Hemfärd!

Nu sitter vi åter igen på tågen, men den här gången på väg hem. Det ska bli skönt. Saknar ju mina grabbar där hemma.
Mormor fick komma hem på en liten permis från sjukhuset mellan lördag och idag, så hon skulle få känna efter hur det kändes att vara hemma medan det fanns folk där. Och det gick ju hur bra som helst. Men hon valde ändå åka på rehab i Köping ett tag, vilket jag tyckte var ett väldigt bra val. Bättre att åka på rehab och bli utskriven därifrån tidigare än att åka hem och det går på sne och hon hamnar på sjukan igen. Men hon tyckte det var förbannat skönt att vara hemma ett par dagar iaf.:)

Imorgon är det dax för ett besök hos MVC för mamman och kolla om det är uronvägsinfektion hon har och sen är det ett besök hos BVC för lillan i familjen. Pappan har hänger med Han oxå. :)

Vi måste till veterinären med Arnold igen oxå. Han har en tass som är röd och luktar äckligt. Inte bra. Imorgon ska vi ta sista dosen avskabbning på honom oxå. Alltid är det nått som ska hända.

Besöket hos farfar gick bra. Men det blev inte inte fredags för då var han inte hemma, så det vart igår istället. Men han rabblade på om samma gamla saker som man hört tusen gånger och vi fick höra dom minst tre gånger till igår. Brydde sig inte så mycket om småflickor na heller. Det är ju bara han som gäller, vore ju dumt att bry som om nån annan.

I lördags blev Alma tre veckor oxå. Sjukt vad tiden går fort. Känns som hon inte har funnits så länge samtidigt som det känns som hon funnits här föralltid. Konstig känsla det där. Men älskad är hon i vilket fall.:)

Näe fortsätta den här tråkiga resan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0