Fredag

Så fort man kommer hem så glömmer man helt av att blogga.
Man har ju så mycket annat för sig. Resan hem från götet gick bra. vi for förbi mormor och morfar som planerat och dom blev jätte glada över att se oss. Synd bara att det vart lite mer än en halvtimme där. Hade kunnat suttit en bra stund och bara surrat bort tiden.
Jaja Idag är det fredag och jag Simone Anita och Petra ska iväg på bilbingo ikväll. Hoppas på att få vinna storkovan.
Kanske min bingotur fortfarande håller i sig.
Sitter på jobbet nu och väntar på att Anita ska sluta klockan 17 hon åker nämligen med mig idag.
Bonzo sitter ute i bilen och väntar på att vi ska åka hem. Bonzo är Anitas nya valp på 16veckor. En liten sötnos.
I helgen så jobbar jag och jag hade ingen lust med det.
Har varit sjuk i veckan och ät fortfarande itne helt återställd. Har svettats som en gris idag för ingenting och blir andfådd för ingenting med. Men jag är för frisk för att vara hemma och för sjuk för att vara på jobbet. då väljer jag hellre att vara på jobbet och tjäna pengar än att vara hemma och förlora pengar. Allt behöver ju inte gå fort.
Har fortfarande inte fått till det helt i lägenheten än. men det blir väl så småningom. Måste at tag i det där snart så jag inte skjuter det framför mig allt för länge.
Näe nu ska jag ta och fara hem. Anita får sluta lite tidigare.


Hemfärd

Nu är vi på väg hem igen. Det har varit en hel härlig helg. Karuseller, öl och trevligt umgänge. Kan det bli mycket bättre. Nu har vi precis åkte förbi mariestad, vi ska svänga in till mormor och morfar på vägen oxå och ta en kopp kaffe. Men dom vet inte om nånting. Tänk vad brydd dom kommer bli när vi ringer och säger åt dom att sätta på kaffebryggaren för att vi kommer snart och hälsar på. Haha synd att man inte får se deras min när vi ringer och säger det bara. Det är dock inte lika roligt att sitta i en bil med världens mensvärk i över 80 mil. Jag tror jag håller på att få tillbaka den där förbannade mensvärken som jag hade förut. Inte alls kul. Jag som trodde den hade växt bort. Jag hoppas det bara en engångs grej den här gången. Annars blir det väl till att börja äta p-piller igen. Näe nu ska jag ligga här så dubbelvikt jag kan och tycka synd om mig själv. Kanske blir en uppdatering lite senare.

På G igen

Sitter nu på bussen på väg in till stan igen. Det va jätte roligt igår på liseberg. Åkte rätt många karuseller och drack öl däremellan. Vi hann inte med alla men vi har ju två dagars åkband så det gjorde ju inget. Sov som en gud inatt med tanke på dom få sömn timmarna natten innan. Anita kommer bli rik sen eftersom jag lånar pengar av henne till allt jag gör. Men man lever bara en gång.:) innan vi går in på liseberg idag så ska anita handla kläder och skor och så ska vi träffa jeanette en sväng när hon slutar jobbet. Om vi ens har hunnit in till stan innan hon slutar. Ja uppdaterar mera senare ikväll.

....

Ja nu sitter man på bussen på väg in till liseberg. Wiho! Nu jävlar blir det åka av. Först ska vi äta lite men sen så jävlar smäller det. Skoj som fan ska det bli! Skriver en sväng ikväll om hur dagen har varit.

Utsövd

Eller det kanske va lite överdriver det oxå. Men jag har sovit i kapp några timmar iaf. Nu ska jag vänta på att dom andra vaknar så vi kan åka karuseller nångång. Jag vill. Det är inte världens bästa väder men va fan lite regn har ingen dött av. Nu är jag så på för det här så nu kan fan inget stoppa mig. Kanske får träffa jeanette ikväll en sväng. Hoppas hoppas! Mer uppdatering kommer senare.

Ja nu

Ja nu är vi nästan framme. Kicken har visat vart han växte upp för att fördriva tiden. Vi kan nämligen inte hämta nyckeln till Kickens pappas lägenhet än. För den är hos hans granne och han lär nog inte ha blivit så glad om vi hade klampat in där klockan sex på morgonen. Det har iaf inte blivit mycket sömn inatt max två timmar. Kicken har kört mesta dels av vägen. Och jag har kört lite. Anita hon har bara gnällt över att hon inte har kunnat sova. Jaja när vi kommer fram till lägenheten så blir det till att sova några timmar innan det blir öl och liseberg. En liten uppdatering så här på färden. Tack och hej så länge!

GÖTEBORG

HERE WE COME!

HEJ!

Ja nu har jag flyttat klart allting till min nya lya.
Tänkte mest tala om att jag lever, och att det inte händer så mycket i mitt liv just nu.
Men jag lever. Jag har ju fått utökade procent på min rad nu så nu går jag 95%. Inte fy skam må jag säga.
Har fått månadslön nu oxå så i augusti så har jag en heeel veckas betald semester. NICE, YES!
Tog i augusti då jag fyller år, för i år vägrar jag jobba på min födelsedag som jag har fått gjort hittills alla år jag har jobbat. Inte för att det är så jätte många men jag vill vara ledig då iaf.
Nästa vecka åker jag, Anita och Kicken ner på en weekend till göteborg, ska åka karuseller tills jag spyr. som jag hittills inte har gjort när jag har åkt karusller. Men nångång ska vara den första.
Imorrn är jag ledig. då ska jag ta och fixa i ordning hör i lägenheten så det ser ut för nånting.
Tror jag ska låna Arnold av Kicken oxå så jag kommer ut och går. Det är lagom motion för mig nu när jag tror jag har ytterligare en förkylning som ligger och spökar i kroppen. Va på gymmet idag men jag orkade fan inte mycket. Men liiite muskler visade jag dock.
Näe men nu vet ni att jag lever. Trivs tokbra i min nya lägenhet och jag har bredband igen...:D

RSS 2.0