Hallstahammar

Är nu i Hallstahammar. Inge roligt att se våran morfar så här sjuk. Men man får ju se det positiva i det hela. Han är ju lite piggare idag än vad han var igår när vi kom. Dom hade fått dragit ner lite på värkmedicinen igår, så han har mindre ont. Men han är inte alls den morfarn man är van vid. Han har fått en höj och sänkbar säng som är nere i vardagsrummet och idag fick han för sig att han skulle gå upp. Så jag och mina systrar fick hjälpa honom upp med lyftbältet som dom oxå har fått. Känns lite konstigt med alla grejor som man är van vid att bara brukarna har, finns här hemma hos mormor och morfar. Men det är bara att vänja sig. Ångrar inte att jag åkte ner. Måste passa på att umgås med kära morfar medans man kan. Näe som helst kan det vara försent. Dom ska följa med mamma och pappa upp sen när dom ska ner och stanna över jul. Tror jag ska ta ut dom sista anhörigdagarna då, så man får så mycket tid med dom som möjligt. Man vet ju inte när man åker ner nästa gång.
Näe nu är det slut skrivet för den här gång. Ska ta och sova nu.


Däns!

Ikväll är det dans här på bygdegården. Kenntucky kommer att spela. Så det är country fest. Jag är taggad till tusen, förutom att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Men det ordnar sig nog.:) Innan vi ska vara där halv åtta så blir det lite förfest här hos mig. Folket kommer att börja dundra in här strax före klockan 18. Så jag ska väl ta och börja göra mig i ordning. Lipa en skvätt för att jag inte har några kläder, fast jag har hur mycket som helst, men inte just det plagget. Ja alla tjejer känner nog igen sig i den meningen tror jag. Andra cidern är jag inne på oxå. Hur ska detta sluta. Imorrn eller på måndag så åker jag mina systrar och magnus ner över till mormor och morfar för att hälsa på. Vi vet ju inte hur länge vi får ha kvar våran kära morfar nu. Jag har inte så mycket att förtälja men ett litet inlägg blev det iaf. Vet att Simone annars kommer att skicka nån kommentar om att jag har varit ledig nog från bloggadet annars. Nej här blir det inga barn gjorda. Ska göra mig i ordning! Ha det gött!

bla bla bla

Har egentligen inget vettigt att skriva. Är ledig idag. Och som vanligt när jag är ledig så är jag rastlös. Måste nästan ha damp eller nått. Kicken frågade mig här om dagen om jag hade det. Han tycker aldrig jag är still. Kanske det som har varit fel på mig hela min livstid. Kan ju förklara min lilla dyselexi och konsentrationssvårigheter. Men jag har lärt mig att stava, det mesta iaf. Har olika ramsor för att komma ihåg en del te.x Aldrig stavas aldrig med två L och alltid stavas alltid med två L. Såna knepp lär man sig när man har problem. Jag har fortfarande svårt att sitta still en längre stund utan att ha nånting att göra och jag hör ingenting när det blir för surrigt. Fast det kan ju ha med mina öron att göra iofs. Så om ni pratar med mig i ett rum fullt med ljud, bli inte arg på mig för att jag inte hör. Jag bara är sån. Vart ett ganska gnälligt inlägg och långt för att inte ha nånting att skriva. Men det bara kom över mig. Ska se om jag kanske kan få träffa Petra som jag inte har träffat på huuur länge som helst. Flera år. Man har ju missat en del. Två barnsmamma är hon ju oxå. Ja tiden går fort. Ja vi får se vad dagen har att erbjuda.

.

Pappas nya tröja.:)


Form

Elin övertalade mig igår när jag var hos henne och färgade mitt hår att vi skulle ut och springa idag. Och tillslut så vart jag riktigt motiverad. Men då får hon feber, vad är det för stil då? Ja ja eftersom jag hade sån inspiration så tog jag Arnold på en rask promenad till bastuvägen. Jag tog den långa vägen faktiskt. Ingen lathet här nu inte. Sen när jag gick därifrån så var det oxå en rask promenad, men då avslutade jag med löpning. Iaf tills Arnold höll på att kuta framför mig så att jag höll på att stupa. Men då var vi nästan hemma då det gjorde inte så mycket. Hann pusta ut ganska mycket innan jag kom innanför dörren, så inte kicken skulle märka vilken dålig kondis jag har.;)
Känns iaf skönt. Så imorrn blir det oxå en rask promenad med eller utan Elin.


.

"varför inte säga åt svärmor att flytta bara istället för att tänka allt. tror inte hon fattar tankarna"

Till dig anonym som inte vågar yttra dig om vem du är. Jag och min pojkvän har sagt till henne fler än en gång. Men inte ens det verkar gå in. Tro inte att jag bara sitter och gnäller utan att ha försökt nånting först. Nej du sån är inte jag.


Onsdag!

Ja dagen idag har inte så mycket att erbjuda, ska in till stan en sväng och leverera lite grejor och sen Brunflo och färga mitt hår så det ser bra ut igen. Elin bjuder även på middag och det tackar man ju inte nej till. Kicken kanske blir lite lessen på ögat när han för andra dagen I rad får äta själv.

Igår kom jag bara hem och bytte om och åkte igen. För igår var det en kväll på stan för östersundskommuns anställda. Med bl.a. 20% rabatt på syssla. Alltid lika kul. Men jag gick därifrån med ingenting. Lika bra det när jag fortfarande inte har någonstans att hålla till med alla mina grejor än.
Jag ber till gudarna att svärmor flyttar någongång! Är less på kärringen nu!

Näe ska väl ta och kliva upp ur sängen kanske. Ganska skönt är det att kunna bara vara och ligga kvar och mysa med Arnold en stund, han är ju som gosigast på morgonen. Näe nu ringde Petra och ville att jag skulle hämta henne, taxiblikten kallar! Hörs hej!


Ikea

Idag ska jag och Simone ha lite egen tid, lite Sandra och Simone mys! Eftersom som det inte är så ofta så ska vi ha en heldag på Ikea, med frukost och hela köttet.:) Me like.
Jag ska köpa några hyllor till sovrummet och man lär ju gå därifrån med minst ett packet ljus, som vanligt.:)
Ska kolla om jag hittar nått billigt skrivbord som jag får in i bilen. Hursomhaver så kommer vi ha en bra dag!

Igår hade vi lite av en spelkväll. Drack lite vin och öl. Mysigt! Älskar verkligen dessa krumelurer!

Näe nu ska jag ta och göra mig i ordning för IKEA!:)


Ledig dag!

Igår kom Bettina på besök. Inte så ofta vi hinner ses nu, vilket är tråkigt.
Men vi satt och surrade och åt nyponsoppa med glass och mandelbiskvier. Mums! Spelade lite spel och drack kaffe så klart.:)
Vi hann surra ikapp.:)

Idag är jag som rubriken lyder ledig. Och det är skönt eftersom jag känner av min rygg. Ska in till stan och ballansera mina däck. Kolla hårfärgen och eventuellt hälsa på Monika.
Kvällen lär ju bestå av bingo kanske. Inte helt omöjligt.:)

Näe nu ska jag ta och kliva upp ur sängen och göra mig i ordning för mina äventyr.


Middag.

Hade en trevlig kväll hos syster igår. Med nära och kära. Men när dom drog till stan så gick jag och kicken till Ellinor och Matti. Alltid lika trevligt att träffa dom oxå. Sen var det en trevlig själ som skjutsade hem oss.

Idag är jag sugen på thi take away och det ska jag ha oxå. Innan jag börjar jobba. Punkt slut.


Bullar i ugnen.

Ikväll har jag ljusparty här hemma hos mig. Och till den äran så håller jag på att baka bullar.:) Inte varje dag man gör det. Hoppas bara dom blir goda.

Ryggen gör lite mindre ont idag, så det är hopp om livet. Ringde runt som en dåre till olika napropater och sjukgymnaster igår, men antingen så svarade dom inte eller så hade dom inte tid för en kvinna i nöd. Men som sagt det är bättre idag och jag har ingen aning om vad det var för fel.

Nu ska jag ta och stoppa in bullarna i ugnen.


Det är rykken vettu.

Har så förbannat ont i ryggen. Är hemma från jobbet idag då jag vet att jag inte skulle göra ett bra jobb när den är så här. Har vaknat varje gång jag har väönt på mig inatt, då det bara har huggit till i ryggen precis som att nån ligger och sticket nånting i mig, eller innifrån och ut. Så fort jag ska vända på mig i vaket tillstånd nu då så hugger det till i ryggen. Var inte ens skönt att vara ute och gå med Arnold, för så fort han har rykt till som han gör ganska ofta nu pga alla löptikar så hugger det till i ryggen. Det här blev ett väldigt gnälligt inlägg men det måste få vara det ibland. Nån som vet en bra kotknackre för en inte allt för dyr peng?

Inget är som väntans tider!

Hatar att behöva vänta! Usch Apoteket i Brunflo må ju vara ett av dom segaste apoteken i Sverige, inte ens ett skämt är det.

Bara halva jobb dagen kvar. Ikväll blir det nog bingo tror jag.

Är trött och less. Snö kom NU!

Sista helgen i november åker jag, Anita och Petra ner till mormor och morfar!

Hejdå!


RSS 2.0