Bullmamma

Idag har jag bakat igen. idag blev det det en snoddas kaka.:) God vart den oxå.
Var till dollar store en sväng. Skulle bara köpa tandkräm men det vart lite mer grejor. Så allt var som det brukar.:)
Slutade på närmare 400:- men inte så mycket onödigt faktiskt.
Linda och Lennox kom på besök idag. Och Petra och pimpim. Helena och Hugo är tydligen oxå på väg. Ja ryktet om bullmamman går på byn.;)
Funderar på om jag ska baka Lite mer bullar då det bara vart kanelbullar sist. Så den här gången blir det vaniljbullar isf.:)

Nej nu ska jag vara lite social med mina gäster i mitt nya kök.:)


Baka baka.

Ja det vart lite bakat idag oxå.:) Är faktiskt roligt Att baka. Anita och Petra kom förbi. Utan att jag bjöd in dom. Så dom fick smaka. Sockerkaka ned äppelbitar i vart det idag. Anita gjorde i ordning lite blommor åt mig och Petra målade en kruka. Ja det var väl ungefär det vi hann med. Eller vi gick en promenad oxå med alla tre hundar. Lär ju ha sett roligt ut ibland. Arnold och Nero är ju inne i en fas där dom inte ska lyssna och bara lukta efter löptikar. Pimpim är valp så hon lyssnar ju inte heller så bra. Men relativt smärtfritt gick det ändå.:)
Imorgon är jag ledig. Och det ska jag njuta av. Får se vad dagen har att erbjuda.


Onsdag!

Det vart inte bara jag och Petra som smakade på bullarna. Anita och Magnus kom förbi, ja också Nero så klart. Sen kom mamma och förbi en sväng.:) Kicken smakade oxå en bulle tillslut. Eller det vart flera.;) Bullarna vart uppskattade iaf och det är huvudsaken.:) Slängde in en påse i frusen och tog med mig en på jobbet. Hoppas dom blir lika uppskattade där som hemma.:)
Idag funderar jag på om jag ska baka en sockerkaka. Jag måste vara inne i en bakperiod.:)
Kansk inte ens orkar det när jag kommer hem eftersom jag jobbar till fem. Men det visar sig.
Är iaf sol idag så man är på bra humör.:)
Ha de!


Tisdag

Jobbade till tolv idag. Kan inte annat än säga att det var förjävla skönt! Åkte hem och åt sen var det föräldragrupp som gällde. Kicken mådde inge bra så han stannade hemma. Men nästa gång ska han följa med iaf. Var ganska intressant och man kände ju igen dom flesta som var där. När jag åker därifrån så kommer jag på att jag ska baka bullar. Åker ner på affären och ska handla mjöl och socker. Hittar inte min plånbok. Kommer på att den är hemma. Vägrar åka hem och sen tillbaka till Brunflo för att hämta plånboken. Ringer Chatrine och hoppas hon är hemma och kan låna mig lite pengar. Så klart är hon inte det. Ringer Linda. Får låna ett sockerpacket av henne och en tjuga till mjöl. Åker upp på affären igen. När jag åker hem så kommer jag på att jag har ju pengar i handsfacket. Så är det när man är gravidsenil.
Nu har jag iaf bakat bullar och Petra och jag har smakat. Men det verkar bli dom enda som gör det idag. Alla andra är tråkiga.


Paj

Jag bakade en paj idag. I vårat nya kök. Börjar jag bli tjatig? Ja lev med det för jag är nöjd till tusen! Även fast det inte är helt klart än. Men det duger så länge. Känner mig även paj. Ont i svanken, magen och känner mig trött och slö. Kanske håller jag på att bli sjuk. Hoppas inte.

Imorrn jobbar jag till tolv. En väldigt korg dag som jag inte har på schemat i vanliga fall. Men imorrn är det första mötet med föräldragruppen, så då tig jag ledigt halva dagen. Kan ju vara intressant och se vad det är för folk. Och man kanske lär sig nånting oxå. Men folk har ju fött barn i miljoner år utan info så jag skulle nog klara mig ändå. Men man får ju träffa lite nytt folk iaf.:)

Nej nu blir det natta för mig. Trött som en kamel!
Godnatt!


Måndag!

Ny vecka. Och helgen gick alldeles för fort. Fint väder har vi fått ha iaf. En hel hög har gift sig och bundit sig för livet. Förhoppningsvis iaf. Jag har bara njutit! Jeanette har varit uppe och förgyllt min tillvaro i några dagar. Alltid lika trevligt. Och hon fick känna liten efter mycket om och men.:) H*n blir ju bara större och större så det är inte så lätt att gömma sig där inne. Idag går vi in i vecka 26. Helt sjukt. Det är "bara" 14 veckor kvar av den här graviditeten. Sjukt vad fort det har gått. Från början tyckte jag att det gick jätte sakta men ju går det för fort. I fredags var det prick en måndag kvar för mig att jobba. Det innebär två jobbhelger till. Sen är det inget mer helg jobb på ett tag. Två jobbhelger går ju fort! Nästa lediga helg ska jag eventuellt åka ner till Simon. Och lilla Ianpian. Fast han lär ju inte vara så liten längre. Men vi har inte bestämt nått då det aldrig blir som man bestämmer.
Vädret idag är inte lika strålande som det har varit i helgen. Men det kan vara skönt att svalka sig lite från solen oxå.
Funderade på att baka en paj. För att fira det nya köket. Men då måste jag åka till Brunflo och handla frukt och det lät oerhört jobbigt just nu.
Ja igår bar vi ner alla grejor i från köket uppe. Så idag har vi ätit i vårat nya kök för första gången. Härligt!
Nej nu ska jag försöka hitta på nått vettigt att göra.

Hane!


Soliga torsdag

Ja solen är här även idag. Men idag tycker fröken Qvist att det har varit lite för varmt. Men man får tydligen inte klaga. Men med det fina vädret kommer oxå dom där fitt-jävla-äckel-getingarna. Har dock gjort så att det är två stycken mindre på denna jord. Och det är alldeles för få. Utplåna getingsvinen!

Nu ÄNTLIGEN så flyttar svärmor! Och den här gången är det på riktigt. Har varit och hyrt en släpvagn som hon håller på att lasta för fullt. Jag tänker då inte hjälpa till. Anser inte att jag har nån plikt för det. Sen har jag världens huvudvärk oxå. Bara för att jag sa till Maria igår att jag inte har ont i huvudet så ofta längre. Ligger i en solstol och degar istället. Inte helt fel start på min lediga helg.

Imorgon är äntligen dagen då Jeanette kommer hem. Det blir en heldag på staden för våran del. Och Anita ville oxå hänga på. Det tyckte Jeanette om. "ju fler bevismagar, desto bättre." var hennes kommentar.:) Ja vad säger man. Nu blir det lite mer deg i solen.(läs skuggan.)


Soliga onsdag!

Älskar just nu vädret. Alltid lika skönt innan det blir för varmt för stackars Sandra. Och den här sommaren så lär jag ju inte direkt tycka att det är mindre varmt, kommer ju vara fet som en gris! Håller ju på att svettas ihjäl när jag har duschar på jobbet och det har jag inte gjort förut. Magen är redan i vägen när jag ska hjälpa brukarna på med stödstrumporna. Och den kommer ju inte bli mindre. Igår skickade jag in graviditetspenningspappren. BM tyckte jag skulle ha gjort det för länge sen. Men det är inte så lätt när jag inte har fått mödravårdsintyget som ska vara med. Men nu är dom inskickade och det kommer nog att ordna sig. Det gör det alltid.

Om två dagar vid den här tiden så är Jeanette här! Äntligen! Vi ska shoppa på staden till mig mest. Men hon lär bog hitta nått hon oxå. Som alltid.:)

Nej nu blir det lite soppa innan jag ska gå ut och njuta av vädret till fullo!


Ledig måndag!

Har varit hos BM nu på morgonen. Allt såg bra ut järnvärdet var på gränsen till lågt men jag klarar mig än så länge utan järntabletter. Min livmoder ligger lite i överkant på kurvan men det var ingen fara. Hjärtat lät bra på bebisen och det är oxå bra. Ska dit igen om 3,5 vecka och då blir det stick i armen igen. Sen nästa gång så blir det ett fasteprov. Det längtar jag inte till. Jag som är så hungrig på morgonen nu för tiden. Men det ordnar sig nog ändå.

Resten av dagen ska jag tillbringa med att hälsa på folk. Anita först. Sen ska jag nog ta och åka och hälsa på Marielle och Wiggo.:) Dagen kommer nog gå hursomhelst.


Åter igen söndag!

Då var det söndag igen. Och min jobbhelg tar slut idag klockan 17. Märks så väl att jag inte har samma ork som förut. Är tröttare än vanligt när jag har jobbat 4 dagar i rad. Sen gör det ju inte saken bättre att man har kväll, morgon delat, morgon. Man hinner som inte sova ut. Igår gick jag och la mig klockan tio, ändå är jag skit trött idag.
Var ut på opeflygfält igår en sväng. Kollade på fina bilar. Dom hade varit ännu finare om det hade varit fint väder istället för regn. Men höll ut ett par tre timmar iaf innan jag frös allt för mycket och ville åka hem. Stannade på bylla och köpte pizza innan vi åkte vidare hem.
Tänkte ta n powernap men precis när jag höll på att somna så kom Anita och den powernapen var över. Men vad gör väl det. Har tre månader på mig snart och sova ut på. Men då har jag en känsla av att man har lite annat för sig. Den som lever får se.
Nej nu ska jag dricka upp mitt te och åka vidare.
Hörs hej!


Jobb.

Idag på börjas det ännu en jobbhelg. Det suger verkligen att jobba varannan helg. Känns ju inte som att man gör nått annat än att jobba. Men det är ju inte så länge kvar tills jag är ledig ett tag.:)
På lördag är det spring meet hade velat gått på det men då jobbar jag delat och det går inte att byta med nån. Så är bara att jobba och se glad ut. Kanske lika bra med tanke på att jag jobbar en 7-17 tur på söndagen och kan vara pigg till den istället.

Om en vecka och en dag så är äntligen min underbara Janeth här igen. Mitt hål i hjärtat fylls lite för en stund. Perfekt. Och hon har ju bestämt att hon ska känna lill*n i magen så vi har det vi gör med tanke på att det knappt är så kicken får känna. Det var nog mest röta när han fick känna för sen så har han inte fått känt igen. H*n vill inte kännas för nån annan än mig tydligen. Men snart kan h*n inte gömma sig. Då är h*n alldeles för stor för det.:)

Nu ska jag äta lite frukost som hjärtat står och fixar åt oss. Sen ska jag kolla vad kicken har fått för skit åt ögat. Hans öga har tydligen runnit hela natten och det är svullet och lite rött. Mysko. Annars får jag ringa hit Bettvard så hon får kika. Alltid bra att ha någon annans bedömning oxå.


Tanke.

Varning för ett gnällinlägg!

Har tänkt på en grej ett bra tag. Blir man en annan person när man blir gravid?
För enda sen jag talade om att jag var gravid så blir man aldrig bjuden på nånting. Typ fester eller dylikt. Om det inte är nån som vill att man ska köra såklart. För det är tydligen det enda man duger till nu mer. Kanske är det en överdriven känsla. Inte vet jag.
Visst jag kanske är tråkigare eftersom jag är tröttare, men det vore ju roligt att bli tillfrågad iaf. Mig gör det inget att umgås med fulla människor även fast jag är nykter. Men folk kanske inte gillar att umgås med mig när jag är nykter. Tycker inte jag har blivit en annan människa iaf. Är fortfarande samma gamla flummiga, snurriga, kanske roliga Sandra som innan jag vart gravid!

Slut gnällt för den här gången.


Onsdag!

Här har jag varit duktig och uppdaterat varje dag. (tror jag iaf.) Och så missade jag igår. Hade fullt upp.
Jobbade 7-17 sen åkte jag hem, hämtade Kicken och åkte vidare till Brunflo till Anita och Magnus. Vi var bjudna på middag. Lasagne vart det och en stor sådan. Men nästan hela gick ner i våra fyra magar och paltkoman var ett faktum. Tittade lite på BB innan vi åkte hem. Var och gosade lite med valparna hälsade på mamma en sväng innan jag kände att det var nog för mig klockan 8 och åkte hem och la mig på soffan. Slumrade till några gånger under ett program jag tittade på om ett par som skulle få ett dvärgbarn. Så jag missade en massa men rätt intressant iaf. Klockan tio gav jag upp och gick och la mig. Känner mig ganska osocial med Kicken då jag väldigt sällan orkar hålla mig vaken längre än så. Men han är förstående min man.

Idag är en ledig dag och jag har ingenting planerat. Känns faktiskt bra. Man kan ju hoppas att den där jävla nyckeln kommer idag så svärmor kan flytta nångång. Känner mig något less på henne just nu. Är väl bara för att man vet att det är nära nu! Då brukar man ju bli extra less. Näe nu ska jag kliva upp och pissa. Den lilla i magen älskar att sparka på min kissblåsa.
Kicken har iaf fått känt sparkarna för första gången nu. Mysigt!:)


Måndag!

Jobbar ikväll. Ser ut att vara en relativt lugn jobbkväll.
Slipper iaf jobba till tio och slutar halv tio istället. Den där halvtimmen gör mycket. Speciellt när man ska kliva upp klockan sex dagen efter.
Har varit en sväng till stan unna jobbet. Kicken skulle på AF så mesans han var där ås tog jag med mig Monika och fikade på kupan. Sen var det bara till att skjutsa hem henne och sedan kicken och åka vidare på jobbet.

Det slog mig idag. Det är bara en månad kvar lite drygt innan jag går på semester och sen på havandeskapspenning. En månad är fan inte mycket. Det kommer ju gå hur fort som helst. Och om fyra månader sp har vi förhoppningsvis våran skatt hos oss eller iaf inom en snart framtid då.
Ja tiden går fort.
Nej back to work!


Söndag

Jag och hjärtat var på bio igår, vi såg Dark shadows. Den nya med Johnny Depp. Bra var den iaf. Men det stod att det skulle vara en komedi och så jävla rolig tyckte jag inte att den var. Fråga mig inte i vilken kategori jag skulle vilja lägga den för sånt är jag sämst på. Men jag fick lite mys med mitt hjärta. Man måste ju passa på. Snart är vi en till.:)
Åkte sedan till Monika en sväng och surrade lite innan vi skulle hämta upp Petra i Brunflo när hon slutade jobba halv tio. Skjutsade hem henne och sen for vi hem. Jag gick och la mig och kicken gick in i garaget, där han nu mer bor. Ser han inte så mycket. Men det är bra han har nånting att pyssla med.

Idag vet jag inte vad som händer. Ser ut att vara fint väder ute men det kan ju vara en synvilla. Ska hoppa in i duschen nu och sen får vi se vad som händer.
Ikväll lär det ju bli bingo antar jag.:)


Fredag

Hemma idag oxå eftersom jag inte känner mig riktigt bra. Vette tusan vad det är.
Var iaf iväg till barnmorskan och tog ett prov till eftersom det var nått värde som var lite lågt. Men inte nått av dom värdena som brukar bli lågt under en graviditet utan nått som hade med sköldkörteln att göra. Men det var tydligen ingen fara. Kicken var med idag så vi fick lyssna på lill*ns hjärtljud. Det är en lika härlig känsla varje gång. H*n rör sig som tusan där inne så det var svårt att få till hjärslagen på apparaten så BM fick räkna på klockan.:) H*n brås på mamma. Kan inte vara still länge.
Och man känner h*n sparka utanpå magen nu oxå. Kicken har inte fått känt det än, för så fort han lägger dit handen så slutar h*n.
Jag hoppas iaf att provet vi tog idag visar ett bättre värde och att det inte är nån fara. Men det var det tydligen inte ändå så.

Ha det gott!


Torsdag

Igår hela dagen så kände jag mig inte riktigt på topp. Var orolig att det var magsjuka då det går bland vekarna och personalen nu. Jag är iaf hemma från jobbet idag. Men har inte magsjuka. Är glad om jag klarar mig ifrån det.

Igår firade även mamma och pappa 25 år som gifta. Dom gifte sig när dom var i 7 månaden med mig. Mamma har bara varit med pappa oxå. Det är lite fränt. Hur många har bara varit ned en person nu för tiden. Tror dom är väldigt lätträknade. Men dom har ju fått en ny tändning sen pappa vart nykter. Mamma säger att pappa har blivit den som hon gifte sig med igen. Puttinuttigt.:) Pappa hade tillochmed skickat blombud på mammas jobb med ett fång rosor. Buden var iofs mina andra systrar men det hör inte hit. Det är gulligt iaf.:) Jag köpte ett blomarrangemang och gav till dom. 25 år som gifta ska firas.:)

Idag blir det iaf en slapp dag och se om det som ligger i min kropp och är konstigt vill ge sig till känna.


Måndag!

Tog ut lyckan i förskott. (som vanligt) Svärmor är kvar. Eftersom hon tydligen inte har fått nyckeln till lägenheten. Men innan veckan är slut ska hon iaf få den. Håller tummen och hoppas på det. Då kan man ägna helgen åt att stöka och böka här hemma och komma lite närmare slutet av renoveringen.

Har precis kommit hem från lite offroadkörning med sepetrucken, efter bingon. Fan va kul det är! Bettina körde lite offroad med Volvon oxå. Det såg hur kul ut som helst. Vann 600kr ikväll så nu har jag vunnit 1000kr på två dagar. Inte fy skam. Men nu lär det hy dröja ett tag tills jag vinner eftersom jag vann två gånger i går en idag. Men man kan ju inte ha tur jämt. Det var lite kallt för bilbingo men man tjurar ju på tjurig som man är. Och brassar på högsta värmen när man ska åka hem.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Imorrn är det jobb 7-16 som gäller varav det är personalmöte mellan 14-16. Och jag ska ha med mig fikat. Tror jag svänger in på Ica och köper grejor till marängswisch. Det tycker jag lät som
En ypperlig idé.:)
Godnatt!


Äntligen!

Idag blir vi äntligen av med svärmor! Woho! Vi flyttar henne till Bräcke. Fick tillbaka hemnyckeln hit imorse. Så idag kan man äntligen börja göra klart allt. Det är ju lite som ska hinna fixas innan bebisen anländer utanför magen. Köket nere ska bli helt klart. Mitt hobbyrum ska ta form. Köket uppe ska rivas helt och bli vårt sovrum och båtar nuvarande sovrum ska bli barnrum och så ska vi fixa ordning gästrummet. Vi ska oxå bygga en terras och ett plank vid altandörreb nere. Helst skulle jag vilja vara klar med badrummet uppe oxå innan bebisen kommer men det tror jag blir en senare fråga. Det är inte lika akut som allt det andra. Vi har ju ett som funkar. Jag längtar tills allt är klart så man kan njuta av tillvaron.:)

Ikväll ska jag spela bilbingo för första gången i år. Vi tar sepetrucken jag Petra och Bettina. Ska bli skoj och jag hoppas att vi vinner nånting iaf.

Nej göra sig lite anständig så det bara är att fara sen


Söndag!

Idag var det inte roligt att kolla ut när man vaknade. Det var vitt överallt. Ångrade bittert att vi har satt på sommardäcken på bilen. Men som tur var så var det inte så halt som jag trodde. Men man hade ju hoppats på att våren skulle komma på riktigt och inte nått jävla april väder i maj!
Jobbade fram till fem och var tröttare än fan men masade mig iväg på bingo som jag hade lovat Camilla iaf.
Och tur var väl det. Vann 400:- ikväll. Gick plus plus! Så dom pengarna går till bingon imorgon som jag Petra och Bettina ska på på vitgården.
Ska ta och gå och lägga mig så mina ögon slutar svida.


Lördag!

Vart ingen stnundersökning igår. Hade turen att dom hade tid men då talar som om att dom inte rekommenderar synundersökningar när man är gravid då synen oftast förändras då. Tycker ju att både doktorn och barnmorskan borde veta det. Men tydligen inte. Men hon som jag pratade med där sa att hon inte heller trodde att min huvudvärk berodde på synen för hon gjorde ett litet test och av den att döma så var synen inte så föröndrad sen jag var där.
Och apropå det så frågade doktorn hur länge sen det var jag var till optikern, jag svarade ett Max två år sen, så var då inte fallet då optikern sa att det var 5(!) år sen jag var dit och fick nya glasögon. Fem år! Vart fan har dom tagit vägen?

Nu har jag hjärtat och Arnold nyss kommit hem. Var och badade Arvid lite han verkligen älskar och bada, han bara slänger sig i och man ser hur han njuter. Fattar inte hur han kan göra det medans snön faller från himlen. Men våran hund älskar ju iofs vintern oxå. Så nu är han säkert super nöjd när han både kan bada och det snöar.:)

Tror jag ska gå och lägga mig snart då ögonen går i kors på mig. Ska ju upp och jobba imorgon bitti igen. Då en 7-17 tur. Inte så lockande då magsjukan är på besök hos en brukare. Tur i oturen är att det inte var jag som fick nitlotten att vara en av dom få som ska vara dör under magsjukeutbrottet. Men jag kan ju bli smittad iaf. Och med min otur lär jag ju bli det.
Nog om det nu säger jag tack och hej för mig för denna gång!


Fredag!

Vaknade tidigt av ett telefonsamtal. Jonas hade försovit sig och ville ha skjuts till Brunflo så han inte missade så mycket av skolan. Inte kunde väl jag somna om efter jag kom hem heller. Ställde mig i duschen och har segat på mesta tiden av dagen som gått. Jag och hjärtat ska ta och åka in till stab och hämta hans glasögon och kolla om dom har tid att göra en stnundersökning på mig. Måste ju visa doktorn att jag har rätt. Sen ska vi köpa en brödrost och vi lär ju säkert hitta nånting annat.

I helgen eller på måndag flyttar äntligen svärmor då kan vi göra klart här hemma äntligen! Är less på att bo i ett renoveringsprojekt. Men det är inte så lätt att göra klart när hon bor där hon bor.

Nu ska jag göra mig i ordning så vi kan fara till the big city nångång!


Torsdag!

Då var jobbhelgen inledd. Fast är ledig tills imorgon kväll nu. Och tur är väl det för jag har huvudvärk. Inget ovanligt nu mer och det verkar som jag får leva med den tills ungen är ute. Fick inga svar alls hos doktorn igår. Hon sa att jag skulle kolla synen igen så den inte hade blivit bättre/sämre så det var därför jag hade ont i huvudet. Men den huvudvärken känner jag igen och så är det inte. Och så tog dom ett prov för sköldkörteln. Får svar på om det är det troligtvis imorgon. Men det tror jag inte heller.

Var bort till Jimmy och Linnea häromdagen och fick en massa grejor till bebisen. Vagn, madrass och en stol. Tack så jätte mycket!
Det börjar bli mer och mer verkligt att vi ska ha en lite knodd. Helt sjukt. Har gått mer än halva tiden nu oxå och det går tok fort. Känner sparkarna mer och mer tydligt oxå. Inatt när jag låg nästan i fosterställning så kände jag dom jätte väl. Då kunde man ju inte somna om direkt. Var ju tvungen att ligga och känna.:)

Funderar på om jag ska dra ned mig kicken ut på nånting. Inge kul med huvudvärk men orkar inte bara ligga hemma heller för då kommer jag snart inte ha nått umgänge kvar.

Ha det bra!


Naglarna


Onsdag!

Det vart inget besök från Stöde då Simones föräldragruppskamrater vägrade byta HLR dag med henne. Hade tänk åka ner i stället då jag kom på att jag hade läkartid idag. Glömmer bort det hela tiden. Och Petra hon jobbar, ska hämta henne klockan tolv. Fika lite innan jag ska till läkarn.

Just nu sitter jag och målar naglarna. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än men det blir nog nå slag. Brukar ju alltid bli nånting.:)

Säger även GRATTIS till Jocke Mohlin och Kattis Norberg idag då dom fyller år. :) Ska väl dit en sväng och gratta dom senare.:)

Nu återgår jag till mina naglar.


1Maj

Vart en relativt tidig kväll igår. Var och kollade på brasan på lägdan i täpa sen gick vi hem och la oss. Kicken var oxå nykter vilket jag inte trodde han skulle vara. Det är ju inte direkt många som är nykter på sista april. Men man ska aldrig sluta förvånad.:)
Fick grillade hamburgare när jag kom hem från jobbet igår med massa klet på, jag har en sån tur som har min man. Han är the man of the man.;)

Även fast det vart en ganska tidig kväll igår så är jag skit trött idag. Men bättre att vara bara trött än bakis iaf.

Fin vere är det ute och då blir man på bättre humör av bara det.:) Jobbar till 17 idag sen är jag ledig en dag innan det är dax för jobbhelg igen.

Imorgon kommer kanske Simon och Ian upp och umgås med mig och Petra. Jag håller en stor fet tumme på att hon gör det. Som jag saknat denna kvinna!
Hör du det Simon!

Nej nu ska jag ta och jobba lite mer!


RSS 2.0