25Augusti!

Ja Snart är Augusti slut oxå.
Såg att jag inte hade uppdaterat sen den första.
Vad har hänt då.
Jag har fyllt år. 23 bast! Jösses vad tiden går.
Börjar känna mig gammal och känna att klockan börjar ticka. Va fan när mamma va lika gammal som mig så fanns jag redan och Anita kanske va på g jag vet inte orkar inte räkna just nu. Här är jag nyss blivande sambo och inte nyss blivande flickvän men jag känne mig inte helt redo för barn men ändå. Ja det är svårt att förklara.
Jag är ju endock 23 år och alla i min omgivning är med barn eller har redan ett eller flera. ja jag börjar känna mig lite utanför men det är inget jag tänker brådska för barn blir man ju inte av med i första taget. eller ja ni fattar säkert vad jag menar.
Anneli har ju även fyllt 40 och då bjöds det på kalas. utan hennes vetskap. Hahah det är alltid lika kul! Det va en trevlig kväll trotts det lite äldre manskapet.
Nu sitter jag här och hoppas på att klockan kunde gå lite saktare så att jag inte behöver skjutsa hjärtat till tåget riktigt än. Han har fått jobb i trondheim i två veckor(!) och blir där så länge innnan han kommer hem igen.
Jag har separationsångest utan dess like och jag fattar inte varför, jag har alltid varit en självständig eller som simon säger tuff flicka som klarar mig bra själv. Men nu känner jag mig som en liten flicka på sju år som ska vara ensam hemma för första gången. Ja jag säger då det. Det är tur att jag har Arnold som jag kan skeda med iaf.
Är det nån som känner för att bo med mig i två veckor så är ni välkomna.

Näe klockan rinner iväg även fast jag inte vill och nu är det dax att skjutsa hjärtat på tåget. JAG VILL INTE!
TVÅ VECKOR! utan mitt hjärta, Jag döööör!


1Augusti

Då va denna yra över. Inte för att jag har varit på själva yran men ändå.
Man va ju på stråket i tisdags och igår va man där på dagen.
Mormor morfar mamma petra anita och jag. Åt lite på stråket och sen gick vi vidare till tivolit. Jag anita och petra vart som barn på nytt och åka massor av karuseller. eller ja dom roliga. Anita höll på att dö så hon hoppade över den roligaste.:) Sen spelade vi lite och jag vann tre hattar.:P Köpte mig även en tshirt som det står kicken i rosa och ett hjärta.:) Så igår så hade jag på mig den och kicken hade på sig den som det står Sandra på som han köpte förra året. Ganska sött faktikst.
Ikväll är det dax för jobb igen. Jobbar ända tills på onsdagmorgon då är jag långledig igen.


RSS 2.0