090923

Sitter och försöker komma på en massa olika uppdrag som man ska ha under tallriken.

Är bjuden på 30årskalas på fredag och då har jag fått det i uppdrag. Det luraiga i det hela är att det är runt 30-40pers som är bjudna och det ska helst vara så mycket variation som möjligt. Okey om det är två stycken som har samma grej men det kan inte direkt vara 5 stycken som har samma. har kommit på 9stycken olika hittills men det är fan ingenting. Är det nån som har nått tips så är ni välkomna att höra av er till mig snarast. Innan fredag kväll gärna, för då ska allt vara klart.

Annars så händer det inte så mycket. Jobbar yttert lite. Har nu en oönskad minisemester till nästa torsdag. Kommer det jobb så tar jag det gärna bara det inte är i helgen. Bara för att jag är timmis igen betyder inte det att jag jobbar varje helg. Okey nångång kan man säkert hoppa in men inte varje helg, det vägrar jag.

Imorrn ska jag iväg till Fanbyn och kolla om jag är smart angående en ljudanläggning till festen. Hm det kan bli väldigt spännande kan jag lova. Känns ju bra att folk har förtroende för mig men vi får se hur det går.

Fan vad jag hatar att vara fattig. Nu har jag inte haft nå pengar på nästan en månad, visst jag lever men det börjar verkligen tryta i både kylen och frysen. Tycker inte om det här. Jag är van att ha iaf lite pengar under månaden och vara utan i slutet men inte hela jävla månaden. Ja men jag klarar mig alltid, av nån konstig anlednign. Kan kanske bero på att jag har snälla personer i min omgivning(familj och vänner) och ett jobb som man kan snika lite mat ifrån när alla gammlingar har ätit. Jaja nog med gnäll nu ska jag ta och leta vidare efter lite uppdrag.


090920

Det har varit en lugn helg på alla sätt. Lungt på jobb fronten eftersom jag bara har fått två krot kvällar i fredags och ikväll. SÅ igår va jag ledig. Min lediga dag spenderades med Anita och Olle i Birsta city, på IKEA. VI strosade runt där i två och en halv timme innan vi var färdiga. Sen gick vi och åt en pizzabuffé eftersom Anita hade svulldag så tog vi det fettigaste vi kunde hitta. Och gott va det.
Kom hem vid 5 tiden så man hann knappt sätta foten innan för dörren innan man skulle gå igen för klockan 6 så hade mamma ljusparty. Hittade två par nya ljusstakar som jag vill ha. Dom va jätte fina. Sa till mamma att det snart är jul men jag tror knappast hon köper dom åt mig eftersom hon redan tycker jag har mer än tillräkligt med ljusstakar. Men hoppas går ju. Efter ljuspartyt iaf så kom Anita och hämtade upp mig hos mamma och vi for upp till Daniels stuga i Ångsta åt lite mat drack nån öl och hade det mysigt. Linda och Christer kom förbi en sväng och surrade lite. Sen kom Olle och då spelade vi lite spel innan jag och Olle åkte hem och la oss. Jag hann knappt lägga mig ner i sängen innan jag hade somnat. Men då låg man iaf inte och vred och vände på sig i flera timmar som jag har gjort dom senaste dagarna. så det va skönt.
Nu väntar jag på att Simone och hennes lillebror Magnus ska komma upp, Magnus skulle låna mitt PS2 och spela lite och jag och Simone tänkte ta några rundor 10 000, får se om Olle kanske vill vara med om han vaknar nångång. Men nu så blir det lite frulle.
Tack och hej för mig.


Svamp

Nu har Jag, Anita, Olle och Bonzo varit ute i skogen och plockat svamp.

Anita började surra om att ikväll skulle hon laga nått gott åt oss av alla blodriskor vi har plockat och jag va ju lätt på eftersom jag hatar att laga mat. Hon ber mig och Olle att vi ska rensa svampen och ta bort det som ser lite söndrigt ut. Ja det kunde vi ju gott göra tyckte vi. Jag börjar rensa och hittar en mask i en av dom första svamparna jag rensar. Jag känner illamåendet komma krypande, försöker glömma bort den och fortsätter rensa. efter några fler svampar så hittar jag en larv. Då va jag nära att börja grina och kräkas.

Huvva. Ibland så är jag väldigt kräsmagad. Och när det gäller sånt som jag ska äta så ska jag inte ha sett nått konstigt i det eller på det för då kan jag inte äta det sen. Som fisk tillexempel det är ju jätte gott med fisk men hittar jag ett ben i fisken jag äter kan jag nästan inte äta nå mer. Och rå fisk har jag jätte svårt för. Jaja tillbaka till svampen nu när jag har sett dessa kryp i min svamp, som jag hade sett fram emot att äta av ikväll, så är jag inte lika sugen på svamp längre. Men jag ska försöka glömma bort vad jag har sett. Så därför så gick jag till datorn medans Olle och Anita rensar klart. Tur att Anita är lite förstående med mig där så jag fick gå därifrån.
Det tackar jag för annars så skulle jag garanterat inte ha kunnat äta det vi ska äta ikväll.

Näe nu ska jag hitta på nått annat.


090910

Nu har snart halva september gått oxå.
Jag klarar mig rätt bra utan pengar. Det va tur att jag hann fylla på frysen innan pengarna tog slut.
Ikväll ska jag titta på Idol hemma hos Anita.
Sverige vann fotbollen igår och det va ju tur. Bra att det blev ett självmål där.
Sitter nu och väntar på att Olle ska komma.
Ja nå mer roligt har jag nog inte att berätta.
Verkar iaf inte bli nån norgeresa på ett tag. Anita Marielle Chatrine och Olle har suttit och ringt runt idag till typ halva norge och fått en svar att dom ska ringa tillbaka om en månad.
Men jag får fortsätta på min 42,5% rad ett tag till eftersom den andra halvan är sjukskriven så det går ju ingen nöd på mig än. Berättade även för Berit idag att 5 av hennes vikarier försvinner om vi får ett jobb i Norge.
Hon såg lite besviken ut men vad förväntar hon sig när det inte finns nå jobb här hemma.
Blir det inget norge så tror jag att jag ska åka ner till Mormor och Morfar och söka jobb lyckan.
Man måste ju passa på medans man kan. Kanske är nån av dom som ska med till Norge som vill hänga på ner dit oxå. Ja vi får se vad tiden utvisar. Jobb måste man ju ha för att kunna leva.
Ja blev ju ett halvlångt inlägg iag.;)


090907

Snart kommer Chatrine hit. Vi ska dricka kaffe och äta mat.

Idag har jag jobbat 7-10.30, man hann ju knappt bli varm i kläderna innan man skulle hem igen. Ja jag ska väl vara glad att jag får jobba överhuvudtaget.

Håller på att tvätta för fullt oxå, kan säga att det va på tiden, hade nästan inga kläder som jag ville ha på mig. Men nu så blir det snart fullt i garderoben igen.

Näe nu ska jag kolla om kaffet är klart.


Great Lake Run 2009

Igår va det great lake run! Alltid lika kul, det går bara inte att missa.

Jag har ju varit med alla år förutom ett sen jag fyllde 16 och det är ju som en tradition att man åker iväg nu en gång om året ett gäng i en bil.
Året jag missade var förra året då låg jag sjuk med högfeber, men jag va på vippen att följa med iaf men det hade jag aldrig orkat, och som tur va så tog mitt förnuft överhanden och sa åt mig att stanna hemma och krya på mig. Ja igår då körde jag eftersom jag inte hade några pengar och chauffören blir ju bjuden på allt, man får inte vara dum heller. Och det va ju en upplevelse tur att man inte umgås med så där mycket fulla männiksor nykter så ofta, för det skulle jag aldrig palla. Är jag så där jobbig när jag är full? Det hoppas jag verkligen inte för då ska jag tamefan överväga att bli nykterist. Ja dom i min bil va ju snälla som nå lamm,eller det kanske var en överdrift, men det finns ju alltid andra som är värre.
Jag fick ju till en av vårat lags högsta poäng på 8. Jag skulle kasta en grej till en bil(en kolv eller drivaxel) så långt som möjligt. Det fanns tre olika storlekar, jag tog den som det stog brudar på eftersom jag är en brud. Då kunde jag utnyttja min styrka lite grann.:P
Ja det va många roliga stationer. Jag ska lägga upp bilder på bilddagboken så fort jag hittar sladden till kameran.
Fattar inte vart den har tagit vägen riktigt. Undrar om Anita har den?
Ja men iaf nästa år tar vi nya tag. Längtar redan.


090903

I natt fick jag äntligen sova! Såg ju igår varför jag inte har kunnat sovit, det var början till fullmåne, jag är inte som alla andra och sover dåligt när det är full måne utan precis innan det blir fullmåne. Men vem fan har påstått att jag är normal.:P Va iaf skönt att få sova ut, sov till halv tolv.
Idag så funderar jag på om jag ska städa och så där. Men det blir itne innan jag har varit till en brukare och städat. Chefen ringde igår och frågade om jag kunde följa med min syster och städa där eftersom alla andra i hemtjänsten skulle på nå uppköpningsmöte. Och eftersom jag är timvikare nu och bara har 42,5% så tar jag ju självklart på mig det. Synd bara att det är hos den som det är jobbigast att städa hos.
Men sen så blir det fanimig städning, ska kolla om det finns nån tvättid oxå. Börjar tryta på kläder.
Imorrn ska jag åka och besiktiga vanen i järpen. Halv tio har jag kommit på att vi måste åka så vi har gått om tid på oss. Tänker inte göra om misstaget att komma en kvart försent som förra året.
Igår spelade Jag, Mattias, Simone och Olle Östersundspelet, fan va länge sen det va man spelade det.
Och bara att tilläga så vann jag.:) Vad annars, tur i spel otur i kärlek.:P
Har oxå lagt till förslag att jag ska köra på lördag. Har fortfarande lite ångest efter lördagens bravader.
Näe nu kanske man ska ta coh äta lite frukost och klä på sig för nu kan nog Anita ring anär som helst och säga att vi ska städa.
Ha det bra!


TRÖTT!!!

Tror jag avlider snart! Hatar när jag har dom här perioderna när jag inte kan sova. hoppas att de bara va inatt.
Klarar inte en natt till. Gamlingarna frågade om jag hade vaknat på fel sida idag eftersom jag va så förvirrad.
Vadå vaknat på fel sida jag har fan inte ens somnat inatt. USCH!
Nu håller Anita på att kolla hur det ser ut med jobb i norge för oss. Verkar rätt lovande iaf, håller inte att bara jobba nå korta pass då och då. Fan är så fattig såå det finns ju inte. Köpte mig ett paket ciggaretter idag och en trisslott så nu har jag lite mer än en hundring kvar att leva på den här månaden, hoppas på att man vinner nått på trissen en tusen lapp eller två eller kanske fler skulle ju inte sitta helt fel.
Åh varför kan inte jag vara en av dom människorna som kan gå och lägga sig mitt på dagen och ta sig en powernap. Skulle verkligen behöva det idag men jag får så dåligt samvete att jag inte somnar hur som helst.
Kanske ska åka och hälsa på Bettina en sväng. Fick ett sms om att han saknade mig. Hur gulligt är inte det då?!:)
 Ja jag ska fan åka och hälsa på henne lite tidsfördriv om inte annat.:)


...

Hatar när jag inte kan sova när jag börjar tidigt dagen efter.
Vet inte om det fortfarande handlar lite om ångesten från lördagen då jag inte minns mycket alls ifrån som fortfarande håller på att spöka.
Jaja imorrn jobbar jag iaf 7-14 har bara korturer nu när jag bara får jobba 42,5% till den 14. fast morgon dagen är ett extra pass så det utökades ju lite grann iaf.
I helgen är det great lake run igen. Ska åka och beiktiga vanen på fredag uppe i järpen, 11.10 ska jag vara där så jag må ju åka rätt så tidigt antar jag. hade iaf tur att jag jobbar 7-12 på lördag och börjar inte förän halv fem på söndag kväll. iblnad ska även jag ha flyt. Men jag måste se om jag kan låna lite pengar så jag har råd att åka.
Hatar att vara fattig redan innan september ens har börjat. Det gör ju inte så att jag får mindre ångest.
Aja nog beklagat från min sida. Ska tamejfan åka till Norge och söka jobb!


RSS 2.0