Onsdag

Idag som många andra onsdagar så ska jag och Alma på öppna förskolan. Idag ska det ätas våfflor och memorera eller vad det heter på ägg, så här lagom till påsk. Efter öppna förskolan så är det dags för den månliga storhandlingen.

Kicken har fått jobb. Så just för tillfället så pusslar vi ihop våran vardag, vi vet inte hur länge han får fortsätta så då har det blivit så att båda jobbar. Men det har ändå varit så passande så den enda gången det krockade riktigt var igår men då ställde mormor och morfar så snällt upp. Nästa vecka krockar det på torsdag men då är det på förmiddagen så då tar jag ut en föräldrar dag. Tror inte Anita vill ha två ungar i fem timmar.

Till helgen kommer min bästa vän och Almas Gudmor upp. Så klart så jobbar jag den grisigaste helgen på hela schemat just då! Så blir nog inte till att träffas så mycket. Men hon kommer upp igen helgen efter när Alma ska döpas. Och då är jag ledig så då har jag bokat in en vinkväll med surr, skratt och flams. Så nu vet du det Jeanette.;)

Alma fortsätter att vakna tidigt. Det negativa med det är såna här dagar då man ska iväg och måste sitta och vänta in tiden så saker och ting öppnar. Men nu kom jag på att jag ska betala räkningar och bli fattig.
Hörs hej!


Lördag.

Det hinner inte riktigt gå en vecka mellan inläggen.;)

Idag ska vi åka och hälsa på Kickens mamma och mormor. Dom vill ju se lillteta hur mycket hon har växt sen sist. Vet ju att jag knappt kommer få hålla i mitt eget barn medans vi är där. Efter det får Vi se om vi åker vidare till Kickens bror. Tycker dom ska vara med varannan mer så jag frågade om vi skulle åka dit. Familjen ska man ta vara på. Sen då. Inte den blekaste vad resten av dagen erbjuder. Dagarna blir ju så långa när Alma vaknar kvar över sex halv sju. Men man missar ju inget då. Synd det inte är fler folk som är vakna den tiden bara.

Igår drack jag och Petra lite vin framför gladiatorerfinalen. Sen gick vi ut med hundarna och sen var det kväll. Eller jag fastnade på verkstan efter promenaden och helt plötsligt var klockan halv tolv så då gick jag hem. Tiden går fort när man surrar.

Har kollat om jag skulle få tillbaka på skatten i år oxå. Och hoppades ju på att det inte skulle vara restskatt. Det var det inte och jag får igen mer än 123 kr eller vad det var jag fick tillbaka för två år sen. Inte jätte mycket heller men jag är glad för det lilla. Så länge jag slipper betala så är jag nöjd. Hela skatteåterbäringen lägger jag undan till Ullared resan.:) Det blir skit bra det.:)

Nej byta om lite och kanske ta packa in sig i bilen och fara mot brunbyn.


Söndag

Sitter hemma hos mor och far. Avslutade denna jobbarhelg klockan tolv och var bara hem och hämtade familjen och mamma för att bege oss mot furuparken på loppis. Mycket skit fanns det och även en del fint. Mycket barnkläder bl.a. Men som vanligt så har man inte så mycket pengar så man kan köpa allt man vill. Men en halsduk till mig och ett gosedjur till Alma (till Kickens stora lycka) kom vi därifrån med iaf.:) (momma betalade)
Vart sen bjuden på lunch hemma hos Petra innan vi for hemåt.
Kicken, Magnus, pappa och David är påväg till Sundsvall för att hämta en bil till Magnus. Så jag Anita Elsa och Alma är och håller mamma sällskap, så slipper alla vara allena. Ja Nero och Arnold är oxå här. Doris hon hängde på grabbarna till s-vall.

Imorgon ska vi till stan en sväng. Sen har vi inget annat för oss vad vi vet. Nån som bjuder på kaffe?:)


Onsdag

Ska försöka att bli bättre på att finna inspiration till att blogga mera.

Har en förkylning som ligger och spöka och inte riktigt vill bryta ut. Men den är tillräckligt utbrytt för att jag ska vara astrött på kvällarna och gå och lägga mig klockan tio. Det är väl kanske en kombination med att jag inte riktigt är van att jobba långa pass oxå.
Det går iaf bra att jobba. Kommer in i det mer och mer. Det mesta sitter ju i ryggraden men en del saker har ramlat bort. Tur dom flesta brukarna är förstående.:)

Tog en semesterdag på torsdag, är föräldragruppsträff då och jag vill gå på dom. Tycker det är intressant att höra lite om olika saker som har med barn att göra. Sen är det väl alltid skönt att komma ut och träffa lite folk.

Ska på öppna förskolan idag. Hoppas på ett helt gäng med mammor och bebisar.
Alma tog ju sovmorgon idag och. hon brukar oftast vakna halv sju nu gör tiden men idag vaknade hon tio i sju. Man ska vara glad för det lilla.:)

Kliva upp från sängen kanske. Lillan börjar bli rastlös och jag ska hoppa in i duschen innan det bär av mot Brunflo.


Torsdag

Delad tur står på schemat idag. Jobbade först till tolv och eftersom vädret har bestämt sig för sol idag så passade vi på att ta en lagomlång promenad i finvere. Skönt som fan! Börjar halv fem igen och idag så har vi ställt på min älskade BMW igen så ska köra den och poppa musik påvägen.:)
Måste ju passa på när man inte har nått barn i bilen.:)
I morgon står det en 7-12 tur på schemat innan det är ledig helg. På lördag ska vi eventuellt in på gregoriemarknaden och på kvällen väntas det bowling och grillbuffé för mig och mina jobbarkompisar, det ser jag fram emot faktiskt!

Nu ska jag slappa i soffan innan det ät dax att bege sig mot jobbet.


En vecka senare. Tisdag igen.

Ja tiden går fort och jag hittar inte riktigt någon inspiration till att blogga. Så ni får nöja er med det ni får.

Igår var jag på MVC på efterkontroll. Fast Kristina tyckte inte att det kunde räknas riktigt som efterkontroll då det var ett tag sen jag födde barn. Men jag besiktigades iaf. U.A. Gick jag igenom.:) Gick igenom förlossningsberättelsen då jag eller kicken inte hade så stor koll på klockan. Fick med mig en lunta hem, Kan vara kul att ha till nästa barn och jämföra med.:)
Efter MVC besöket åkte vi in till Lillänge, vi behövde nya skor. Jag gick därifrån med ett par och Kicken med två. Det är tur jag är en sån snäll flickvän.;)

Idag ska jag ha en mysdag med mina systrar på stan. Alltid lika trevligt. Sitter just nu bara och väntar på att dom ska vakna och höra av sig. Men jag får nog vänta för läste på Petras blogg att dom tydligen skulle gymma först. Hoppas dom inte håller på för länge.

Har ju börjat jobba nu oxå. Började i fredags och jobbade hela helgen. Ledig igår och idag helt okey tycker jag.:) Det känns skönt att vara tillbaka men jag saknar ju så klart Alma. Men jag vet att hon har det bra hemma med sin pappa. Jag tycker det är skönt att gå lite distans hemifrån då jag och Kicken har gått hemma båda två nu i över ett halvår och då går man lätt varandra på nerverna. Iaf vi. Men nu kommer det bli bra igen. Ännu bättre kommer det bli när han får sitt körkort igen. Det blir bara bättre och bättre.:)

Ska väl ta och dra på mig lite spackel så man ser lite anständig ut när man ska ända in till stora staden.;)


RSS 2.0