att jag hade gjort. Jag skurade trappen för hand för att få bort alla fläckar på väggen och den där brädan mellan trappstegen. Och ingen bebis iaf. Jag ger fan upp alla dom här sakerna, bebis kommer när den kommer. Så enkelt får det vara. Folk som gjort massa saker när bebis kommer har bara haft tur. Så tror jag det är. Bitter tjej 87, ja lite. Är less på att vara tjock och ha en mage i vägen hela tiden. Ska bli skönt att få se sin egen puppa igen utan att behöva titta sig i spegeln. Ska bli skönt att kunna torka sig utan att armarna knappt räcker till när man varit på toaletten. Folk säger att jag kommer sakna magen sen. Ja kanske, men inte den här på slutet magen. Den är alldeles för mycket i vägen för att jag ska kunna sakna den.

Nej nu tar jag och kliver upp och äter lite frukost. Sen blir det en promenad med Arnold.:)


Två!

Två dagar till BF!
Och än händer det ingenting.

Igår var vi iväg och bowlade, jag, Anita, Petra, Magnus, Kicken och Elsa. Vi tog och köpte ett par hörselkåpor på Jula till Elsa innan vi åkte på bowlingen. Blir ju lite musik där på kvällen. Men nöjdare unge, sov hela tiden tills vi kom ut när vi skulle hem. Bowling hjälper iaf inte heller till att sätta igång barnafödandet. Ännu en sak att stryka från listan.

När jag var ute på morgonpromisen med Arnold imorse var jag och hämtade upp morsan. Det var auktion på bygdegården. Kollade runt, men var inget av intresse förutom ett vitrinskåp stort som bara den, hade lätt köpt det om jag visste vart jag skulle ställa det. Annars var det mest en massa plåtter. Men lite fika fick det bli iaf.:)

Har nu hunnit varit till Brunflo för att hämta Petra, druckit lite kaffe snusat på Elsa, matat Elsa och surrat lite skit. Nu sitter jag hemma och lyssnar på knastret från kaminen i köket och försöker komma på vad jag ska hitta på här näst. För några barn verkar det ju inte bli.
Apropå det, så fick jag höra att jag inte skulle klaga på att vara gravid så länge jag inte hade gått över tiden. Den personen som sa det kan inte ha varit gravid själv och veta hur tung och otymplig man känner sig. Och hur mycket man längtar efter den lilla krabaten i magen den sista månaden. Blir så less! Kan säga att jag är sjukt less på att vara tjock. På att knappt kunna andas när man ska ta på sig strumporna på morgonen, när man väl har kommit ner så långt som till fötterna. Känna sig som en strandad säl när man ska kliva upp ut sängen på morgonen, och som en kloss när man ska kliva ur soffan eller bilen. Magen är mest i vägen hela tiden.
Nej nu får det vara slut på gnället.


Tre!

Tre dagar till BF!

Har sovit som en kratta inatt, haft ont i ryggen och lite grann i magen. Inte jätte ont men precis så ont så att man inte har kunnat sova ordentligt. Kanske nått på G. Vågar inte hoppas för mycket. Blir så besviken då när det inte blir nått.
Har haft två vänner som har hört av sig och sagt att dom tror det är på G. Båda vid olika tillfällen, jag lika glas båda gångerna då jag brukar tro på sånt. Men båda har haft lika fel, och jag har blivit lika besviken båda gångerna. Så nu vågar jag inte hoppas för mycket. Känns som att ungen ska stanna där inne forever.

Ska hoppa in i en varm dusch och försöka få bort ryggvärken. Hatar att ha ont någonstans. Men det tror jag nog alla gör mer eller mindre.


Fyra!

Fura dagar kvar till BF. För mig får du mer än gärna komma ut nu! Jag känner mig tung och klumpig och ful.

Har varit till Brunflo och hämtat Petra från jobbet. Åkte ner till Anita och Elsa och drack en kopp kaffe. Sitter nu hemma och gör ingenting.
Känner mig omotiverad idag. Trött less och ful! Vaknade klockan sex imorse Och kunde inte somna om, bara att klivs upp äta frukost och gå ut med lillkorven. Vid halv nio vart jag trött och tog mig en PN. Skönt. Det är faktiskt inte så dumt att kunna gå och lägga sig när man är trött utan att känna "dåligt samvete".
Funderar på om jag ska laga mat, blir ungstektfalukorv till middag här idag. Hoppas det är lika gott som jag tror det ska vara. Det är en negativ sak med att vara gravid. Man tror mat eller nått ska vara så gott när man föreställer sig det, men så fort man har stoppat det i munnen så är det inte så gott. Men det är snart över nu. Max två veckor kvar.

Hörs hej!


Onsdag

Igår var en dag i syskonens tecken. Eller ja, umgicks med mins systrar hela dagen. Ja och så klart Elsa.:) Linda och Lennox kom oxå förbi en sväng. Alltid lika trevligt med besök.:) Vi skulle egentligen ha farit och hälsat på hos både Helena och Hugo och Simone och Ian, men ingen av dom var hemma så det fick bli hemma hos mig istället. Men det funkade lika bra. :)

Idag blir det oxå till att umgås med mina systrar. Ska hämta upp Perra klockan elva i Brunflo, åka ner till Anita och Elsa och sen vidare till Maud för en fick innan jag ska följa med Petra till läkaren. Jag ska följa med henne så läkaren tar henne seriöst, för han hon ska till har en förmåga att inte ta unga tjejer seriöst. Har haft med honom att göra några gånger, inte för egen del men för brukares del och han är inte bättre mot dom. Så jag följer med Petra och ska visa äcklet vart skåpet ska stå om han inte tror på henne.

Nu tror jag att jag ska masa mig ur sängen, ta en dusch, ut och gå med Arnold och sen äta frukost. För nått barn verkar det inte bli idag heller.:)


V 39

Idag stod det en tur till BM på schemat igen. Hon fick se mig igen även fast hon inte trodde det. Frågade henne om det hade nått med bebis att göra det jag kände natten mellan måndag och tisdag. Jag hade även känningar i ryggen inatt och mådde konstigt. Hon sa att det var förvärkar. Ont som fan gjorde det iaf och jag hoppas inte dom kommer på täta besök. Då får det hellre bli värkar och jag får krysta ut ungen. Få det över stökat liksom.:)
BM trodde inte vi skulle komma tillbaka nästa vecka heller. Så vi får väl se. Bebis var iaf helt fixerad nu. Blodtrycket låg på 135/80 så lite högre än vanligt. Hade gått upp 3(!)kg sen förra veckan. Helvete säger jag bara. Tur det är över snart och jag får gå ner i vikt igen. Men ska väl inte klaga har gått upp 13kg på hela graviditeten och det är inte mycket. Hellre 13 än 30, då hade jag ju dött.
Nej nu ska göra mig ordning för natta.


GLR!

Dagen är kommen för årets Great lake run. Jag kör, men har med mig extra chaufför ifall ungen mot förmodan skulle få för sig att komma under kvällen. Man vet ju aldrig. Men kan inte säga annat än att jag känner mig lite missanpassad med magen rätt ut i vädret mitt bland alla människor. Men vad gör väl det om hundra år!? Jag är iaf glad att jag får vara med i år.:) Tror inte jag kommer orka hela kvällen heller. Men det gör inget.


RSS 2.0