Två!

Två dagar till BF!
Och än händer det ingenting.

Igår var vi iväg och bowlade, jag, Anita, Petra, Magnus, Kicken och Elsa. Vi tog och köpte ett par hörselkåpor på Jula till Elsa innan vi åkte på bowlingen. Blir ju lite musik där på kvällen. Men nöjdare unge, sov hela tiden tills vi kom ut när vi skulle hem. Bowling hjälper iaf inte heller till att sätta igång barnafödandet. Ännu en sak att stryka från listan.

När jag var ute på morgonpromisen med Arnold imorse var jag och hämtade upp morsan. Det var auktion på bygdegården. Kollade runt, men var inget av intresse förutom ett vitrinskåp stort som bara den, hade lätt köpt det om jag visste vart jag skulle ställa det. Annars var det mest en massa plåtter. Men lite fika fick det bli iaf.:)

Har nu hunnit varit till Brunflo för att hämta Petra, druckit lite kaffe snusat på Elsa, matat Elsa och surrat lite skit. Nu sitter jag hemma och lyssnar på knastret från kaminen i köket och försöker komma på vad jag ska hitta på här näst. För några barn verkar det ju inte bli.
Apropå det, så fick jag höra att jag inte skulle klaga på att vara gravid så länge jag inte hade gått över tiden. Den personen som sa det kan inte ha varit gravid själv och veta hur tung och otymplig man känner sig. Och hur mycket man längtar efter den lilla krabaten i magen den sista månaden. Blir så less! Kan säga att jag är sjukt less på att vara tjock. På att knappt kunna andas när man ska ta på sig strumporna på morgonen, när man väl har kommit ner så långt som till fötterna. Känna sig som en strandad säl när man ska kliva upp ut sängen på morgonen, och som en kloss när man ska kliva ur soffan eller bilen. Magen är mest i vägen hela tiden.
Nej nu får det vara slut på gnället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0