Äntligen!

Äntligen funkar blogg.se appen igen. Hatar när den ska krångla, och så står det att man ska ta bort den och ladda hem den igen då en uppdatering inte alltid räcker. Ja det räcker tydligen inte att ta bort och ladda hem heller. Men nu funkar den iaf.

Kylan har kommit till Jämtland. Det är inte kul men det är fint. Arnold trivs som fisken i vattnet även fast det är -20. Man önskar ju att han var en hund som skyndade sig att göra sina behov när det är så här kallt. Men icke, det är bara att klä på sig så man inte fryser ihjäl. Han bryr sig inte så mycket i vad det är för väder överhuvudtaget. Men när det är varmt så är han lite slöare.

Idag var vi till Brunflo och köpte en termostat till bussen. Så vi får lite bättre värme i den. Kicken har fixat och donat med den där bilen så den är nästan som ny nu. Tonat rutor bytt säkringar och lampor. Satt dit extraljus osv. Så ska vi sälja den så får vi mer än vi gav för den. Garanterat!
Tog oss även en kaffe hos Petra innan vi för hem.
Ska ta och gå bort till mamma så hon kan sy ihop ett hål i den stickade tröjan som Alma fick av sin gammalmormor, innan den repas upp helt.
Lär ju bli nån kaffe kopp där innan jag går hem. Ska ta på mig täckbyxorna så man inte förfryser låren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0