12juni

Har blivit tokförkyld. Har plågat mig själv på jobbet i två nätter men då har jag inte varit så förkyld som jag är idag. Om det inte hade varit för den här jävla förkylningen så hade jag fått jobbat två nätter till men jag känner att jag inte orkar. Måste försöka kurera mig lite. Jag försöker med den traditonella supa bort bakterierna metoden. så får vi se om den funkar. Är inne på mitt första glas nu. Och sen så är det ju ingen som tackar mig för att jag smittar ner gamlingarna heller.
Ikväll blir det kanske brännboll men det känns som att jag ska ta det lite lungt. Annars kommer jag att dö av hjärtattack eller andnöd eller nått liknande. Och det vore ju kanske lite dumt även fast det säkert finns dom som önskar det.
Kicken han är en man som lyckas med det mesta. Igår hade han halkat på stigen när han va ute mer Arnold och slagit hål i hakan. Jösses säger jag bara. Men han kom förbi jobbet en sväng när han hade lite att göra och sa hej. Han körde min kära bertil han går som en klocka nu. MMM i love min bertil.
Han har även börjat rostlaga min kära bil. Och när jag får lön ska jag köpa lite vit lack och spackel och vad det nu mer va. Sen kommer jag att ha rosa detaljer på min bil den ska bli så fin.(typiskt mig) Nu är det fler än jag som uppskattar min bil när man har åkt runt i Kickens mazda ett tag.
Näe nu ska jag väl kanske hitta på nått annat.


8juni

Natten i natt gick rätt så bra. Va inte så trött som jag trodde att jag skulle vara eftersom jag inte hade sovit nånting innan jag begav mig och klev upp halv tolv eller nått.
Va ju med Petra in till stan så hon kunde utnyttja presentkortet hon fick när hon tg studenten i fredags.
Några nya plagg vart det så nu är det storasyster som kan låna kläder istället för tvärtom som det har varit i alla tider.:)
Sov iaf till halv fem idag förutom ett liten avbrott vin kavrt över ett när chefen (som inte har nån koll) ringde.
Chefen- Kan du följa med en tant på ögon på torsdag? Ja jag tänkte eftersom du hade varit med henne förut
Jag- Jag ska jobba på torsdag redan.
C- Jaså ska du det?
J- Ja jag jobbar natt då.
C- Ja just det ja.
Snacka om noll koll.
I torsdags ringde hon mig fyra gånger på mindre än en timme. Snacka om tjorvig chef.
Jaja kanske inte så intressant.
Nu ska jag äta lite mer piroger som hjärtat har gjort. Innan man ska iväg och jobba igen.
Imorrn ska jag in till stan en sväng med Monika. Så då blir det inte mycket sova av eftersom jag ska vara hos henne i brunflo vid tolv. Men vad gör man inte för sina kära vänner.
Fick ett glädjande besked idag iaf. Skattepengarna ska komma den här veckan.
Välbehövligt? JA!
Näe nu ska jag sluta pladdra på om ingenting viktigt och äta piroger.


6juni

Sveriges nationaldag. Hipp hipp hurra. Eller nått.
I fredags tog petra studenten. Det har resulterat i en välgit tyst helg. Eftersom hon har tappat rösten.:)
Så kan det gå när inte haspen är på.
Jeanette har varit uppe i helgen så fredagen spenderades med henne på krogen.
Det är alltid lika kul när hon kommer upp men ibland känns det som att det bara är jag som är överväldigad att hon kommer hem. Men så får det väl vara då.
Det har ju varit relativt finnt väder i helgen förutom blåsten. Så igår och idag har spenderats ute i stugan mestadels hela dagarna. Har påtat på i mitt och Kickens grönsaksland rensat lite gräs och satt upp lite pinna så att sockerärtorna kan klättra lite. Satt även nya blommor idag i växthuset. Jag och Petra tog över det eftersom mamma inte orkar hålla på så mycket nu mer. Men det är tur att hon finns och ger oss lite råd eftersom inte vi är lika erfarna som henne. Har vattna tusen liter vatten känns det som men det behövdes verkligen, om man har en kvadratmeter med jord och man vattnar tio liter på det så har det bara gått ner en centimeter ner i jorden. Så mycket vatten behövdes det eftersom det va jätte tort.
Ikväll så blir det bara till att mysa med Hjärtat och titta på Rambo 4 som går på 4:an och äta lite gotta.
Imorrn ska jag köra Petra till sjukgymnasten och sen blir det shopping för våran del innan jag ska iväg och jobba natt.
Jobbar två nätter är ledig en och jobbar två. Så jag har ju nästan hela helgen fri. Skönt. Hoppas på fin vere då oxå.:)

Alltid lika kul när du kommer hem.<3


1Juni

Härliga väder!
Skulle väl egentligen ha sovit i någon timme innan man ska iväg och jobba en natt till. Men det vill man ju inte när det är så här fint. Hade ju varit skönt att få ta sig en kall öl ute på ballen men det får vänta tills på torsdag då jag går av på morgonen.
På fredag tar Petra studenten. Herre gud det är fyra år sen jag gick ut. Jag känner mig gammal.
Men men det ska firas och det kommer firas mycket eftersom även Jeanette kommer upp för hennes skull.
Det är riktiga vänner det. Bettina va oxå sugen att hitta på nått. Eftersom det va ett tag sen hon drack för hon har ju fött barn på löpande band. Nej då skämt åt sidan men det va ju barn med i bilden iaf. Så det kan kanske blir en girlsevening.:P
Det skulle ju vara skit kul.
Jag vill ha ett hus. Tänk att få gå runt och påta på med sin trädgård eller nått annat på SITT eget hus.
Jag söker och söker. Hittade ett i rätan som va nyrenoverat både utvändigt och invändigt för enbart 575 000. Felet va ju att det låg i rätan och när jag skulle drägla lite till igår så fanns det inte så det verkar vara nån som har nappat på det billiga priset även fast det låg i rätan.
Näe nu ska jag vänta på att hjärtat ska höra av sig så och vara hungrig så vi kan laga lite mat.

Och nu får ni inte dö av chock för att jag har skrivit två dagar i rad. (är faktiskt lite i en chock själv faktiskt)
Men gör det inte till någon vana.:)


RSS 2.0