Lördag!

Kvällen igår var jätte trevlig. Efter att ha tagit några glas vin hemma hos Bettina och Stefan så tog jag Bettina Linda och Kicken och begav oss in till stan. Där satte vi oss på cuprum och drack lite till. Jag fick ont i magen när vi gick från Bettina så jag fick snällt hålla uppe med drickandet en stund då jag vet att det inte blir bättre snarare sämre av att jag fortsätter dricka när magen säger ifrån. När vi hade suttit klart på cuprum så gick vi vidare till G3 där Linda och Bettina tog och dansade så svetten dröp. Bokstavligt talat.:)
Förutom magen så var det en toppen kväll!

Idag så har jag hunnit med ganska mycket.
Vaknade tidigt för att ha varit upp till tre, redan 10 var jag uppe.
Gick iväg på auktion och vart 3 fönsterlampor rikare och lite fattigare på pengar. Men vad gör väl det snygga lampor har jag iaf. Nu ska bara svärmor flytta så jag kan hänga upp dom där nere. Lamporna är nämligen likadana som en som jag redan har fast den är ju större då eftersom det är en taklampa.
Gick hem och hittade en hund som hade smitit från ett par akolister här på byn, kidnappade den och ringde polisen. (Eftersom den är så strykrädd. Så fort man lyfter armen lite hastigt så kryper den ihop. Klorna är 3cm långa och jag skämtar inte ens, skarklon håller på att växer in i benet.) Men dom kunde inget göra mer än att ringa ägarna. Ägarna kom och hämtade hunden med bil och vi ringde igen och anmälde dom för rattfylla. Polisen frågade om dom skulle skicka ut en bil, men vi sa att det inte var någon mening då dom antagligen redan var hemma i talande stund. Helt sjukt att dom skickar ut en bil för rattfylla men inte djurmisshandel.
Har även hunnit med en "bakis"pizza med Linda och Lennox. Nu sitter jag här och ska snart ta med mig Arnold och gå bort till Kenny och surra lite över ett eller två glas vin, för min del, Kenny lär väl dricka öl.:)



 Och för er som undrar så mår jag toppen och blir inte illa behandlad av min pojkvän!


Kommentarer
Postat av: Smulan

Haha vad var det där sista då??? Hoppas du får en trevlig kväll.

2011-10-01 @ 19:14:31
Postat av: Simone

Ja det undrar jag också ! Sägs det att du far illa av han eller ?

2011-10-02 @ 10:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0