blä.

Har en riktig down dag idag, utan nån speciell anledning egentligen. Går runt i mina mjukisbxor och tänker så fortsätta resten av dagen.
Jag tror det beror på att jag fick ett sms av en kompis i morse där det stod att hon var ledsen. Anledningen gör mig riktigt förbannad. Det är inget jag tänker skriva om här, men sjukt hur någon annans "problem" kan göra mig så upprörd och arg, ja kanske till och med ledsen för min kompis räkning. En del människor borde verkligen tänka längre än näsan räcker!

Ikväll ska jag iaf åka och hälsa på lilla Elsa. Ja och hennes föräldrar så klart. Jag ska även hämta det nya hjullagret till min bil så den går tyst igen.
I veckan så kommer Simone troligtvis hit och ska sova här i några dagar. Looking forvard to it! Det är ju inga problem för henne att komma hit nu när det finns både spjälsäng matstol och diverse andra barnprylar här.:)
Kom även ihåg att teckna en gravidförsäkring idag. Bättre sent än aldrig.
Igår var jag upp till Järpen och hälsade på Petra en gammal kompis som jag inte träffat på huuur länge som helst. Mycket trevligt var det. Och jag hoppas inte det dröjer fullt lika länge tills nästa gång.:)

Nu ska jag fortsätta med min inte göra nånting vettigt dag.

Stolt!

Kan inte annat än säga att Anita och Magnus har lyckats med nått jävligt bra!


Moster

Nu har jag äntligen blivit moster. Åt lilla Elsa. 3690g och 52 cm lång var hon. Och hon är världens sötaste. Än så länge.;) Det är ju inte länge kvar tills den kommer ett till barn till familjen Qvist, och h*n kommer jag ju tycka är sötare.:) Nu har vi iaf ett datum till att pränta in i hjärnkontoret. 28/7. Ett bra datum ändå, då har man fått lön och hon kommer alltid ha fest när hon fyller år, eftersom yran är i slutet på juli varje år.:) Helt otroligt hur mycket ett litet barn kan få en att känna. Har inte ens träffat lilla Elsa än och hon är redan så älskad.

Idag ska iaf jag och Kicken åka in till stan och handla lite nödvändigheter. Så som toapapper och dylikt. Ett nödvändigt ont.
Fick mig iaf ett glädjande besked när jag kollade lönekontot här om dagen, 19200 kr hade trillat in. Chockad vart jag med tanke på att ända gången jag kommit upp i en sån summa är när jag fick dubbla löner. Och med tanke på att man alltid får mindre i lön när man har semester så hade jag inte ens räknat med att få över 15000. Var tvungen att ringa chefen och höra om det stämde. Hon har inte hört av sig än men jag vågar inte riktigt hoppas på att alla dom där pengarna är mina förän på måndag när hon kanske har hunnit fått svar från löner.

Nej åka till stáua var det ja. Ska även köpa en liten overall i stan av en tjej idag.:)

Bebis

Håller på att fixa för fullt tills den lilla kommer ut ur magen. Igår var jag iväg och köpte en åkpåse för 150kr, som hittat. Vart ju bra trotts att liggdelen jag köpte inte passade våran vagn. Trodde det var brio som brio men där trodde jag fel. Så är det nån som behöver en liggdel så är det bara att höra av sig. Idag har jag skruvat ihop spjälsängen och håller på att tvätta alla nya kläder och sängkläder vi har köpt, känns bäst att göra det innan eftersom bebisen är lite känsligare än vad vi är. Sen ska jag vänta på att det blir torrt och bädda klart spjälsängen. Helt sjukt att det snart kommer ligga en liten knodd i den och vagnen. Att jag snart ska krysta ut en unge ur min puppa. Ja det kommer nog gå bra, som sagt kvinnor har ju gjort det i alla tider.

Igår kom även Jeanette och Christopher upp. Som jag har längtat efter henne. Hon fick iaf känna lite sparkar och hörde den även i stetoskåpet. Får se om hon är kvar på fredag, isf ska hon följa med till BM och lyssna riktigt på den lille där inne.

Förkylningen håller äntligen på att släppa sitt grepp om mig. Är fortfarande snorig och hostig men det är överkomligt.


Söndag

Kände mig betydligt piggare igår. Men tog det lungt hela dagen fram till kvällen iaf. Sen var det stråket med Petra Bettina Ulf David och Linda. Jag och Linda var dom enda som lyckades hålla ihop hela kvällen. Men det är som det ska vara då.:) Var även chaufför åt Camilla och Jocke. Så skjutsade hem dom vid 1 tiden. Och då var jag ganska nöjd. Hade iaf en trevlig kväll på stråket, men trevligast hade jag utanför tälten. Inne i tälten var det ju knappt man hörde vad folk sa. Och där träffade man knappt nån man kände heller. Idag och ikväll blir det lugnt. Ska inte hålla på att ränna för mycket så förkylningen tar om. Och ikväll kommer min underbara vän Jeanette och hennes Christopher hit. WIHO! Går in i vecka 34 imorgon. Och idag är det bara 50 dagar kvar till beräknat födelsedatum av lillpyret. Det går fort! Men den hade gärna fått komma nu oxå så man får se vad det är och vem den är mest lik. Dens personlighet osv. Har mycket att se fram emot.


Fredag

Idag är en dag i soffan. Har åkt på feber oxå. Bara att vänta ut. Näsan rinner och är täppt samtidigt. Ögonen rinner. Halsen svider och hostan gör ont. Kroppen gör ont! Jag vill vara frisk! Hatar att vara sjuk. Det är tur man inte är det så ofta iaf. Nej fortsätta stirra på dumburken och hoppas på ett snabbt tillfrisknande.


Förkyld

Då har även jag råkat ut för en förkylning, det var ju ett tag sen sist. Har inte tid att vara sjuk, vem har det egentligen? Halsen värker som bara den, snoret rinner men det går knappt att snyta sig, och huvudet känns som en bomullstuss. Vet inte hur många gånger jag har vaknat inatt pga av allt det där. Klockan åtta gav jag upp och tog en dusch.
Idag ska vi åka och hälsa på Kickens bror med familj, svärfar och "svärmor" är där nu och åker vidare imorgon, så man får passa på. Lär ju inte bli ett lång varigt besök då jag inte mår som jag borde.
Lär väl bli en sväng till stugan ikväll oxå för att slutföra bygget av vindskyddet. Det kommer bli huuur bra som helst när det är klart.

Ska ta på mig ett par byxor och ta ut vovven en sväng, inte för att han verkar ha så bråttom ut men endå.

Magen!

Här kommer nu bilden på tjockmagen.:)


Måndag

Klockan är elva och jag är redan rastlös.
Sitter och väntar på att Jonas ska höra av sig så jag kan åka och hämta honom på sjukhuset.
Han har operarat bort pinnarna han hade i armen. Och han mamma och pappa jobbar, så vad gör man inte för grannsämjan.:P även fast vi inte är grannar längre men ändå. Mamma och pappa får väl på måppo annars.:)
 
Det är ingen som har lust att bjuda en rastlös själ på en kopp med kaffe i väntan på samtalet?
 
Solen tittar fram idag oxå. Nice, man blir på lite bättre humör då. Idag går vi även in i vecka 33, bara 7 veckor kvar. vart har den här tiden tagit vägen? från början tyckte jag det gick saktare än saktast, men nu kutar bara tiden iväg.
 
Efter mycket tjat från omgivningen så ska jag ta och lägga upp en bild på tjockmaggen. Har mest tagit dom för min egen och barnets gudmors skull annars. Men nu vill jag få slut på tjatet.:)
Apropå gudmor så kommer hon upp på söndag. WiHO! Ska krama sönder henne, behöver henne mer äm någonsin nu känns det som.
 
Ja nog skrivet om onödiga saker.
Bilden lägger jag upp i ett annat inlägg eftersom jag bara har dom på telen, men det blir ju på samma dag iaf.:)

Lördag

Igår var det ett besök hos BM som inledde dagen, kom försent men vad gör väl det? Allt såg bra ut. Magen har växt två centimeter sen sist och är nu uppe i 34 centimeter tjock. Ungen ligger med huvudet neråt men är inte fixerad. Blodvärdet, blodtrycket och blodsockret var helt normalt som vanligt. Och urinen var det heller inget fel på. Nästa gång vi ska dit är det en annan BM då Kristina är på semester, men det ska nog gå bra ändå. Är ju bara en gång det handlar om. Jag och Petra tog oss sedan en tur till tossåsen för att hälsa på dom nyblivna brånanborna. Simone och Mattias vill säga, ja och så klart lilla Ian. Vart en heldag där med lite besök på dollar och en pizza på hotellet. Pimpim fick lilla benet av sin matte. Bild kommer längst ner. Ikväll tänkte vi eller iaf jag, Camilla och Jonas testa lyckan på 75 000 uppe i häggenås. Kicken kanske följer med. Han hade inte riktigt bestämt sig igår kväll. Skulle ju vara kul att vinna nån liten summa iaf. Men nu tänker jag kliva upp ur sängen och starta den här dagen på riktigt.


torsdag

Har varit valpvakt åt pimpim inatt, lite träning på den blivande mamma tiden.:) Var upp 3, och 6 för att kissa med henne. Hon är duktig pimpim. Lite morgon damp har hon ju men det tror jag alla valpar har. Vilket inte var så populärt av vare sig Arnold eller Kicken. Men det är bara dom vänjer sig, ungen kommer nog inte vara tyst hela tiden.:)

Fick sms imorse om jag ville följa med Camilla och hälsa på Snöfrid, jag och Pimpim nappade på den idén.:) Men innan dess så är det ett besök på nagelgallerian som gäller för att laga min trasiga onda nagel. Ikväll vankas det eventuellt besök i Brattbyn där Anita och Magnus har bosatt sig tills på söndag, sista tiden som bara dom två. Inte länge kvar för dom nu, två veckor. Helt sjukt vad tiden går fort. Det betyder att det bara är åtta veckor kvar som bara mig och Kicken oxå. Tiden går fort. Men jag längtar så det gör inget. Det sjukner in mer och mer att vi ska bli en till i familjen. Spännande.:)

Nej nu är det dax att göra sig i ordning innan Camilla kommer.:)
Ha en bra dag!

Naglar

Var ju och fixade naglarna hos Mimmi igår. Shit nice blev det.:) Tills idag då pimpim höll på att smita så en nagel gick av. Ont som fan gjorde det då det är gelenaglar. Ska få komma och fixa det redan imorgon. Tur det är service på stället.:) På fredag är det dax att besöka BM igen. Hoppas allt fortfarande ser bra ut. Ska bli spännande att se hur mycket magen har växt sen sist. Är inne i vecka 32 nu så den börjar bli ganska stor, magen alltså. Och när man läser på gravidappen så är tydligen bebisen 42 cm. Det är ungefär bara 10 cm kvar till full längd. Helt sjuk. Men det är ju "bara" 8 veckor kvar så. Mår fortfarande toppen så.:) Enda gången jag mår dåligt är när det är varmt. Då lider både jag och Arnold dessa dagar. Apropå Arnold så var vi ju till veterinären igår igen. Dom skulle ta ett rent urinprov, vilket jag trodde dom gjorde som på oss människor, stoppar in en slang i urinröret. Men icke, dom stack en kanyl rakt genom magen in till urinblåsan och drog urinen med hjälp av en spruta den vägen. Men han var så duktig lilla Arnold. Vi var tre personer som fick hålla i honom så han låg helt på rygg men den gick den som em dans. Ingen blev biten och veterinären fick urinen hon ville ha. Så vi får svar på torsdag eller fredag vad Arnold ska få för antibiotika så han slipper kissa blod. Nu är det inte länge kvar tills Jeanette kommer igen heller. Den här gången har hon Christopher med sig oxå. Jag har inte så mycket mer att förtälja för tillfället.


Måndag

Tvingade Petra att följa med på bingo. Ja tro inte på fan att ungen vinner 7000:-. Jag är en jävla maskot till dom som ska vinna stora pengar! Ja hellre att hon vann det än nån girig pensionär. Men jag hade ju behövt lite pengar nu. Måste med Arnold till veterinären imorgon igen. Han har fortfarande blod i urinen. Ja han fick ju urinvägsinfektion när vi var iväg på semester. 2000 kr där innan det så råkade Arnold bita bonnie så 1500 där. Och så blir det 2000 till imorgon. Det går bra nu! Tur Petra är tät nu iaf.;) Ähh! Orka vara bitter! Nu ska jag sova så jag orkar med veterinärbesök och sen ska jag fixa naglarna hos mimmi.:)


,

vad är det med lite äldre människor och komman? Istället för att skriva punkt så skriver dom komman, och hur många som helst. (,,,,,,,) Räcker inte med ett komma heller. Från början tänkte jag att det bara var nån som gjorde fel, men va fan man kan inte skriva fel tusen gånger hela tiden. Usch! Jag är inte den bästa på att stava och skriva rätt jag heller men att använda tusen komman det skulle jag inte få för mig iaf. Ett gnälligt inlägg så här på för middagen.

Vart iaf ingen brännboll igår då folket tydligen är för söta för att spela i regn.:P
Men vi grillade och hade det trevligt iaf. Jag höll ut till nästan tolv innan jag åkte hem och la mig i några minuter innan Petra och Mamma ville hem. Men inte sov man nå längre idag för det. Idag känns det som man hade kunnat legat under täcket hela dagen, då det är skit väder ute.
Dom höll iaf på att surra i om vi skulle ha brännbollen före surstömmingen till hösten. Om det går igenom så betyder det att jag är jätte höggravid då och även att det blir på min födelsedag. Vi får väl se hur det blir med den saken.
Blev även inbokad som chaufför på Great lake run igår, har sagt hela tiden att jag ska vara med även iår, enda anledning till att jag inte ska vara med är om jag har fött barn. Great lake är iaf den 1 september och jag ska ju inte ha förän den 10 om inte ungen planerar nått annat. Men jag kom på att man kanske ska ha med en extra chaufför, man vet ju som sagt inte vad ungen planerar. Skulle ju vara dumt om alla måste avsluta för att jag ska föda barn.:)
Ja det visar sig hur det blir, är ju ett tag kvar dit.:)

Nej tror jag ska åka ut till stugan och våldsgästa dom och se hur dom mår efter gårdagen!

Woho!

Nu funkar äntligen blogg.se appen igen! Tog ju bara ett gäng antal veckor. Ja det är ju bättre sent än aldrig.:) Idag är det brännboll som står på schemat. Jag ska vara med punkt slut. Får springa och hålla i magen i år istället för tuttarna.:) Men det är lätt värt det. Efter brännbollen blir det grillning och en massa surr till långt in på natta. Får se hur länge man orkar hålla ut. Nej en dusch på det här så!


Home

Borta bra men hemma bäst. Så är det. Nog för att det är skönt att komma iväg en stund. Men det är alltid lika skönt att komma hem igen.:)
Vi har besökt mormor, Ullared, Kolmården, universeum, farfar och stannat på diverse ställen efter vägen.
Allt på en vecka och det känns. Men nu är man åter i hemmet och kan ta allt i sin egen takt.
3000kr fattigare vart vi på Ullared, men det var mycket kläder som inhandlades. Har nu köpt kläderna lill*n ska fraktas hem från BB i. Det känns fortfarande overkligt. Och kläderna känns så små, men endå för stora för att den ska komma ut ur min puppa. Men det går nog på nått vis.
Nu är det skötväska, och en lift till barnvagnen som fattas sen tror jag vi har allt vi behöver till det som komma skall.
 
När man var liten så uppskattade men ställen som Kolmården och Universeum liiiite mer än vad man gjorde nu. Gick in med att det skulle vara jätte roligt och spännande, gick där ifrån men en liten besviken känsla. Kan tänka mig att det blir mer värt det när man har egna barn.
På Kolmården så var det häftigaste iaf delfinshowen, shit vad fränt det var!
Och på Universeum var det nog regnskogsavdelningen som var fränast.
 
Ska nu göra mig i ordning för att hämta upp Petra och handla lite mat. Tomt sojm tusan i kylskåpet här hemma då vi åt upp det mesta innan vi åkte.
Ja ha det bra!

RSS 2.0