Gräsänka

Ska snart ta och skjutsa gubben på flyget. Han ska åka ner till sin pappa och hjälpa honom med deras kök. Och kommer nog hem på torsdag igen. Jag och Arnold kommer att vara solo. Eller om Monika är frisk så ska hon komma hit och vara med oss och passa Arnold när jag är på jobbet. Vill inte ha honom i bilen nu när det börjar bli varm. Det blir ju mycket varmare i bilen och jag vill ju inte plåga min lilla vovve.
Petra ska följa med mig in till flyget så ska vi handla och gå på jysk. Har hittat blommlådor som jag vill ha.:)
Så nu ska jag umgås lite med hjärtat innan han ska iväg.


...

Det var inga goda nyheter som kom med posten igår. Inte ens lite goda nyheter. Förvaltningsrätten håller helt med transportstyrelsen i deras beslut gällande kicken. Jävligt dumt tycker jag!

Imorrn kommer Jeanette hem! JAAA!
Jag ska hämta upp henne halv tio på flyget imorgon bitti. Sen ska vi äta kebab så hon får sig lite god kebab innan hon åker tillbaka till stora staden.
Har tagit semester på söndag så jag hinner umgås lite med Jeanette eftersom jag alltid lyckas jobba dom helgerna hon kommer upp.

Har även mina tankar hon min fina vän Linda, med familj, just nu då dom har fått ett tufft besked. Ni klarar det!<3

Måste även gratulera Alex och Sanna som fick sin efterlängtade son nu ikväll.

Nej ska ta och vara lite social med Bettina, Petra och Dennis innan jag blir för trött och måste gå hem.


Posten

Jag och hjärtat sitter och väntar på posten. Förhoppningsvis så har han fått ett beslut från förvaltningsrätten idag.
Och förhoppningsvis så är det ett bra beslut. Vi sitter som på nålar och hoppas på det bästa. Vore ju bra om han fick tillbaka sitt körkort nångång han har ju ändå varit utan i över två år nu.
Men med våran tur så är väl förvaltningsrätten på transportstyrelsens sida och vi får vänta till i oktober iaf. Men jag hoppas ändå på det bästa. Iaf att det ska bli en kortare spärrtid. bara det skulle göra mycket.
Skulle ju vara bra om han fick tillbaka det innan september iaf.

Sen ska vi åka in till stan och kolla om jag kan få byta upp mig lite gällande telefon. Jag vill ha en Iphone 4s nu. Så jag har blixt. Trivs super bra med min trea oxå men jag har ingen blixt där. Och det suger när man vill ta kort när det är mörkt. Vi hoppas på det bästa även där.

Nej göra sig iordning och fortsätta vänta en stund till.

Huvudvärk!

I kanske lite mer än en vecka så har jag haft ont i huvudet när jag kommer hem från jobbet. Inte direkt från morgonen utan det börjar efter lunch nångång. Sen blir huvudvärken bara värre och värre tills mot kvällen. Det känns som min "inte-haft-glasögonen-på-ett-tag" huvudvärk. Fast mer ner mot nacken. Jätte konstigt är det. Och jävligt obekvämt! Känner mig så jävla otrevlig mot kicken så han ska ha en guldstjärna för att han står ut med sin tjuriga flickvän på kvällarna nu mer. Förhoppningsvis så går det över. Men funderar starkt på att uppsöka läkaren. Kanske är nått allvarlig. Vad vet jag. Jag är ju inte doktor. Bara en simpel undersköterska. Nej funderar starkt på att lägga mig och sova. Då försvinner huvudvärken och jag vaknar utan den imorgon bitti. Tyvärr känns det inte lagligt att gå och lägga sig klockan åtta. Så jag ska försöka hålla mig vaken till nio iaf.

Nu får ni ha det så bra!


Söndag.

Igår var jag hos Bettina och mös med trevliga människor. Jag höll mig vaken väldigt länge. Enda till halv två.:)
Idag så ska jag in till Brunflo och träffa S.I.M familjen. En snabbis är bättre än inget.:)

Ikväll är det bingo och jag har siktat in mig på åtminståne ena av 10000kr. Men skulle inte tacka nej till båda två. Eller jag skulle inte tacka nej till att vinna överhuvudtaget.:) Men vem skulle göra det?

Tror jag ska åka på bastuvägen. Gör jag det så tror jag att jag får väcka Petra. Alltid lika kul.:)

Min husfru står och lagar matlådor till mig. Han är så söt, tar på sig mitt förkläde och sätter igång.:) Tur det kommer till användning eftersom jag använder det ytterst sällan.:P

Kort uppdate men bättre än inget.:)

Tredagars

I helgen är jag tre dagars ledig. Hoppas på en inte allt för tråkig helg som det blev sist. Men har inget planerat så risken är väl ganska stor.
Sitter och tittar på VH1 tror det var tusen år sen jag tittade på den. Men då var det bara gammal musik på den kanalen. Nu är det inte det längre. Men dom måste väl spela all musik bu när MTV knappt har nån musik längre. Dom har ju bara massa tråkiga serier som man inte orkar titta på.
Tänkte åka och hälsa på Monika i torvalla. Men hon behagar inte svara. Var ju typ tusen år sen vi träffades.

Skulle kanske ha fått besök i helgen oxå. Men det vart inte så. Såg fram emot det även fast det inte var något bestämt. Men bättre lycka nästa gång.

Näe orka ligga här som en slashas ska hitt på nått.


Ledig dag,

Betyder inte att man är ledig för det. Klockan sju ringde klockan och det var bara att kliva upp och hoppa in i duschen. Fick sällskap att hjärtat oxå. Inte allt för ofta det händer nu mer då jag oftast brukar duscha innan jobbet annars, och då skulle jag bli förvånad om jag fick sällskap av honom.
Jag skulle iaf skjusta in Kicken till stan för han skulle till tandläkaren, halv nio skulle han vara där. Jag och Arnold satt i bilen och väntade, tänkte först ta en promenad medans Kicken var inne hon tandis men när vi parkerade så var det snöstorm så vi hoppade över det och satt och nördade lite spel istället.
Sen åkte vi vidare på byggmax och Jula för att inhandla lite mer byggmaterial till renoveringen. Nu ska vi bygga ett trappräcke. Det här kommer bli hur bra som helst när det är klart. Väggen i trappen upp har fått sig lite vitfärg och det vart stoooor skillnad.
Sitter och filar på vad jag ska ha för färger i mitt hobbyrum oxå. Funderar starkt på att ha babyrosa på tre väggar och starkare rosa på en vägg och måla nått svart mönster på den väggen med. Kommer ju inte få ha rosa någon annanstans, men där får jag göra som jag vill.:)
Ska bara hitta nått snygg mönster att rita eller om jag ska köpa såna där klistermärken som finns på typ IKEA.
Rätt enkelt det med.

Har precis avnjutit en god lunch som bestod av hemmagjord potatismos och stektkorv, gött!
Det är tur jag har Kicken som älskar att laga mat, eftersom jag hatar det. Eller inte hatar men jag ska vara på rätt humör för matlagning och det händer inte allt för ofta. Men ibland händer det. Funderar på om jag ska baka mig en liten kaka.
Ikväll ska jag spela bingo. Om jag får nån som vill spela med mig vill säga.

Tack och hej!

Onsdag

Vaknade med huvudvärk imorse.
Så det vart en hemma dag idag. Dock så måste jag åka en sväng iaf och köpa alvedon.
Sämsta familjen är vi som inte ens har det hemma.
Kicken får damp på allt hundhår så ska köra honom till stan så han får köpa en dammsugare oxå. Tror jag stannar i bilen. Sen så hem och sega igen. Har haft ont i huvudet av och till nu i flera dagar, jag hoppas det går över.

Har en otrolig saknad av mina fina vänner som inte bor här längre.
Simone och Mattias och Jeanette. Åhh vad jag kan sakna dessa människor ibland. Ibland kan jag inte sova för att mitt hjärta gör för ont av saknad. Kan inte alla bara flytta hem igen så allt kanske kan bli lite mer som förut.
Saknar den gamla goda tiden nå fruktansvärt!
Springet på byn, i trapphuset, mellan lägenheterna, surret på ballen, korsordslösning, kurragömma i stugan, vindrickning och surr till morgon sidan. You name it! Har så många fina minnen med dessa fina människor! KOM HEM!

Vart lite gnäll idag oxå. Men live whit it.:)

Klagomur!

Nu ska jag gnälla så ni som inte vill läsa kan sluta nu!.

Blir så irriterad på alla som förlovar sig.
Vet folk vad det betyder att vara förlovad?
Jag tror inte det, nu för tiden känns det som att folk förlovar sig för att visa sin kärlek till varandra.
Men jag är då inte mindre kär i Kicken för att jag inte har en ring på fingret.
När man förlovar sig så betyder det att man ska gifta sig, helst inom ett år.
För mig är det nått viktigt. Ska jag förlova mig så kommer jag gifta mig inom en snar framtid.
Och det kommer inte hända än på ett tag då jag och Kicken inte kan komma överäns om vad vi ska heta i efternamn. För jag tänker då inte ha nått jävla son namn eller dubbel namn. Rätt och riktigt ska det vara. Jag kan böja mig på en sak och det är att man kan ta kvinnans efternamn. För det har inte sån stor betydelse, bara att man ska heta samma och en sak.
Visst är det gulligt att förlova sig det säger jag ingenting om, men det jag stör mig på är att folk är tillsammans inte ens ett år, förlovar sig, sen kanske det tar slut. Ja det är inte mer än att man tar av sig ringen, sen blir man tillsammans med nästa är tillsammans ett tag, och förlovar sig.
Att förlova sig idag det känns inte som att det betyder lika mycket som det gjorde förut för många. För mig betyder en förlovning ett löfte till giftemål. Ingenting annat.

Ja nu har jag gnällt fördigt för den här gången.

Är tredagarsledig i helgen och det ska bli skönt. Tony ska tydligen ha fest på bygdegården på lördag så det lär väl vara där man hamnat misstänker jag. Ska även ut och åka skoter och pimla om vädert tillåter. Och spela tv-spel med Lizete.:)
Imorrn ska vi ut och äta hela familjen med tillbehör. eastern blir det, Vi ska fira att pappa har varit nykter i ett helt år. Han är så duktig min pappa! Min pappa är bäst! Han blev en pappa för ett år sen och jag är så himla glad för det.
Nu ska jag försöka hitta på någon mat. sen blir det soffan som gäller för mig.

Hejdå!

RSS 2.0