Tisdag

Tisdag åter igen. Den här veckan har i inget BVC besök på agendan, det blir nästa vecka.

Var på kalas igår. Alexandra fyllde år i söndags men då var hon hos sin pappa så vi firade henne igår istället. Fyra år vart hon. Tiden går så fort. Och hur fort kommer den inte gå nu då man har ett eget barn att lägga tiden på? Snart sitter jag där och ska prata allvar med Alma om att hon inte får dricka osv osv. Känns ändå rätt så avlägset men tiden går fortare än man tror.

Var barnvakt till Elsa i helgen. Jag och Kicken. Kände inte för att ta hand om två småbarn själv en hel dag. Anita och Magnus var ute och firade att dom har varit tillsammans i tre år. Det gick över förväntan bra iaf. Hade ju ritat upp ett scenario på att dom skulle skrika om vart annat och vara hungriga, eller byta blöja. Men dom höll sig relativt lugna båda två. Vaknade bara en gång på natten, och samtidigt dessutom. Så jag ska inte klaga. Inte säkert det går lika bra nästa gång, om det blir nån nästa gång. :)

Ska snart gå iväg på bastuvägen och dricka kaffe med Petra. Och apropå Petra så fick hon lånet och ska flytta till en lägenhet i Brunflo i december. Då är det bara David hemma sen. Och han lär nog mamma och pappa få dras med i några år till.:p

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0