Helg

Ja nu är det helg och det är inte jag ledsen över.
Ikväll ska jag på dejt på Kvarna med Olle.:P
Hoppas på att det blir trevligt vi ska på förfest hos Marille först sen skulle vi gå ner till nån av hennes kompisar och sen vidare på Kvarna. Jag ska ha kul ikväll, punkt slut.
Chatrine är här nu och hon är så dryg.. Bakis och jävlig. Haha man kan få sig en billig fylla genom att sitta mitt emot henne.;)
Har fått förlänt på jobbet till den 14 september. Men då är det bara på 42,5% inte så mycket men nu går jag ju på timmlön igen så då kan man ju jobba över det. Och det ska jag. Ska eventuellt åka över till Norge här i veckan som kommer och kolla lite jobb. Eller om vi gör det över internet först. Känns lite dumt att åka när man endast har 11:- kvar på kortet.
Nej nu ska jag försöka fixa frillan, lär väl sluta med uppsatt som vanligt nu.


sunny!

Härligt att solen kan titta fram så här på slut tampen på sommaren så man inte bara vet vad regn är.
Jobbade idag och igår. rätt skönt med en kort helg. fast egentligen så skulle jag ha jobbat torsdag fredag lördag söndag. Men är man inte frisk så är man inte. Ja nog för att jag inte är frisk annars heller men nu har jag vartit sjukare än vanligt.
Va nog inte allt för intressant på min födelsedag då jag va sjukast då. Men födesedagskalas va det iaf.
Fick mycket fint och jag fick min efterlängtade dammsugare så nu ska jag försöka ha det fint här hemma.
Va ju meningen att jag och Chatrine skulle åka till Norge imorrn och söka jobb, men det blir lite för stressigt för mig känns det som, först ska jag på banken och sätta in pengar sen ska jag gratta Monika som fyller år sen ska jag va i Hackås senast klockan sex för då är det surströmmingsfest med jobbet. Inte för att jag äter surströmming men jag ska få sill. Hoppas på att det blir en trevlig kväll. Ska bli kul att se alla utanför jobbet.
Nu väntar jag på att Linda ska höra av sig. Hon ligger säkert och sover nånstans.
Vi ska käka middag och titta på dom sista avsnitten av true blood. har fastnat för den serien. Såååå bra.
Näe nu ska jag ringterra Linda så hon svara. är vrålhungrig.
Ja jag tror jag har fått med det mesta. Ni får ju fråga om det är nått annars.:)


870818

Ja då föddes det en underbar varelse till denna jord.
Nämligen jag, jag tittade ut 14.27 på västeråsBB.

Och idag sitter jag här i tandsbyn. Ja det händer grejor på 22 år.
Jag har ju lyckats att blivit sjuk i år igen oxå. Älskar verkligen att vara sjuk.
Tror det ska bli en ny tradition att vara sjuk på min födelesdag. Huvva har fått sån jävla förkylning så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Huvudet känns som ett bowlingklot, näsan är hälften täppt hälften rinnig, det känns som att det är nån som har varit och skrapat i min hals med en rotborste och det blir inte bättre när jag hostar och det känns som att hela lungorna ska komma upp. Men än så länge tror jag inte jag har nån feber iaf. Hoppas inte jag får nån heller.
Näe nu måste jag baka lite, eftersom jag inte har råd att köpa grejor till en tårta så får det bli kakor istället. Såna grejor har man ju hemma.:)



Fredag

Ja nu är det helg igen! tänk va tiden går.
Fick ju sol igår igen och jag som var ledig passade på att vara ute i det fina vädret genom att åka ut till stugan.
Först diskade jag, sen va jag hem en sväng och tvättade.
När jag skulle tvätta så frågade simone om dom hade fixat torkrummet och torktummlaren.
Jag sa att det hoppas jag för det va ju typ en vecka sen hon tvättade.
Men hade dom det. NEJ! Helvete. Va tvungen att hänga kläder i hela jävla lägenheten, det är tur att man har fått en liten torksak i badrummet så att man kan hänga lite där. Men allt rymms ju inte där.
Ringde iaf jouren men det va ju inte deras problem utan det va ju östersundsbostäder, men va fan jag ringer väl på deras jour nummer inte sant. Näe jag skulle minsan ringa ösb imorgon på kontorstid (läs idag) och prata med dom.
Fattar inte dom ringe ju jouren när simone tvättade oxå och man tycker ju att dom borde fixa såna där saker rätt snabbt för dom finns ju av en anledning, och inte är det för att man ska få fuktskador i lägenheten iaf.
Ibland blir man så jävla less.
Idag börjar jag jobba klockan ett slutar halv tio ledig imorrn eftersom jag ska på dop.
Sen jobbar man söndag och måndag sen är man ledig igen en dag. sen jobbar man två sen är det tredagarshelg.
Det kommer gå fort.
Näe nu ska jag ta och äta mig lite frulle.

Augusti

I helgen har det ju varit yran det kan ju inte ha ungått någon, jag va inte där eftersom det va så jävla dyrt.
Har hört att det inte har varit så bra ändå så det känns ju inte som att jag har gått miste om nått.
I fredags va jag först och spelade bingo med morfar, jag fick lära honom hur man skulle göra oftast så brukar det kanske ska vara tvärtom, att han ska lära mig. Men men det va 30000 på spel men jag och morfar va inte ens i närheten.
Jag satt däremot antingen två eller ett nummer ifrån mest hela tiden på alla andra brickor, men inte ens en 500 fick man vinna. Näe det blir till att ta nya tag och köra på måndag igen.
Sen när bingon va slut åkte jag hem och hämtade några öl och for sedan in till stan med Linda Christer Jocke och Kicken. Vi gick en sväng på G3 och där va det faktiskt rätt mycket folk även fast det va yran.
Vaknade typ full i lördags men det rådde vi bot på rätt snabbt. For in till stan med Christer och gick på bolaget, för at fylla upp lagret igen. Satt på BS mest hela dagen och bara surrade och drack och hade det trevligt tills klockan blev halv nio då åkte vi in till stan igen, Johan och Chatrine gick på yran och Jag och Kicken gick runt på några uteserveringar tills min hunger tog överhand och vi gick på kebab baren och åt en nachotallrik. Sen va vi rätt nöjda så vi ringde Linda och hon kom och hämtade oss. När vi kom hem gick vi till Jocke och Camille en sväng och surrade lite.
Vart en rätt tidig kväll men den va nice ändå.
Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Kanske blir en fiske tur ikväll som det brukar kunna bli på söndagarna.
Näe nu är jag hungrig ska kolla om det är nån fler som är det.

RSS 2.0