Singeln och muttis!

Sitter på Frösön och väntar på Simone och Mattias. Dom är seg! Har varit en väldigt trevlig helg med många som man har fått hälsa på som man inte träffat på länge. Skulle ha träffat Maggan oxå men det hans ju inte riktigt med. Men det kommer fler tåg.:)

Nacken känns bättre idag iaf. Är fortfarande lite stel men har inte alls lika ont som igår. Det tackar jag för. Måste köpa mig en riskudde, var nog tack vare den som jag inte har så ont idag.

Ha en härlig söndag!


Nackvärk!

Jag har ont i nacken! Känns som början till nackspärr. Det resulterar i att jag känner mig grinig och inte sugen på nånting. Det är tydligen maskerad i Daniels stuga, som jag annars skulle tycka var jätte kul. Men inte idag. Orkar inte med nått typ. Tror jag ska sätta mig med ett glas vin och se var kvällen har att erbjuda. Kanske går bort till Camilla och Jocke en sväng. Vi får se, ska sitta här en stund med en handduk som jag har blött med varmvatten och hoppas på att det blir bättre.

Ha en trevlig lördag!


Frisörbesök

Som rubriken säger så har jag varit till frissan på besök idag. Som alltid varannan månad.:) Jag är en bra kund säger Elin, för hon får göra som hon vill i princip. Det är ganska bra att ha en frisör som känner mig för hon vet ju vad som passar mig och inte.
Har även haft en heldag med Monika, aldrig fel det heller.:)
Vi åkte på barnens hus för att köpa en present till söta Alexandra som fyller 3år idag, vi kom därifrån med en grej till henne och tre till mig.:) Jag kan inte rå för det.
Nu ska jag och hjärtat snart åka dit och fika lite och så ska hon få sin fina present.

Ikväll blir det lite vindrickning och förhoppningsvis invigning på mitt nya spel som jag köpte. Det verkar skitkul iaf. Hoppas på att Jeanette med pojkvän kommer och tar nått glas vin oxå. Det återstår att se.
Hade väl inte så mycket mer på hjärtat egentligen.


Torsdag!

Idag är det torsdag. Det innebär att jag är ledig imorrn och nästa dag och nästa dag.:) yey! Jobbar till fem idag. Känner mig inte på topp. Ont i kroppen och snuvig. Hoppas det håller sig så för i helgen har jag inte tid att vara sjuk. Hur mycket som helst att stå i. Eller stå och stå. Folk kommer och hälsar på eller ja Jeanette med pojkvän, Simone och Mattias skulle oxå titta förbi en sväng. Så folk kan man ju inte säga.;)
Men lika glad är jag för det.:)
Nu ska jag jobba klart.:)


Idétorka!

Kommer inte på nånting att äta. Har ingen fantasi överhuvudtaget. Så jag väntar tills hjärtat kommer hem, så får han laga mat som vanligt. Tur han gillar't.:)

Imorrn är det lön. Välbehövligt kan jag lova. Och så är det jobb 7-17.

På fredag blir det till att åka till frissan, balansera mina däck, köpa spel på barnens hus, umgås med Monika, handla, och så kommer ju världens bästa hem!:) En tre dagars ledig helg säger man aldrig nej till.


Kaffe

Sitter hos Petra och dricker lite morgon kaffe. Vi ska snart åka mot Brunflo. Petra ska jobba och jag tar och dricker ännu mera kaffe hos Chatrine. Men innan vi ska dricka kaffe så ska vi gå en promenad och hämta Saga på dagis. Perfekt att jag har med mig Arnold.:)

Ikväll väntas det jobb för min del. Undrar vilka man jobbar med. Oavsett så går det nog bra.:)


AA

Idag har jag varit på ett så kallat öppetmöte på AA. Det betyder anonyma alkoholister. För er som inte vet det så är min pappa alkoholist. Nu mer nykter alkoholist, på torsdag har han varit nykter i åtta månader. Jag är stolt över min pappa. Så idag när han ringde och frågade om jag ville följa med på AA så tvekade jag inte att följa med. Jag står bakom min pappa och hoppas verkligen att han klarar av det här. Det var lite jobbigt att gå dit, för sist vi var där var när pappa hade bestämt sig för att sluta dricka och bli nykter. Men det går bra det var ändå en annan känsla nu än då. Nu gick man dit stolt över att min pappa är nykter. Förra gången gick man dit med vetskapen att pappa var en alkoholist. Visst det stack till i hjärtat när han presenterade sig "Hej jag heter Leif och är alkoholist." Men det övergick snabbt till ett leende, när jag tänkte - en alkoholist som varit nykter i åtta månader. Jag är stolt över min pappa! Glad över att han äntligen är en pappa. Jag kan även känna en liten bitterhet över att han inte kom på den här idén när jag fortfarande bodde hemma och hade "glädjen" av hans nykterhet. Men man får vara glad att han kom på det överhuvudtaget. Han hade lika gärna kunnat supit ihjäl sig. Jag njuter av att min pappa nu skickar sms i princip varje dag med massa smilisar och frågar hur det är, och en massa annat. Han visar omtanke. Vilket man inte är van vid. Men jag njuter. Han är min pappa, som äntligen bryr sig om mig och mina syskon. Han är min pappa som jag nu är stolt över. Jag behöver inte skämmas längre. Jag älskar min pappa och skriver inte det här inlägget för att jag vill ha sympati. Jag skriver det här inlägget för att jag är sämst om att prata om saker och måste få ur mig saker ibland. Och jag skriver det här inlägget för att visa min stolthet över min pappa!


AA


Ledig måndag!

Är ledig idag. Alltid lika skönt efter jobb helg. Men jag hann även med lite party hos Anita och Magnus.
Utflyttningsfest närmare bestämt. Men dom vet inte vart dom ska flytta. Så dom ska eventuellet bo hos mamma och pappa ett tag.

Idag funderar jag på att åka och hälsa på lite folk igen. Man måste ju passa på medans man är ledig. För snart är det dax för jobb igen.
Imorrn ska jag vara taxi åt Petra. Hon ska jobba. Tur hon har en snäll storasyster.

Ihelgen kommer älskade Jeanette upp med boyfrienden. KUL!!

Ähh har inget vettigt att tala om så jag skiter i det här.


.

Igår inledde jag mitt tretusonde försök till att uppgradera min telefon. (Med hjälp av emil)
Men det misslyckades då oxå. Eller det gick men vi hade inte riktigt tid att vänta på den.
Så imorse, när jag visste hur jag skulle göra, så satte jag igång direkt. Och när den nästan var klar så åkte usb-kabeln ur datorn. Då blir man lagom glad. Så när men ändå så långt borta. Den kommer inte hinna klart tills jag ska åka och jobba. Men den får vara hemma och göra klart.

Påbörjar idag min jobb helg. Känns mindre kul.
Men det går fort. Känns alltid tråkigt innan men när man väl är igång så är helgen snart slut.
Undrar hur många helger jag har jobbat i mitt liv hittills egentligen. Vill nog inte  veta. Lär ju bli lagomt missnöjd.

Och snart så kommer Jeanette hem!
WIIIII. och jag ska få träffa hennes bobbyfriend som hon har försökt dölja för mig.
Men jag får veta allt. och det borde hon oxå veta.:P
Så pass länge har ju hon kännt mig.

Näe nu ska jag göra mig klar för en jobbkväll. Hörs och hej.


Besök

Idag är det en besöksdag! Jag ska åka och hälsa på Marielle och Wiggo.
Alldeles för sällan man träffas men det blir lätt så när det är två människor som är dålig på att höra av sig som ska träffas.:P

Är irriterad! Fick veta att det inte var min telefon som var för gammal för wordfeud. Utan att det var en uppdatering som skulle göras. Har nu försökt i tre dagar! Plus att den låg och skulle synkroniseras en hel natt utan att vara klar! Hur fan gör man! Kan nån hjälpa mig?! Helst innan jag blir galen och slänger telefonjäveln i väggen eller dylikt! Åhhh!!!!!!! HJÄLP!

Nu är det färdig gnäll lite grann.
Ska ta och göra mig iordning och åka på besök.

 


Hustitt

Idag ska jag och hjärtat åka och kolla på hus. Bara för att kolla.:)
Vem vet det kanske är huset för oss. Det ligger ju perfekt iaf. Men jag kan inget om värme och sånt där så det är tur att jag har med min hjärtat då han har lite koll.
Simone och Mattias ska flytta till huset bredvid har jag bestämt.:P
Då blir vi grannar och dom har barnvakt inom räckhåll.:)
Efter husvisningen så blir det till att plocka upp peran.

Fattar inte vad jag gör vaken nu. Eller det är väl för att jag har en jävla mensvärk.
Men jag hade inte det när jag först vaknade. Har inte sovit bra alls inatt. Har inte känts som att jag har sovit alls då jag har vaknat typ en gång i timmen. Lite oro kanske. Det är det nog.

Igår satt jag och Kicken och Kenny och drack lite vin, eller jag drack vin och grabbarna drack öl, och surrade en massa. Eller jag tror att jag mest var inne i tvn medans grabbarna surrade, men det gick ju det oxå.
Näe nu blir det en morgonpromenad med vovven.


Ledig

Eftersom jag och Annichen bytte förra fredagen vi skulle ha varit ledig. Så är jag tredagarsledig i helgen.
Dock så känner jag mig inte helt i form. Då näsan är lite täppt och halsen lite krasslig.
Har därför bestlutat mig för att vara nykter i helgen och bara mysa med mitt hjärta. Och Arnold så klart.

Åkte och hämtade Kicken på sitt jobb idag. Tyckte jag var väldigt smart då jag tog min egna bil över måläng när jag hade gjort mitt sista jobb. Min bil var inte blå när vi kom hem. Så nu har min bil fått sin höstputts. Blank, blå och fin.:) Han är nu klart för vintern min pärla. Vinterpjuckerna är på satt för några dagar sedan. Så snön får gärna komma nu. Blir alltid som ett litet barn när man vet att snön ska komma. Kliver upp varje dag kollar ut genom fönstert och hoppas att snön ligger på baken. Jag vet att när jag vaknar och den gör det så kommer jag hoppa och skutta som en liten fem åring och skrika "det är snö det är snö!" Vilket jag gör varje år.
Sen går det några veckor, kanske månader så är man less och längtar till våren igen. Men det är som det ska.
Vi människor är aldrig helt nöjda.

Sitter och väntar på att maten ska bli klar nångång. Det blir klyftpotatis och ostochbacon fylld snitzel till middag idag. Mitt hjärta är så duktig!


Ledig!

Idag är en ledig dag. Alltid lika skönt efter jobbar helg.
Skulle ha bytt till vinterdäck på bilen då det snöade igår. Men jag orkar inte. Det får vänta tills hjärtat kommer hem. Ivärsta fall får jag väl ta hans bil om det är halt. Han är ju förutseende och bytte till vinterdäck redan för 1,5 vecka sedan.

Ilördags skulle han ju bjuda mig på kina. Men jag måste rätta lite. Det vart på innefickan istället. Men lika bra gick ju det. Och gott som tusan. Vi åt oxfilé, det enda jag vart besviken på var att vi beställde välstekt men det var ändå rött innuti. Tänkte nästan ta halvstekt men då hade dom väl slängt på det direkt från frysen och värmt det lite på spisen bara. Men det var ju gott iaf. Men en sak som förundrar mig varje gång man är på resaturang är att det ser så lite ut på tallriken och man tänker "hur ska jag bli mätt på det här". Men det blir man fy fan va mätta vi var efter det där "lilla". Tur är väl det när det slutade på lite över 700kr. Tur det var hjärtat som betalade.:)

Ska snart ta och göra mig iordning för sen när klockan slår tolv ska jag och Anita in och lämna blod.


Mys

Kom hem från jobbet som jag slutade klockan fyra. Ingen hemma. Tänkte att det nog kommer bli en sån där tråkig jobblördag när hjärtat är ute på bravader och jag får sitta hemma själv. Men jag hade bestämmt mig redan innan jag åkte från jobbet att jag skulle ha en myskväll. Med eller utan han jag bor med. Vet ju att Arnold alltid ställer upp.:) Började göra dipp när jag kom hem iaf. Ringde hjärtat. Han var bara ute med pappa en sväng.
När hjärtat kommer hem så frågar han vad jag ska göra. Tänker för mig själv vill han ha skjuts nu eller?
Säger vet inte. vadårå? Men då så ville han att vi skulle ut och äta han och jag. Och bara mysa. Sånt älskar jag.:)
Så nu står hjärtat i duschen och jag ska oxå göra mig iordning så ska vi åka.
Så nu har jag inte tid att sitta här.
Hoppas ni får en bra lördag kväll ni med.<3


Bild

Här kommer en bild på min nya älskling:



Jag är sjukt nöjd. Och vi invigde den med att sova i den inatt. Den är klart godkänd.:)

Ihelgen är det jobb som gäller för min del. Men det gör inget. Har såna bra arbetskollegor så det går fort.


Soffa

Nu är det äntligen dax! Var och hämtade hjärtat på jobbet idag och gjorde en fuling och frågade om vi inte skulle åka in och titta på soffan vi hade tittat på förut om den var kvar. Kolla om det gick att ta på avbetalning.
Allt gick, dom hade dock bara en som var som vi ville åt rätt håll så att säga. Så det var ju bara att slå till.
Så imorrn när jag slutar ska jag åka hem och hämta lådan med spännband och sen hämta släpvagnen hos Kattis och Jörgen för att sedan åka till bonusmöbler och hämta min fina soffa. Och äntligen få slänga iväg den här fula uppallade och ihopskruvade äckliga gnek soffan. Tippen är ju öppen imorrn så det är bara att köra på.:)

Har varit ut på promenad med mamma och Doris ikväll oxå. Skönt att få lite egen tid med mamma.
Inte för att vi egentligen var så sociala med varann eftersom mamma först pratade med mormor och på tillbaka vägen så pratade jag med Jeanette. Var ett väldigt glatt samtal idag åt båda hållen, älskar sånna samtal.<3

Nu ska jag krypa ner i sängen och nörda på telefonen. Jag får ju nörda nått annat än wordfeud eftersom jag inte kan ha det tydligen. Men det går lika bra ändå. Skulle förmodligen vara okontaktbar om jag hade det så. Lika bäst som det är! Ha det bra nu alla!


Ny vecka.

Ny vecka, ny månad. Snart nytt år. Vart i helvete har det här året tagit vägen?
Det är redan oktober och jag tycker inte jag har gjort nånting i princip. Är det så att bli vuxen? Eller är det bara jag som har dåligt minne?

Jag mår iaf bra! Förutom att några i min omgivning har fått för sig att jag blir illa behandlad av min kära pojkvän.
Och det spelar ingen roll hur jag försöker förklara att han inte gör det och att vi beter oss så som dom inte tycker att vi ska bete oss. Eller han ska bete sig för dom har tydligen inte reagerat på mitt beteende. Jag mår iaf skit bra och är glad att jag gav honom en chans till och inte gav upp honom. Jag ska bilda familj med Kicken, vad ni än tycker. Jag tvingar er inte att vara med mig eller honom.
Men om jag får säga mitt så verkar det mer vara ni som mår dåligt av vad han säger.
Nu har jag ventilerat mig klart för den här gången.

Imorrn är det jobb igen. Sju till sjutton! Tur att jag har världens bästa arbetskamrater.<3


Lördag!

Kvällen igår var jätte trevlig. Efter att ha tagit några glas vin hemma hos Bettina och Stefan så tog jag Bettina Linda och Kicken och begav oss in till stan. Där satte vi oss på cuprum och drack lite till. Jag fick ont i magen när vi gick från Bettina så jag fick snällt hålla uppe med drickandet en stund då jag vet att det inte blir bättre snarare sämre av att jag fortsätter dricka när magen säger ifrån. När vi hade suttit klart på cuprum så gick vi vidare till G3 där Linda och Bettina tog och dansade så svetten dröp. Bokstavligt talat.:)
Förutom magen så var det en toppen kväll!

Idag så har jag hunnit med ganska mycket.
Vaknade tidigt för att ha varit upp till tre, redan 10 var jag uppe.
Gick iväg på auktion och vart 3 fönsterlampor rikare och lite fattigare på pengar. Men vad gör väl det snygga lampor har jag iaf. Nu ska bara svärmor flytta så jag kan hänga upp dom där nere. Lamporna är nämligen likadana som en som jag redan har fast den är ju större då eftersom det är en taklampa.
Gick hem och hittade en hund som hade smitit från ett par akolister här på byn, kidnappade den och ringde polisen. (Eftersom den är så strykrädd. Så fort man lyfter armen lite hastigt så kryper den ihop. Klorna är 3cm långa och jag skämtar inte ens, skarklon håller på att växer in i benet.) Men dom kunde inget göra mer än att ringa ägarna. Ägarna kom och hämtade hunden med bil och vi ringde igen och anmälde dom för rattfylla. Polisen frågade om dom skulle skicka ut en bil, men vi sa att det inte var någon mening då dom antagligen redan var hemma i talande stund. Helt sjukt att dom skickar ut en bil för rattfylla men inte djurmisshandel.
Har även hunnit med en "bakis"pizza med Linda och Lennox. Nu sitter jag här och ska snart ta med mig Arnold och gå bort till Kenny och surra lite över ett eller två glas vin, för min del, Kenny lär väl dricka öl.:)



 Och för er som undrar så mår jag toppen och blir inte illa behandlad av min pojkvän!


RSS 2.0