26Juli

Nu va det ett jävla tag sen jag skrev här såg jag, men så är det när man har fullt upp.
Jobbar och står i. Spelar lite bingo, dricker lite vin, och så vidare.
Idag kom mormor och morfar upp. Har varit rena rama släcktträffen i stugan i sommar. Först kom Mats och Birgit som är mammas kusin och mammas faster och så nu mormor och morfar. Tror inte jag har träffat så här mycket släktingar på en sommar förutom på farmors begravning men det är ju roligare och träffa dom under normala omständigheter.
Snart kanske man blir sambo oxå. Jag och Kicken har diskuterat det men han är lite feg så jag väntar på att han ska finna lite mod och få tummen ur arselet och säga att det går bra.
Förstår egentligen inte vad problemet är eftersom jag har varit här i över en månad nu och inte sovit hemma en enda natt eller dag. Men men man får ge honom lite tid.
Är förövrigt sjukt sugen att tattuera mig igen men jag vet inte riktigt vad. Vill ha nånting med familjen men som alla vet så är jag kass på att rita och kan inte ens rita en sträckgubbe rakt så det måste jag överlåta till nån annan. Skulle vara kul om mamma gjorde den så blir det ännu mer familj.
Imorrn ska en del iväg och paddla. Skulle ju vara kul att vara med men jag är ju så jävla rädd för allt vad båtar heter. så jag hoppar över det och går på stråket med Anita och några till.
Stråket började ju i fredags men jag jobbade ju hela helgen så jag håller mig tills imorrn.
Jeanette va hemma en sväng i helgen oxå. Alltid lika kul.:) Även fast jag alltid lyckas jobba dom helgerna hon är här, så lyckades vi trycka in lite vin och öl och surr.:)
Näe finner ingen riktig inspiration så jag ger upp nu.


RSS 2.0