Orkeslös

Känner mig orkeslös och allmänt lej. Hoppas det går över snart för jag gillar inte att känna så här. Känns som man går runt i en bubbla. Typ i dvala hela dagarna. Folk må ju tycka jag är dödstråkig.

Idag har det förövrigt varit skit bajs kallt här. Som kallast vad jag har sett så var det -23. Fy i helvete vad kallt! Man har ju blivit bortskämd med typ Max -10 iår. Tänk att det var typ så här kallt i flera veckor förra vintern. Svårt att tänka sig nu. Men då överlevde vi så det lör vi nog göra nu oxå.:)

Jag vill träffa Lill-mytte och snusa bebis. Lill-mytte heter ju även Ian nu men han kommer nog alltid vara Lill-mytte.:) jag vill ju så klart träffa hans underbara föräldrar oxå men dom har jag ju träffat förut.:p missförstå mig rätt.:)

Ligger i sängen för jag vart trött, men så fort jag la mig så vart jag inte trött. Så nu ska jag fördriva tiden med att nörda med något av alla spel på telen.

Ha det bra!

Älskar min mössa som alla tycker är så ful.;)


Resa

Jag och kicken åkte ner till mormor i
Måndags redan. Lite tid för oss själva innan alla andra kom ner och upp. Lämnad Arnold hos Monika i söndags och Gud va vi har saknat honom. Har bara lämnar iväg honom två gånger tidigare när vi ska iväg. Jag vet att jag och kicken lider mer än vad Arnold gör, han blir så bortskämd så.

Begravningen var fin men jobbig så klart. Men ändå roligt att träffa alla släktingar som man så sällan träffar annars. Synd bara att det oftast är under såna här omständigheter man träffas. Men men.

Nu är vi hemma iaf. Jag kicken och Arnold. Och jag har lagt mig i soffan. Kommer somna snart. Men det tycker jag jag är värd när jag har kört nästan 60mil helt själv. Det är jobbigare än man tror att sitta och köra så långt.

Tänkte mest uppdatera er lite så ni inte tror att jag har lämnat er.
Nu fortsätter jag sega i soffan.


Efter regn kommer solsken.

Allt börjar kännas bättre nu efter morfars bortgång. Nästa vecka är det begravning.
Inget ont som inte har nått gott med sig. Allt börjar kännas så underbart! Sån hör lycka har jag inte känt på länge. Och det känns BRA!
Ikväll är det jobb som gäller lika så hela helgen. Men sen är jag ledig i en vecka. Kanske inte den roligaste anledningen till att vara ledig men den behövs ändå.
Nej nu ska jag fixa i ordning det sista innan jobb.

Ha det bra!


Sämst!

Känner att jag har varit sämst på att blogga. Men ibland blir det bara så. Har så mycket annat för mig som är roligare.:)
Har iaf jobbat idag. Det gick kanoners även fast vi fick skicka in en tant. Hade ju hela tio minuter kvar av arbetstiden när ambulansen åkte.
Imorrn är det jobb igen 7-17. Det går nog bra det med. Brukar ju som göra det.
Nästa vecka åker vi ner till mormor, den 19 är det begravning på morfar. Känns fortfarande overkligt. Känns som om dom bara har åkt hem. Men det lär man nog bli varse om när man kommer ner och inte morfar sitter där. Tråkigt nog. Det roliga i det hela är att man får träffa nästan hela släkten på mammas sida. Inget ont som inte har nått gott med sig. Stämmer oftast faktiskt.

Nej nu ska fröken försöka sova klockan ringer ju sex.


Andra januari

Det nya året har börjat. Dock så har jag legat dom första två dagarna på året, men då kan det vara bli bättre sen.
På nyårsafton åt vi (jag och kicken) tre rättersmiddag hos Petra med Anita, Johan och David. Mysigt. Men jag var på väg att gå hem redan innan tolv för att jag inte mådde bra. Höll dock ut till klockan halv två tror jag och sen hick jag hem och la mig. Han jag bor med kom inte hem förän kvart över sex. Så han hade nog en lyckad kväll. Vart inte många knop för någon i familjen den första dagen på året av olika anledningar. Idag har det inte heller blivit många knop. Var en sväng till Brunflo och köpte thi take away sen har det varit ryggläge för min del. (igen)
Imorrn tänkte jag försöka pallra mig iväg på jobbet. Känner mig ju lite piggare iaf och det är inte en långdag imorrn. Jobbar fram till två sen är det p-möte. Får se om vi kommer fram till något vettigt. Troligen inte. Men man får ju fika.:)
Nu ska jag fortsätta titta på cash cab och vänta på att det blir "lagligt" att gå och lägga sig.


RSS 2.0