Torsdag

Har varit väldigt dålig på det här nu ett tag. Men jag har helt enkelt inte haft nån lust att blogga. Dagarna går ju som endå. 

På måndag börjar min lilla prinsessa på dagis! Min lilla bebis är ingen bebis längre. Jag har ångest över hur fort tiden går sen man fick barn. Ett år säger ju bara tjoff! Sjukt! 

Eftersom Alma börjar på dagis på måndag så betyder det att jag börjar jobba om två veckor. Ska bli skönt att komma tillbaka. Visst är det skönt att vara hemma med Alma också men jag behöver lite annat nu en stund. Lite vuxet folk och inte bara behöva prata barn. Sen så kommer jag givetvis sakna min lilla prinsessa när jag är på jobbet. Men det är väl så det är att vara mamma. 

Vi funderar på att åka ner till mormor påskveckan. Jobbade bara två dagar under påsken så förlorar inte så mycket pengar på det. Visst det är storhelg. Men man måste ju passa på att umgås med familjen medans man kan. Vem vet hur länge mormor lever? Det är också en sak jag tänkt på sen jag fick barn. Man prioriterar helt annorlunda mot vad man gjorde innan. Tänker mycket på familjebanden. Vill att Alma ska ha så bra kontakt med sina mor/far förändrar som möjligt och sina kusiner och mostrar farbror och morbror. Tyvärr kan  inte jag påverka hur mycket dom vill umgås med henne. Men jag försöker iaf. 

Nu är frukosten uppäten för oss så nu ska vi hoppa in i duschen. 


Ute på promenad. 

Cooling!

RSS 2.0