Söndag

Idag har vi fått flyttat till en rum på barn. Så nu får vi ta emot lite besök i mån av ork. Hoppas att vi slipper vara här så länge iaf. Skruttan fick vara utan synaps igår kväll i tre timmar. Men sen vart hon tung andad så då fick hon ta på sig masken igen När jag gick ner på bb vid halv elva. Klockan elva hade hon tydligen skitit ett rejält lass och sen hade hon varit utan masken hela natten. Tänk att man kan bli så trög andad av lite bajs.:)
Hon syrsätter sig bra nu iaf men har kvar syremätnadsgrejen så dom har lite koll. Dom gjorde en snabbsänka igår kväll och den var lite förhöjd därför får vi vara kvar minst en natt till, så hon kan fortsätta med antibiotikan. Sen ska dom ta lite mer prover och så så får vi se vad dom säger då. Vi hoppas på nått bra.:)

Moster Anita och kusin Elsa ska komma in och hälsa på oss ikväll. Magge är säkert oxå med misstänker jag. Mimmi som ligger inlagd här på sjukhuset hon oxå ska komma upp och titta in prinsessan.:) Vi behöver nog inte vara uttråkade ikväll när pappan åker hem till Arnold. För lite tråkigt har det ju varit när han åkte hem igår och inte kom tillbaka förrän i morse.

En liten snabb uppdate får ni idag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Synaps? Cpap menar du väl? (:

2012-09-23 @ 19:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0