Tisdag

Long time no seen. 
Har helt enkelt inte haft någon lust att blogga. Så är det ibland. 

Händer inte så mycket här hemma i täpa. Snön verkar inte vilja komma riktigt. 

Imorgon får vi vår nya kylochfrys. Större än det vi har. Det ska bli nice. Har även införskaffat oss en torktumlare. Kan säga att det är jävligt skönt att slippa hänga Alma små tiney winey strumpor på sträcket. Vi är i köpar tagen tydligen. Men nu tror jag inte vi behöver nått mer nytt. Just för tillfället. Förutom en ny laptop. 

Jag ska sova nu. Men nu vet ni att jag lever iaf. 

Hörs hej!
Världens sötaste garderobsmonster.:)




Måndag

 Baking day! Varje år någongång i november bakar vi tunnbröd. Iår är det idag. Vi får se hur det går med tre ungar varav två inte är speciellt lugna. Kommer nog ta lååååång tid. :p 

Vi har fortfarande inte klivit ur sängen. Alma sitter på min axel (jag ligger ner) och kollar på telefonen med mig och pillar på sin snutte. Sötnosen. Men man jet väl kliv op. Äta frukost och så vidare. 

Jätteskönt kan jag inte direkt påstå att det är. 

Bombnedslag i form av pyssel. 
Det enda pysslet jag hann/orkade göra. 


Söndag

En vecka sen förra inlägget.. Ibland går veckorna fort.

Har inte hänt så mycket den här helgen. Skulle ha varit hos Nicole på inflyttningsfest igår, men då jag inte känner mig helt hundra pga förkylning så stannade jag hemma.
Var iväg och fotograferade ungarna igår. För bilder hur det såg ut får ni kolla in på http://anitaq.blogg.se . Ska bli väldigt intressant hur bilderna kommer se ut med tanke på hur Anitas bilder ser ut.:)

I fredags var jag in och besiktiga BMW:n gick igenom med blankt papper. Me Like!:)

Idag kommer Mamma, Anita, Petra och kanske Camilla hit och ska julpyssla. I år är vi ute i god tid.:)

Nu ska jag lägga mig på soffan och ta det lungt ett tag.

Söndags

Ännu en helg till enda. 
I fredags var jag Anita, petra, Alma och Elton upp till Föllingebygden och hälsade på Simone, Mattias och Ian. Mysigt litet hus dom köpt där uppe. Var även och letade en cache innan vi for hem för att introducera Mattias och Simone i geocaching. Men vi hittade den inte. Mattias tyckte det var lika bra då han var rädd att han skulle fastna i geoträsket då.;) Åkte hem därifrån vid halv femtiden. Mötte upp Kicken och Magnus på coopparkeringen och kicken jag och Alma åkte till Brunflo ovåch tog generationskort med kicken, Kickens mamma och mormor. Kan vara kul att ha senare.:)
Åkte hem och hade idolmys med Anita, Magnus, Elsa, Elton och petra. 

Igår jobbade jag först 7-12 sen var det en ganska tråkig dag. Var bort till mamma och pappa och drack en kopp kaffe. Det var typ allt jag gjorde igår. 

Idag efter frukost gick jag och Alma bort till visthusvägen och hade playdejt med Caiza och Kian. Gick därifrån vid tolv vidare till bastuvägen för lite kaffe innan jag och Kicken åkte in till stan för att köpa en torktumlare och stödhandla lite. På fredag kommer våran efterlängtade torktumlare och billig var den också.:) Nu håller Kicken på att hacka grönsaker och gör dipp innan vi ska titta på Johan Falk filmen som går ikväll på 4:an.  

Det var min helg det. Veckan som kommer har jag inte så mycket inplanerat. Lär ju hänga på öppna förskolan som vanligt.:) 



Tisdag

Gårdagen spenderades medtadels på öppna förskolan. Iaf till klockan två. Då åkte vi hem och åt innan vi begav oss ut för att visa Josefin vad gecaching är för nått. Vart lite kaffe och surr efter det innan vi begav oss hemåt igen. 

Idag ska vi ut och leta en blå cache. Jag tror inte just den här är så svår. Men kul att testa. Nästa gång blir det kanske en orange/gul. :) 
Klockan två ska jag infinna mig på jobbet för p-möte. Vi ska prata om nya schemat och nya chefen tyckte jag skulle vara med på det eftersom jag ska börja jobba i den vevan det börjar gälla. Efter det ska jag hem och äta inna. Jag beger mig mot Brunflo för att leta några cacher där med.:) Geocaching är så jävla roligt! Nu kommer man ut lite mer än vad jag gjorde innan. Hittills har jag minst hittat en om dagen men inom en snar framtid kommer dom i närområdet vara slut så då kommer det nog bli mer sällan. Men än är det många kvar.:) 

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ut.:)

Lilla fröken som kan själv!:)

En cache låda.

Alma och moffas hand.

Vi idag.:)

Lördag

Helgen är här igen. 

Igår var jag iväg och klippte mig. Operation back to ginger är igång igen. Vart även en lugg klippt den här gången.:) Kul med lite variation.:) 

I torsdags på öppna förskolan så var det en tjej och visade oss som var intresserad vad geocashing var för något. Och det verkar vara en rolig grej. Jag ska testa på gratis verisionen först innan jag bestämmer mig för att betala. Men än så länge tycker jag det är kul. Iofs har jag bara hittat en cash än men ändå. Man blir Som ett litet barn på julafton när man hittar casherna.:) Och man har en anledning att komma ut.:) 

Idag ska jag Anita och Petra ut och leta dom som finns här i tandsbyn. Kanske blir någon fler också det visar sig hur kul vi har.:) 

Imorgon ska vi in till stan en sväng. Har äntligen hittat vinterskor i storlek 18 till Alma. Rosa var dom också och helt oanvända för 60kr. Helt okey tyckte jag.:) Ska också in på lekplaneten och kolla på lite leksaker. Är sugen som fan på att köpa ett dockhus till Alma. Inte för att hon kan/får leka med det än, men dom var billiga nu och så kan man köpa saker till det lite då och då så blir det inte så dyrt.;) 

Tror vi var en liten konstnär här hemma.:)

Världens finaste tjej!!

RSS 2.0