Torsdag

har nyss kommit hem från ett hårt arbetspass.
Kändes typ som att alla blev arg och bara ville jävlas med mig idag eller alla va väl att ta i men många iaf.
Förutom en tant som bara ville kramas och va på riktigt gohumör. sånt gillar jag.
idag så har jag iaf haft nytta av att vara söt. Gick ut för att jag skulle gå till tvättstugan, så står en av gubbarna där ute som har hållit på med mitt badrum så frågar han om jag är nöjd, jag svarar att ja jag är bara glad att det är färdigt.
Men så frågar jag honom om dom inte ska sätta upp duschdrapperistången igen. men det skulle jag tydligen göra själv visst tänkte jag inga problem. men så säger han men det kan vi hjälpa dig med vi har ändå inget för oss just nu. Ja snabb som attan ja men då går vi då. så då fick jag hjälp med det. så nu slipper jag skvätta vatten i hela badrummet när jag duschar. Sen så kom dom och skulle besikta mitt badrum och tydligen så har dom fuskat redan när dom va här och bytte raiatorventiler på elementen, för dom skulle dom tydligen ha målat dom. sen så hade dom fuskat under min diskbänk oxå. så det ska dom fixa imorrn oxå. och ytterligare än gång så hade jag användnign för min söthet. jag smörade mig till att dom skulle komma vid tio så jag slapp kliva upp så tidigt.:)
Jag har faktiskt kännt mig rätt söt idag och tydligen så va jag det.:)
Imorrn så vette fan vad man ska hitta på då. men det brukar ju alltid bli nånting.


Onsdag

Idag har jag fått rätt mycket gjort:

  1. Sålt en frys till Jocke och Camilla
  2. Bokat tvättstuga till imorrn
  3. Betalat räkningar.
  4. Diskat
  5. Städat åt Rufus
  6. Varit ute med Doris
  7. Fixat på toan så den är klar.
  8. Börjat plocka i lägenheten
  9. Tagit ut skohyllan i hallen.
  10. Lagat mat

Tycker själv att jag har varit duktig.
Orkar inte göra så mycket mer än att göra klar sen så ska jag sätta mig framför tv:n och inte göra nånting tror jag.


En händelserik dag!

Måste först börja med att gratta Bettina och Stefan till sin efterlängtade dotter som kom ut till världen 11 minuter över 7 i morse. 3740 g tung och 51cm lång va hon.
Sen får jag fortsätta med att gratta Daniel på hans 18årsdag.
Och sen så måste jag bara få välkomna den första snön.

Blev väckt i morse av att Anita ringde mig och frågade om jag kunde jobba. Ja man har ju fan inte råd att tacka nej till det så fattig som jag är den här månaden. vart en kort dag på 4,5timme men det blir ju lite pengar iaf. Slutade klockan 14 men hade ingen skjuts så jag fick vänta med att åka hem till klockan 16 då Anita skulle åka hit och gratta Daniel. Men jag kom ju hem iaf.
Verkar inte bli nån bingo ikväll. Det är ingen som vill gå med mig. Men det kan ju vara bra att hålla sig undan ett tag så att inte gamlingarna blir sura för att jag vinner hela tiden.
Ska ta och plocka upp lite här hemma. För nu har dom varit här och tagit bort den värsta skiten efter sig.
Ska ta och städa åt Rufus oxå och gå hem och hämta hans flaska för han kan fan inte ha vatten i en kopp för det spiller han ut hela tiden, fettot.
Försöker hitta på nått att äta oxå men vet inte vad det blir. ska nog passa på att gå hem med mamma så kan jag kanske äta där.:) Man måste ju passa på.
Ikväll så är det u Desperate Housewifes oxå och när det endå inte blir någon bingo så kan jag ju titta på det.
Ja nu har jag nog skrivit av mig för en stund iaf!

Söndag

Ja kvällen igår va jätte trevlig.
Jag pratade på som bara den, men det får jag nog tacka ölen för.
Strömavbrott hann jag oxå med men det va ju inte mitt fel.
Fcik skjuts hem av någon vänlig själ, tack för det.
Idag är man lite trött och så har jag ont i magen men det är som vanligt det dagen efter jag har druckit.
Får se om jag och Camilla gör någon tur till Brunflo ikväll när vi inte har någon dans ikväll.
Sitter och tittar på stjärnor på is just nu jag beundrar dom verkligen hur dom kan bli så duktiga på bara en vecka.
Hade det varit jag had ejag behövt minst en månad att bara lära mig att stå på ett par skridskor.
Jaja kanske ska va glad att dte inte är jag oxå.
Skulle verkligen behöva städa här och fixa till men jag orkar verkligen inte just nu. Tröttheten får ta överhanden idag.

Lördag

Idag så har jag jobbat 7-11. en helt lagom tur.
Synd bara att jag fick cykelturen. Jag hade inte klagat om det va för typ en vecka sen men nu så ´tycker jag att jag har speciella skäl. Alla som har följt min blogg vet ju vad jag menar. Men det va bara att bita ihop det och cykla tur att man har lite benmuskler och kan stå och cykla.
Mamma kom ohc hämtade mig från jobbet, vi åkte till bygdegården och plockade ihop det vi missade igår sen åkte vi hem till mamma och pappa och drack kaffe.
Då kom pappa på att han skulle åka in till stan och köpa ett par nya jeans som han ska ha ikväll när han ska på 50-årskalas. Jag hakade på och Petra och Mamma med. köpte jeans till pappa sen åkte vi upp på lillänge. Pappa gick in på bolaget medans vi tjejer gick in på rusta. Jag köpte mig en ny sop, lite toapapper och lite brännskivor.
Sen in på coop och köpte lite mer nödvändigheter. Nu sitter jag här ska slänga mig i duschen sen ska jag väl få i mig lite mat. och kanske börja städa lite om jag får lust.
Ikväll ska jag åka till sannebygdegård och gå på maskerad/40årskalas. Marielle och en kompis till henne har fyllt 20 båda två så det blir ju 40 tillsammans. Hoppas på en trevlig kväll med trevligt folk som jag aldrig har träffat.
Jag tycker ändå att det är strongt av mig att åka  dit där jag bara känner en person. Jag brukar banga för sånt men jag kanske håller på att växa upp. Det skulle ju vara på tiden.:)
Camilla är den som har fått äran att skjuta. hon skulle ändå skjutsa Jocke till gälebygdegård så det är ju nästan på vägen.
Ja det va nog allt jag hade på hjärtat den här gången.

Fredag

Sitter just nu och tar igen mig lite efter dagens bravader.
Jag och Simone och några till har fixat och donat hela dagen. Känner sig helt slut.
Men ikväll då jävlar då ska vi skrämma ungarna på byn.
Ja det ska bli kul. hoppas bara att det kommer mycket ungar. det är ju tydligen spökvandring i brunflo oxå. sen är det disco i båda fåker och ångsta och så är det fotbollsavslutning för ett lag med grabbar. så det bådar inte så gott. men hoppas kan man ju alltid.
Nu har Jennie kommit hit oxå. hon håller på att värmer min goda mat i micron, Rufus han håller på att springa i soffan, men han springer inte så mycket. han är för lat.

Torsdag

Ja har nästan nyss kommit hem från jobbet.
Slutade egentligen klockan 14 men jag hade ingen skjuts hem. Ringde Chatrine men hon va så klart inte hemma bara för att jag tänka komma och hälsa på henne bara så där. Men det va tur att jag inte hade nån skjuts hem för jag fick jobba till 16 istället. Mer pengar som man behöver alltid.:D
Ja så nu sitter jag här funderar på vad jag ska äta idag. Kanske blir en pizza. Orkar fan inte laga nå vettigare.
Sen klockan 19 ska jag vara i grytan hos Kattis svägerska på tuperwareparty. Vet inte om jag ska köpa nått men det märks när man kommer därifrån. vet inte att jag behöver nånting hellre. isf skulle det vara matlådor dom får man fan aldrig för mycket av. Kanske nån bunke oxå.
Igår åkte jag in till stan enbart för att gå på bolaget. hade ingen aning om vad jag skulle göra med resten av tiden.
Men då sitter Bettina på bussen som en räddande ängel och är söt. Hon skulle in och fika med några jobbarkompisar så då fick jag följa med vilket jag tyckte va väldigt snällt. Sen åkte jag till Brunflo och hälsade på Monika. Vi gick upp på apoteket och köpte voltaren som jag ska äta för min tandvärk. Det funkar inte så jätte bra än så länge. men jag hoppas det blir bättre. för jag har verkligen inte råd att gå till tandläkaren. Bara att gå innan för dörren kostar väl typ 1000kr.
Näe det vill jag inte ens tänka på. vad jag nu ska göra är att göra mig lite mat och kanske städa lite, iaf börja innan jag ska gå till Kattis.

Bjuder på den här idag

.

Ja jag vann 3000kr idag på bingon. Sitter ju inte helt fel så hät i slutet av månaden.
och speciellt inte när man är bjuden på 2 halloweenpartaj på 2 veckor, och man ska dricka lite.
Jag trodde aldrig jag skulle vinna med tanke på min underbara otur resten av dagen.
Min glasdörr gick sönder i miljonersbiljarder små bitar, tandvärk och en jävla böld på skinkan som jag inte vet vad det är.
Tänk om man har fått cancer eller nått på äldre dar. förhoppningsvis så är det bara en varböld eller en storfet finne.
Ja den är iaf inte skön att sitta på. så om ni ser mig när jag sitter och jag sitter konstigt så är det pga den.
Ja det va väl allt jag hade på hjärtat den här gången.

Tisdag

Är bingo dag.
Har så inåt helvete ont i käften så det är inte klokt, kan inte ligga på den sida och jag kan inte gapa för stort och inte tugga för snabbt och inte på den sidan. Så störigt. hartagit två alvedon och då måste det vara ont eftersom jag inte brukar vilja ta tabletter i första taget. Jävla visdomständer alltså. Vill inte ha dom jag blir inge smartare ändå. så det hjälps inte.
Nu har dom varit hit och slagit upp listerna. Och tydligen så ska jag ha en torkbinda upp i taket ovanför duschen oxå. så den har dom oxå satt upp.
Rufus har varit ute på sin morgon jogg idag i soffan. Han måste verkligen gå ner i vikt. Han är riktigt fet.
Men han är toksöt för det. Undrar om man ska gå till Kattis och dricka kaffe, Anna har ju inte vaknat än som det verkar.
Ja Kattis blir det här näst. och hämta pudeln.

Måndag

Ja nu har dom bara listerna och städnignen av lägenheten kvar här.
Ska bli så underbart när dom äntligen är klar helt och hållet.
Va och hämtade min nya sambo Rufus idag. Han är en råtta och är född den 1 april 2008.
Han är jätte fin och ser ut som Evert fast han är brun där Evert va grå.
Helt gratis va han oxå det är inte illa.
Han bor nu bredvid min säng i sin bur. Han är jätte tjock och sover mest hela tiden.
Men det gör  inget för han är så söt.
Han bajsade även på Fredrik idag när han och Anna va här.
Det va rätt kul faktiskt men det gör inte heller nånting för han är så söt.
Hoppas att dom städar lägenheten den här veckan så min andra sambo kan flytta hem igen.
Jag saknar att ha min Ester hemma så jag kan skämma bort henne på mitt egna lilla vis.
Mamma skämmer bort henne alldeles för mycket så nu har hon börjat tigga. det tycker jag inte om.
Imorrn ska jag umgås med Anna, vet inte vad vi ska hitta på men det ska bli skönt att vara hemma en hel dag.
Imorrn kväll blir det bingo igen. Får se om man har någon tur den här gången.

Lördag

Jag har nyss klivit upp, gick då direkt in i MIN dusch!
Härlig att inte behöva klä på sig massa kläder innan man kommer till en dusch och inte behövea klä på sig en massa kläder direkt efteråt. Känns härligt att springa runt här i bara handuk och göra vad man vill.
Ikväll ska jag iväg och jobba igen. Hoppas jag är lika pigg som jag va natten som va och att mina arbetskkamrater i natt uppskattar det lit mer än Marielle och Carro.:)
Nu ska jag ta och äta lite frukost.
Sen ska jag klä på mig och kanske gå en sväng hem till mor och far och få mig lite kaffe.

Fredag

Ja har nyss kommit hem från stora staden.
Skulle åka med tio bussen men så kom Kattis och frågade om jag skulle åka med henne. Ja tack gärna.
Vi åkte på rusta en sväng eftersom jag inte skulle vara på skolan förän vid elva och stämma av den sista uppgiften jag hade kvar. Köpte mig lite smått och gott där.
Sen så skjutade hon mig till skolan. Hon är bra snäll den där Kattis.:)
Ja men sen när jag va klar med avstämningen så fick jag vänta ett tag på att Chatrine och Saga kom in på stan så jag uträttade lite små saker jag behövde. typ ett par vantar. va ner och hälsade på Carro en sväng oxå.
Ja men när Saga och Chatrine väl kom in till stan så vandrade vi till babyproffsen för barnvagnshjulet for av.
Ja sen så okte vi till Kupan och fickade lite med mor min och Kattis.
Sen åkte vi tillbaka och köpte jeans till mig som egentligen va det enda jag skulle ha.
Men som vanligt så blir det inte som man trott. For upp på ixo house Saga började bli grinig eftersom hon inte hade sovigt något på hela dagen och så va hon nog hungrig oxå. Köpte en grej där gjorde jag bara. Sen får vi på skopunkten och jag blev två par skor rikare. Ska ta bilder på dom senare så ni får se. Ni kommer bli brydd över ett par iaf. Mindre över det andra. Ja sen så va vi lite onyttiga och käkade på McDonalds. Sen så åkte vi hem.
Nu ska jag sova nån timmer innan jag ska iväg och jobba natt.
Men det va en kort resume av dagen. Några frågor? Ställ dom då!:D

.

Nu är dom snart klar med mitt badrum!
Fy fan vad det va på tiden.
Idag så har jag duschat och gjort nummer två imitt eget badrum och på min egne toalett.
Fan va härligt det var. Fattas bara att dom ska sätta upp lister och hånga upp hyllan igen och stången till duschdraperiet.
Lovley! Som jag har längtat efter det här.
Imorrn ska jag in till skolan en sävng igen. men sen då jävlar annama är jag färdig!
Sen så ska jag jobba natt hela helgen.
Ikväll så va jag även på stickcafé och fortsatte på mina fina strumpor. Framsteg.
Ja nu ska jag titta klart på criminal minds sen så blir det sängen.

Torsdag

Ja sitter och väntar på Chatrine. hon skulle komma och hämta mig tio i åtta. ringer henne när klockan är åtta och frågar vart hon är.
-Ja hur mycket är klockan då? frågar hon
-ja åtta. svarar jag.
-Va du skämtar?
-Näe klockan är åtta.
-Va min klocka är bara tjugo över sju.
Så då fick hon bråttom.
Så nu sitter jag och lyssnar på byggjobbarna som har börjat inne i mitt badrum igen idag. så idga när jag kommer hem så har jag ett badrum. Drömma går ju och det kan ju bli sant.

Onsdag

Ja idag så har det gått lite framåt i mitt badrum iaf, har fått väggar!
Dom har varit här hela dagen, gick jag hem till bastuvägen vid halv ett och kom hem nyss, och dom har inte varit in här på den tiden jag va hemma men nu när jag kom hem så hade det tillkommit väggar. Hoppas dom blir klar den här veckan för nu är dom inne på 9:de veckan. och det skulle ta 7 veckor utan fuktskada och det har jag inte haft. och det skulle ta 9 veckor om man hade fuktskada så dom är försenade ändå men jar har haft lite överseende ändå. Kommer blir riktigt arg om dom inte fixar det den här veckan.
Som sagt jag va hem till bastuvägen en sväng. ringde mormor och intrevjuade henne om hur sjukvården var förut.
Så nu har jag renskrivit det på datron och ska in på skolan imorrn och fixa det här sen så jävlar anamma så är jag helt färdig! ska stämma av filmen oxå imorrn oavsett om det finns avstämningstider eller inte dom får ta mig ändå.
Känns så jävla skönt att äntligen vara klar.
Har fått jobb hela helgen oxå + en timmer imorrn kväll då jag ska lägga en gubbe här i byn. lär ju inte ta en timme men frugan är ju rätt pratglad så man kan ju vara där i en timme och prata med henne dom minutrarna som blir över.
Undrar vad man ska hitta på ikväll då förutom att titta på Grey´s Anatom kl 21.00. Anna och Fredrik kanske vill hitta på nå.
None

.

Ja tänkte bara berätta att jag vann idag på bingon.
2x300kr. JA tack. så nu kan jag spela nästa veckoa oxå.:)
Satt med ett nummer kvar på tre ställen i samma ruta. så först vann jag sen vann jag igen.:D
Tack så hemskt mycket för en trevlig kväll Anna och Camilla.
Imorrn blir det väl till att bara vara hemma och ringa till mormor och intervjuva henne så jag blir klar med skolan nångång.

Tisdag

Då är det bingo och det ska jag spela ikväll. Med Anna.
Det ska bli trevligt. Va länge sen jag spelade bingo nu gämför med hur jag höll på förra året då jag spelade nästan varje gång det va här i byn. Hoppas på att vinna men risken är nog väldigt liten. mest pga att jag heter Sandra Qvist.
Inatt så jobbade jag det va den tyngsta natten på länge inte för att boendena va stökiga utan för att jag ahde avrit varken sen 06.00 och inte fått vila något underdag.
Började min dag igår med att åak in till Brunflo Monika ville ha sällskap när hon skulle skriva upp för sitt busskort.
Grattis till att du klarade det vännen



Ja sen så åkte jag till Brunflo igen och hälsade på Anita och träffade Bettina en snabbis. Sedan åkte jag med Anita till fåker när hon skulle jobba och jag gick till Chatrine och Saga, Jag och Chatrine skulle plugga och det gjorde vi oxå så nu måste jag bara ringa mormor sen så är jag helt färdig med skolan.
och igår så fick jag även skriva att jag va uska på T3 pappren för första gången, det kändes skit bra.
Ja nu har jag nog inte så mycket mer att förtälja.


.

Ja. det blir ingen dans ikväll.
Camilla har ont i sina benhinnor.
Men jag har lyckats få den här dagen att gå oxå,
Jag bjöd Petra på mat och vi har tittat på film. nu sitter vi ocb tittar på grey´s anatomy.
Fattar inte hur man kan bli så beroende av att titta på visa serier.
Får se vad som händer sen. Jag hittar säkert på nått.

Söndag

Den här helgen har varit den absolut tråkigaste helgen jag har varit med om på länge.
Ingen har velat hitta på nått eller alla har gjrot nått på annat håll.
Kanske är bra att ha såna här helger ibland så man uppskattar det roliga man gör alla andra helger.
Ikväll är det dans men det är det enda jag vet att jag har att göra idag.
Känns som att det kommer bli ännu en tråkig dag idag.
eller ja jag ksa väl plocka ner och vioka ihop alla kläder från igår som hänger överallt i lägenheten på tork.
Men sen är det slut på saker. får se brukar ju va rätt så duktig på att hitt på nå.

.

Ja nu är jag äntliogen färdig med tvätten.
Vart endast tre maskiner. tyder det på att jag har dåligt med kläder eller?
Måste börja införskaffa mig nått nytt. kanske ska ha som mål att köpa minst ett klädesplagg i månaden.
eller så får jag göra som chatrine när hon inte orkar tvätta gå och köpa sig nått som man kan ha dagen efter.
Blir så störd på vårat torkrum som vi har här. Mina kläder blir aldrig helt torra när jag hänger dom där spelar ingen roll om jag gör som jag gjorde idag och tvättade det som behövde hängast först så det får torka längs alltså så hängde jag det klockan 13. men det va ändå inte helt torrt nu kl 17. Lite knepigt det där.
Ja nu ska jag väl ta och laga mig nån mat vänta på att mamma kommer så ska vi gå och hänga upp lappar om spökvandringen som är om några veckor. Alltid lika kul att skrämma barna.

Lördag

Och jag ska tvätta. fy fan jag avskyr verkligen att tvätta.
fast det är värre och diska. men det går fortare så jag tror att tvätta är värst iaf.
Först tvätta alltså sen ska jag gå hem till mor och far mellan maskinerna och hälsa på, Barbro och Bersa skulle komma upp så man måste ju passa på inte allt för ofta man träffar domnu för tiden.
Igår hände det inge roligare än att jag satt här hemma och hade skit tråkigt.
Men det va länge sen jag hade så tråkigt har ju alltid haft nånting att göra dom andra helgerna så det va väl på tiden att ha tråkigt. Jeanette lös iaf upp min kväll lite genom att hon är så himla söt.
Hoppas att Anita kommer med min påse som jag glömde hos henne så jag kan få borsta tänderna och sminka mig och fixa håret. och tvätta kläderna som ligger där i. Hon hade delad tur om jag inte missminner mig helt fel så hon kankse kommer hem mellan turerna.


Ensam

Ja nu sitter jag här helt ensam.
Chatrine har åkt och jobbat och thomas har åkt och skjutsat massa folk.
Verkar inte hända så mycket här i byn idag.
Ja jag har jätte tråkigt.
sitter och pratar med min prinsessa på msn hon förgyller min kväll iaf.:)

Fredag

Va in till skolan idag igen. resulterade i att Omvårdnaden blev helt klar även fast jag bara hade gjort 3 uppgifter av 7. gäller att veta hur man ska göra för att smöra in sig. synd att det är lite sent att lära sig det nu.
Nu är det endast 3 uppgifter kvar att göra av allt det jag hade kvar. känns bra. Jag har en vecka på mig att göra klart den och enligt mina beräkningar ska det funka skit bra.
På måndag ska jag tydligen på dejt med Chatrine och en vis person till jag ska tydligen vara tredje hjulet.
Det kan ju vara trevligt det oxå.
Nu kommer iaf alla vara glada för nu kan jag uppdatera min blogg lite oftare. Alla som tycker det är bra kommentera ett JA!:)
Vad blir det ikväll då?
Brandstationen som vanligt kanske?
None

Internet

Nu har jag äntligen fått mitt kära internet. så som jag har väntat.
Fast jag har ju inte väntat lika länge som med mitt badrum.
Som fortfarande inte är klart.
idag har jag tagit examen oxå.
Så nu är jag undersköterska Sandra Qvist.
Monika är här nu och ska klippa sig men vi väntar på mamma som ska klippa henne.
Grattis till Anna som fyller 22 idag oxå.
Jag är glad idag men det är ju kanske inte så konstigt.

Hemma

Ja sitter hemma hos mamma nu. HAr skrivit ut lite fakta om lite skaer som jag ska göra kalrt tills på torsdag.
Då tar man äntligen examen. inte för att det känns som om det har gått ett år men ändå.
Stressar som fan nu men det är ju bara ynka två dagar kvar tills det är över och gör jag klart allt nu så slipper jag gå tillbaka till skolan något mer när alla andra i min klass är färdiga.
Imorrn så ska vi på avslutningsmiddag på O´learys. det ska bli kul. få se alla utanför skolan vilket man inte har gjort med många i klassen. CHATRINE du ska med!
Dom är fortfarande inte färdiga med mitt badrum så jag börjar tro att dom verkligen har gjort fel hos mig.
För hos Fredrik och Annica så är dom typ färdiga va typ bara listerna kvar där om jag kommer ihåg rätt.
Blir så jävla less. att dte ska ta sån jävla tid. Hade fan blivit klar snabbare om jag ahde jgort det själv. Börjar tor att det är ett helt gäng med nybörjare som håller på med badrummen ÖSB skiter väl i vilket dom bor ju inte där så dom lider inte.
Näe nu ska jag gå upp till Kattis och dricka en snabb kopp kaffe innan jag går hem coh diskar plockar ihop lite och sen pluggar. ska kolla om det är nån som har jalla jalla eller den bästa av mödrar här i närheten oxå så jag kan titta på nån av dom ikväll så är det gjort oxå. ännu en ska mindre kvar i skolan.:)

Är faktiskt glad för en annan sak oxå.
Mattias och Simone ska bo kvar här med mig!!
Hoppas Patrik flyttar hit oxå då skulle mitt liv vara fulländat.
Eller ja nästan iaf.;)

Tack och hej för mig

Avstämnigar

Sitter på skolan nu och ska göra avstämningar.
Snart är man klar med skolan om prick en vecka.
Har gått huskut fort.
Stressar på som fan nu för att man ska bli klar med allt som man har haft liggandes.
Dom är inte klar med mitt badrum än heller.
Imorse kom dom in och skulle titta på mitt badrum och dom knackade inte eller nånting.
Tänk om man typ hade legat och haft sex eller nått det vet ju inte dom. Visst det är ju knappast troligt men ändå själv prinsipen.
Hörde nånting om att dom hade satt avloppsbrunnen på fel ställe och kanske va tvungen att göra om allting igen.
GAAAHHHHHHHHHHH! dom har fan snart hållt på i två månader. Är så less.
Hoppas inte dom pratade om mitt badrum! DOm som snart är klar jag ahr ju fått ett golv nu men nej vi gör om allt.
Jävla amatörer jag hade fan gjort klart det där fortare än dom.
Näe nu ahr ni fått en liten uppdatering av vad som har hänt sen sist.
Blir väl fler uppdaterinagar när jag har fått mitt internet som inte tycks vilja komma.

RSS 2.0