Kväll

Varje kväll känner jag mig trött nere och allmänt less! Snälla gode Gud, ge mg kraften tillbaka. Jag orkar inte känna mig så här. Det är inte jag. Jag vill vara jag. Ge mig våren och solen så blir man piggare av bara det.

Fick en lite kick idag då jag äntligen fick lite mer färg i håret! Åhh vad jag älskar känslan jag har när jag går därifrån. Elin you made my day!

Nej lite Sofias änglar och lip innan sängen kallar om ca en halvtimme timme.


long time.

Jag kanske borde ta bort min blogg då jag är sämst på att uppdatera just nu. Har så mycket annat för mig. Och jag har saker jag skulle vilja skriva om men det får vänta ett tag till. Livet går på som vanligt. Jobbar äter skiter och sover. Försöker hinna med att umgås lite med mina kära vänner och familj. Men det är inte alltid så lätt att hinna med då man är trött 24/7. Förhoppningsvis så går det över snart. Lånade skidor av Bettina för typ 2-3 veckor sen, men har inte lyckats tagit mig ut på dom än. Men det blir väl det med. Man ska inte stressa. Jag saknar snigeln och muttvard. Jag måste ta mig i kragen och åka och hälsa på dom. Eller så får dom ta sig i kragen och hälsa på mig. Ähh. Kanske lättare för mig att hälsa på dom då dom har lille Ian nu.:) Som jag inte heller har hunnit träffa och han är redan fem veckor. Usch va kass jag känner mig nu. Näe nu ska jag lägga mig i soffan en stund. Sen ska jag nog åka till brunflo en sväng och hämta lite bingolotter.:)

Tråk!

Har nog haft den tråkigaste helgen på länge. Trodde inte den skulle bli så tråkig. Hade planerat att spela en massa spel med vänner. Men inga vänner ville. Så kan det vara ibland. Ikväll ska jag iaf spela bingo så jag har nånting att göra. Förhoppningsvis vinner man lite pengar oxå. Skulle sitta fint då det inte klirrar allt för mycket i plånboken just nu. Men man lär ju inte vinna 10000 som är högsta beloppet ikväll, om jag vinner så vinner jag nor bara 200 eller nått. men det är inte fy skam det heller. Vinner ju tillbaka det man spelat för iaf. Jag har haft lust att vara ute och köra/åka skoter i helgen oxå, men det var ju inte så lämpligt i 30 minus som det typ har varit hela helgen. blir ju typ 3ggr så kallt om inte mer när man kör. Jag saknar Jeanette. Jag saknar Simone, Jag saknar Mattias och jag vill träffa lilla Ian. Kan inte bara alla ni flytta hem igen. Jag har hål i mitt hjärta som fylls när jag är med er. Ja nått mer har jag väl inte att tillägga. Hej!

Labb

Idag har jag varit på labb halva dagen. Jag har längtat efter den här dagen sen jag fick veta om det. Eftersom jag skulle få sticka folk hela (halva) dagen, Jag vet att jag är sjuk i huvudet. Men tror ni inte på fan att jag försov mig imorse eller? Jag som inte har försovit mig på jag vet inte hur länge. Kan säkert säga två år iaf. Försov mig idag när jag inte ens skulle vara på mitt vanliga jobb. Fy fan vad pinsamt! Vaknade fem över åtta, skulle ha varit där klockan åtta. Slet på mig kläderna bredde två mackor slängde dom i väskan fyllde vatten flaskan slängde den i väskan oxå, mosade mackorna lite. snabborstade tänderna och flidde till håret. Innan jag satte mig i en kall bil och frös som fan till lite utanför brunflo då värmen började komma. Det sjuka är att jag ställde klockan på sex för att jag skulle hinna duscha, äta frukost, ta bort nagellacket, och en massa annat i lugn och ro. Tji fick du Sandra! Igår kväll hade jag en trevlig kväll med Bettina, Ellinor, Matti, Petra och Kicken. Åkte hem relativt tidigt för att jag skulle upp tidigt. Men mycket trevligt var det.:) Efter att min labbdag var slut så åkte jag och sa hej till Monika en sväng, som vart typ två-tre timmar. Nu ska jag lägga mig på soffan eftersom dagen inte riktigt har varit hundra. Fattar inte hur en liten försovning kan förstöra en hel dag. Ni får ha det så bra.

RSS 2.0